Ενας παράξενος επισκέπτης εμφανίστηκε σε κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου, και τον απαθανάτισε με το φακό του ο αναγνώστης μας Γιώργος Δ.
Μάλλον πρόκειται για δεντρογαλιά, δεν θεωρείται επικίνδυνο φίδι από την άποψη ότι δεν έχει δηλητήριο, ωστόσο μπορεί να επιτεθεί στον άνθρωπο.


Τι γίνετε ρε στο Λουτράκι μας. Αγριογούρουνα φίδια καρχαρίες δελφίνια τσουχτρες 😀😀😀φίδια πάντως είχαμε πάντα! Κολοβά!!
Κ
Γι’αυτό χρειάζονται οι γάτες στις πόλεις.
Οχια!!!!!
Έχουν εμφανιστεί γιατί οι οικολόγοι τα έχουν ρίξει παντού που να δείτε όπως ανέβενετε περαχωρα παντού φίδια.
Κα που είσαι ακόμα.Είναι η συγκομιδή των ανθρώπων που θέλουν το καλό του Λουτρακίου.Κρίμα,κρίμα .
Εχετε δικιο καποτε οι οικολογοι ειχαν αφησει στο βουνο μια φορα ενα πουμα και αλλη μια φορα ενα λιγκα τρωγανε τα ζωα των ανθρωπων και αυτων που ειχαν στανεςλες και αυτα τα 2 αιλουροειδη μποορυν να ζησουν στο βουνο μας οι ασχετοι τοσο μυαλο εχουν τοσακανουν αφηνουν και φιδια οι οικολογοι το ιδιο ειχαν κανει και στα Γιαννενα μια χρονια
Και να ήταν μόνο αυτά τα φίδια μέχρι και μεγάλη οχιά είχε πιάσει τον δρόμο προς λίμνη κοντά στο σχολείο ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ. Κάντε κάτι.