Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επεισόδια στο «Γεντί Κουλέ» (Δείτε φωτογραφίες)

- Advertisement -

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παππά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», σηματοδότησε και την έναρξη επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί των Κρητικών, πετώντας φωτοβολίδες στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» που κατευθύνονταν στην φυσούνα…

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έχοντας πάρει την νίκη με σκορ 2-0, προσπάθησαν να φτάσουν στην φυσούνα για να πάνε στα αποδυτήρια αλλά οι οπαδοί του ΟΦΗ κατευθύνθηκαν στο σημείο και άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με τους Καζίμ και Παπουλή να “πρωταγωνιστούν” στο επεισόδιο ενώ κάποιοι από τους οπαδούς του ΟΦΗ που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο κινήθηκαν απειλητικά και προς τους παίκτες του Ολυμπιακού με τους Μαρκάνο και Ορμπάιθ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τον διαιτητή και τους βοηθούς του επέστρεψαν στο κέντρο του γηπέδου μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την εξέδρα και τελικά με την συνοδεία των δυνάμεων της αστυνομίας, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog