Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Pizza Hut αποχωρεί από την Ελλάδα – Έκλεισαν σήμερα 16 καταστήματα

- Advertisement -

Κλείνουν από σήμερα και τα 16 καταστήματα της στην χώρα. H Pizza Hut αποφάσισε ότι η δραστηριότητα της αλυσίδας δεν είναι πλέον βιώσιμη και κατά συνέπεια πρέπει να διακοπεί.

«Η εταιρεία έκανε μεγάλες προσπάθειες όλα τα προηγούμενα χρόνια για να επιστρέψουν τα καταστήματα σε θετικούς ρυθμούς λειτουργίας και ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 12 χρόνια και παρά τα συνεχή χρόνια οικονομικών ζημιών επένδυσε 23 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη της αλυσίδας στην Ελλάδα ενώ παράλληλα την τελευταία δεκαετία δημιούργησε και διασφάλισε περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας.

Δυστυχώς, όμως, η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία δημιούργησε μια κρίση πρωτοφανή στη χώρα μας και διεθνώς, έπληξε βαριά τον κλάδο της εστίασης και οδήγησε στην επιδείνωση των υφιστάμενων δυσχερειών και στην αδυναμία αναστροφής του αρνητικού κλίματος.

Το κλείσιμο καταστημάτων της Pizza Hut στην Ελλάδα εξαιτίας του lockdown, οδήγησε σε σημαντικές απώλειες – πολλαπλασιάζοντας τις ήδη υπάρχουσες επιχειρηματικές και οικονομικές προκλήσεις.

Συνεπώς, το όλο εγχείρημα κατέστη μη βιώσιμο και οποιεσδήποτε περαιτέρω ενέργειες θα ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «το φαινόμενο δεν εντοπίζεται μόνο στην Ελλάδα, πριν λίγες μέρες πτώχευσε η NPC International, μία από τις μεγαλύτερες δικαιοδόχους (franchisees) της Pizza Hut στην ΗΠΑ, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, που προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της εταιρείας.

Αξίζει σημειωθεί ότι η πίτσα ως προϊόν σε Ελλάδα και διεθνώς πλέον διατίθεται από πολλαπλά σημεία πώλησης (στην Ελλάδα από φούρνους μέχρι σουβλατζίδικα) με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι price-driven και τα προϊόντα premium κατηγορίας να βρίσκονται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση».

Η απόφαση αυτή, όπως τονίζουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πηγές κοντά στην εταιρεία:

«έρχεται σε συνέχεια πολύμηνων προσπαθειών της Pizza Hut στην Ελλάδα για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση. Η εταιρεία έκανε ό,τι ήταν δυνατό για την διατήρηση των θέσεων εργασίας και τελικά σε αυτό το πολύ δυσμενές πλαίσιο, αναγκάστηκε να λάβει την επώδυνη απόφαση διακοπής της λειτουργίας των καταστημάτων και την αποχώρηση της αλυσίδας από την Ελλάδα με συνέπεια την αποχώρηση 180 περίπου εργαζομένων.

H Pizza Hut στην Ελλάδα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με το νόμο, καταβάλλοντας τις σχετικές αποζημιώσεις συν ειδική πρόσθετη αποζημίωση και έχοντας εξοφλήσει των σύνολο των οφειλών της προς τους εργαζόμενους. Τέλος, όλες οι υποχρεώσεις προς προμηθευτές της Pizza Hut τηρούνται κανονικά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

104 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Xρονια πολλα υγιη, δημιουργικα και ευτυχισμενα αδελφε μας Αντρεα και ειμε σιγουρος οτι εσυ τουλαχιστον φυσας τα κερακια της τουρτας γενεθλιων διχως ομως να σου ξεφευγουν ταυτοχρονως αερια απο πισω οπως συχνα συμβαινει αυτο με τον προεδρο Βαγγελα!

  2. Έχεις μηπως μπερδέψει τον αρλεκίνο με τον κλόουν αδερφε ??Κλαξον και μπιπ μπιπ που λες έχει ο κλόουν 🤡από ότι ξέρω εγώ 🤪🤪Σας ψυχαγωγώ και σας διασκεδάζω τζαμπα μου την λέτε και από πάνω !!Οσο για το ποιος θα γελάσει εδώ θα είμαστε πιστευω σε κανα δυο χρονάκια και θα με θυμηθείς αλλά δεν θα πεις «ρε μας τα έλεγε ο τρελό Αντρεας αλλά εμεις του λέγαμε μπιπ μπιπ !!

  3. Ευχαριστώ φίλε Τάκη για τις ευχές !Μου τα χαλάς λιγάκι με τον πρόεδρο αλλά σε δικαιολογο όπως και τους άλλους «θαυμαστες «του προέδρου !!Ακομα παντως οι πονηροί αντιολυμπιακοι φίλοι μας εδώ στο μπλοκ δεν μου έχουν απάντηση αν θα ήθελαν να είχαν τον Μαρινάκη στις ομάδες τους !!Αν ένας λογικός φίλαθλος θα προτιμούσε ζ Σαββιδη Αφραγκουζο και Τιγρακη και τον Τρακη αντί ενός επειχηρηματια ,οικονομικά δυνατό σαν τον Βαγγελα ,νομίζω ότι είναι λίγο βλαξ !!τον αποκαλούν μαφιόζο λαμόγιο παράγκα κλπ !Ποιοι αυτοι που είχαν Ψωμιαδη Γιδοπουλο Μελλισανιδη αυτοι που αν δεν ήταν Τσοχατζόπουλος Βενιζέλος θα ήταν στη Γ Εθνική από χρέη αυτοι που μετά τους Βαρδινογιανηδες έχουν ξευτικηστει !Ο Αντρεας λέει αλήθειες και τους πειράζει φίλε ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια ⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46Τάκη

  4. Aν ήθελαν τον Μαρινάκη στην ομάδα τους να σου πουν?! Εδώ δεν σου είπαν ούτε χρόνια πολλά. Λες: οι οπαδοί μου, οι θαυμαστές μου εδώ μέσα, και βρέθηκε μόνο ο Τάκης κι ένας Παναθηναϊκός να στα πουν. Παναθηναϊκός κι εγώ, λάβε τα κι από μένα, γιατί εμείς δεν είμαστε ακοινωνητοι πίθηκοι σαν κι εσάς. Πω πωωω, του πεταμού δηλαδή ο 50ρης και βάλε από πάνω, αν κουράζει και πρήζει πολύ εδώ μέσα. Ούτε καν ευχές? Σκέψου πόσο θα θέλουν να σε δουν. ΠΑΟ θρησκεία.

  5. Το Λουτράκι προχωρεί σε πορεία διαμαρτυρίας προς την UEFA ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον αντρέα νταμάζο που θα μαραζώσει στο shoebox του χωρίς να έχει τη δυνατότητα να πάει να δει από κοντά τον noor 1 και να του φωνάξει φα’τους όλους πρόεδρε, και ο noor 1 να του απαντήσει, όπως συνηθίζει, με μια κούφια για να δηλητηριάσει την ατμόσφαιρα με χημικές ουσίες από kebap με garlic sauce. Τί νόημα έχει η ζωή αν δεν αφήσει την οικογένειά του για να πάει γήπεδο?

  6. Πάντως από χιούμορ πάτε καλά παρόλο που σας στεναχωρουν λιγάκι 😜😜οι ομάδες σας. Η σάτιρα είναι καλή αν δεν ξεφεύγει κάποιος! Με σατηριζετε λίγο ακοψα μερικοί εδώ μέσα και τις περισσότερες φορές επειδή δεν καταλάβατε ότι σατηριζω και κάνω πλακιτσα. Είναι που μάλλον δεν θα με γνώριζαν μερικοί από παλιά όπως κάτι νέοι σχολιαστές εδώ. Και πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Παράδειγμα ο Τάκης και πολλοι άλλοι σχολιαστές που δεν είναι καν Λουτρακιωτες και πεταχωριτες και με γνώρισαν από εδώ στο μπλοκ και με έπιασαν για την σάτιρα με την καλή έννοια που κάνω. Φίλε μου Παναθα και σε αυτό ξέρω τον λόγο πάντως. Είναι τα αστέρια και οι κούπες που βάζω δίπλα από το όνομα 🤣🤣🏆🏆+🏆

  7. ΥΓ. Εσύ αδερφέ με τα kebap kai garlic sause σε κόβω για πολλή φαγανο 😃😃ρε εσείς που σχολιάζετε 60 τόσα σχόλια εδώ στην πίτσα καπέλο και μου κάνετε και τσαχπινιες που έλεγε και μια ψυχή Pizza Hut έχετε φάει ποτέ η την έχετε ακουστά???? Μόνο ο φίλος ο Τάκης που έκανε περιγραφή ενός είδος πίτσα που αρέσει στον πρόεδρο φαινετε να έχει φάει 🍕🍕😃😃Πάντως ένας ειδικός “πιτσολογος” αν είναι σωστή η ορολογια 😃😃Αν του έβαζες να δοκιμάσει ένα κομμάτι πίτσα από Bakos Ami Moustaka και hut τελευταία σε γεύση και ποιότητα θα έβγαζε τηνHut Αντρέας speaking 😃😃λοιπόν αφήστε τα αυτά μην μου γκαντεμιασετε το ματς αύριο 😛😛Διπλό μέχρι το Γουλφεθαμπτον είπαμε ⚽⚽

