ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣΕλλάδα ΙΝΣΕΤΕ: Η γαστρονομία ως παράγοντας εμπλουτισμού της ταξιδιωτικής εμπειρίας και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:35 FacebookTwitterEmailCopy URLΤυπώνω - Advertisement - ΙΝΣΕΤΕ:«Η γαστρονομία ως παράγοντας εμπλουτισμού της ταξιδιωτικής εμπειρίας και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος» και σχετικό γράφημα. Δείτε τη μελέτη εδώ και τη σύνοψη εδώ. - Advertisement - ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα: παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email: έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: αποθηκεύστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Δ Δείτε ακόμα Λουτράκι Νεκρό δελφινάκι στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ) Κυριότερες ειδήσεις Ένας «παίκτης» με σεβασμό: Ο κ. Σαρασίνι και το νέο πρόσωπο του Καζίνο Λουτρακίου Κυριότερες Τοπικές ειδήσεις Korinthian Foods: Η δύναμη της Περιφέρειας που γράφει ιστορία στην Ελληνική Οικονομία ΤΟΠΙΚΑ Από γεωτρήσεις της Κορίνθου η υδροδότηση οικισμών Σολυγείας και Σαρωνικού Κορινθία Ευχαριστήρια Πλακέτα στον Όμιλο Motor Oil από το Δημοτικό Σχολείο Σοφικού Σχετικά άρθρα ΤΟΠΙΚΑ Ενημέρωση επιχειρήσεων για την επιβολή προστίμων από 1/1/2026 βάσει της ΚΥΑ 46982/2025 Ελλάδα Αλεποχώρι: 71χρονος άφησε την τελευταία του πνοή καθώς κολυμπούσε! Ελλάδα Ο νέος ΚΟΚ «ξεπαρκάρει» τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα Ελλάδα Ανεμιστήρας τη νύχτα: Πόσο κοστίζει η χρήση του εάν λειτουργεί οκτώ ώρες