    • Να απαντήσω και στον πονηρό με τα στραπατσα τα αηητητα και τον τελικό κυπέλου. Αγόρι μου τρελό αγόρι μου τσαχπινικο. Και στα αηητητα πρώτος είμαι τε μανάρι. Μάθε ιστορία ποδοσφαίρου και μετά έλα να μου μιλήσεις εμένα. Όσοι έχουν πάρει αήττητο πρωτάθλημα πριν δεν είχαν και 10 ντέρμπι πλέι οφ όπως φέτος. Δεν είναι δικαιολογία αυτό αλλά και τι έγινε αν το πάρεις αήττητο η όχι. Πια ψυχρολουσία στην Ευρώπη μου λες. Έγραψα και αλλού ότι φέτος που είχα τα φόντα και τα προσόντα γύρισε ο κόσμος ανάποδα! Άσε με εμένα να ασχολουμε με την Ευρώπη. Εσύ που χάρηκες για μένα είναι η καταστροφή για το ρδελεμπου την δικιά σου. Το κυπελο έχω πει να σας το δώσει ο Πρόεδρος για να σας ξευτιλησει. Έχω πολλά κύπελλα

  8. Εδώ το θέμα μας είναι το φευγιό της hut από τον τόπο μας. Όχι τα γενέθλιά σου. Γι’αυτό δεν καταδέχτηκε να σε θυμηθεί κανείς. Γιατί ουδείς κόπτεται. Κάποιος Αντρέας Λέκκας κάπου έξω έχει γενέθλια. Και λοιπόν? Κάτι τρέχει στα Εξαμίλια. Ας είσαι καλά Τάκη που τον θυμήθηκες για να μην τον πιάσουν και τα σορόπια. Παναθηναϊκός θύρα 13.

  9. Αντρεα, εγω παντως το εχω απαντησει το κρισιμο Εθνικο μας διλημμα, σουβλακι η πιτσα? Πιτσα και παλι πιτσα μαζι με coka cola που παει με ολα!

  10. Φιλε μου 10.10, Συλλογος μεγαλος δεν υπαρχει αλλος, δεν υπαρχει αλλος πιο δυναμικος και χιλιαδες φιλοι μολις δουν τριφυλλι ζητω λενε ο Παναθηναικος. Παναθηναικε, Παναθηναικε, Παναθηναικε μεγαλε και τρανε, Παναθηναικε, Παναθηναικε, πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινε!

  11. Και εσύ φίλε Θύρα 13 φυσικά θα ανήκεις στους σχολιαστές που δεν με γνώριζαν από παλιά. Αυτοί που με ξέρουν μου ευχήθηκαν σε άλλα μέσα επικοινωνίας στο διαδίκτυο και κυρίως ξέρω ποιος μου ευχήθηκε. Εδώ μέσα μου εύχονται η δεν μου εύχονται άγνωστοι λίγο με νοιάζει. Το έγραψα έτσι και αλλιώς ο λόγος ήταν ότι κάποιο νουμερακι εδώ μέσα μου φορτώνει 2 χρόνια στη πλάτη 😃😃😃λοιπόν αδερφέ το βραδάκι όλοι εσείς οι αντιολιμπιοακοι φάτε καμία πίτσα εκεί στην ζ Ελλάδα και το Λουτράκι εγώ θα φάω Pizza Hut με τον Μαρινακη στο Γουλφεθαμπτον. Φέτος όχι μόνο έπαιξα με “κοντομάνικο” αλλά και με μαγιό 😃😃Αντε γειά βλέπουμε ολυμπιακό το βράδυ ⚽⚽🏆

    • Μήπως το blog πρέπει να σταματήσει αυτή την άσχετη και άκυρη αντιπαράθεση ειδημόνων ???? Έλεος πια . Και μετά σας πειράζει που σας αποκαλούμε θερμοκέφαλους . Δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να εκφραστώ όπως σας αρμόζει γιατί το blog θα με κόψει , όπως και ότι δεν του αρέσει .

  12. Αλητεία. Αίσχος !!!! Η ομάδα των μηδέν πρωταθλημάτων στην Αγγλία δεν σεβάστηκε τον Ολυμπιακό των 45 πρωταθλημάτων Ελλάδος ! Που ακούστηκε Αυτό? Αίσχος !! Ποιοί είναι αυτοί να προχωρήσουν στην Ευρώπη και όχι ο Θρύλος? Ντροπή και μόνο που κατέβηκαν στο γήπεδο να παίξουν !!

  13. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν διαιτητή σήμερα είτε τον Σπάθα είτε τον Καζναφέρη. Κι ακόοοομα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ!!!🤡🤡🤡🤡

  14. Ο Ολυμπιακος επεσε ηρωικα απεναντι σε ενα μαγαθηριο του παγκοσμιου ποδοσφαιρου την Γουλβς μπροστα και σε μια καυτη εδρα 60.000 οπαδων της.

  15. Λοιπόν για σχόλια αφήνουμε το άρθρο εδώ με την πίτσα και σχολιάζουμε στο άρθρο που έχει φώτο μια αλεπού. Ότι φάγαμε φάγαμε εδώ στην πίτσα 🍕😃Και το άρθρο που διάλεξα να το κάνουμε rival δεν είναι τυχαίο με την αλεπού. Οι θρυλικοί λύκοι έγιναν πονηρή αλεπού χτες. Είχε προπονητή αλεπού η Γουλφς ούτε μεγαθήριο είναι και ούτε καλύτερη ομάδα από τον Θρύλο είναι!!! Για τον φίλο που λέει για Σπάθα να του πω αυτά γίνονται και θα γίνονται με ή χωρίς βαν και πάντα κάποιος θα την πληρώνει η διαφορά είναι ότι εμείς στην Ευρώπη την έχουμε πατήσει ακριβά φίλε Τάκη στον ύμνο του Παναθα πρέπει να αλλάξει αυτό σε όλα τα σπορ παντοτινε. Ποια σπορ ένα μπάσκετ και αυτό προς διάλυση. Τα λέμε στην Αλεπού πελάτες

  16. Το ότι ο ολυμπιακός είναι τεράστιο σωματείο του παγκοσμίου στερεώματος που χαίρει τον απόλυτο σεβασμό όλων και γεμίζει με τρόμο κάθε αντίπαλο, δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και ο Τάκης Τσουκαλάς. Χθες έπεσε με ψηλά το κεφάλι, αλλά όλοι ξέρουμε πως αν δεν ήταν η διαιτησία και η συστημική UEFA, ο ολυμπιακός θα κατακτούσε το Europa cup οπωσδήποτε. Έχει παίχτες παγκοσμίου κλάσεως που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις ικανότητες ούτε του Μέσι, ούτε του Ντιμπάλα, ούτε του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ούτε του Ρονάλντο, ούτε του Παύλου Μελά.

  17. Στον σχολιαστή που κάνει παρατήρηση στο loutrakiblog γιατί αφήνει τους θερμοκεφαλους να κάνουν παιχνίδι. Τι να κάνουμε ρε αδερφέ. Έτσι είναι αυτά! Ποδόσφαιρο πολιτική δημοτικά κοοτσομπολιο είναι στο αίμα μας. Ο Έλληνας έτσι είναι στην μουρμούρα στην αντιπαλότητα και υσχηρογνωμων! Ο καθένας έχει την γνώμη του και συνήθως πιστεύει ότι είναι και η σωστή και την υπερασπιζεσε. Εγώ εξαιρουμε γιατί ότι λέω το αναλύω σε βάθος 😃😃😃οι άλλοι λένε αερολογίες και πίτσες μπλε 🤣🤣🤣🤣🤣εσύ μου αρέσεις πάντως 😃😃😃τι ομάδα εισε *θερμοκεφαλε “🤣🤣🤣

  18. Αλήθεια αγαπητέ 16:09, περίμενες διαφορετική απάντηση; Βέβαια, εσύ αποτάθηκες στους διαχειριστές του blog, αλλά πολλάκις αυτός ο απόμακρος απαντάει εξ ονόματός τους, και το δηλώνει μάλιστα χωρίς να του έχει ζητηθεί ποτέ. Το περίμενα. Και είδες πόσο ισχυρά επιχειρήματα προβάλλει: ο καθένας είναι υσχηρογνώμων και υπερασπίζετε την γνώμη του, αλλά αυτός εξαιρούτε από τους θερμοκεφάλους, διότι τα πάντα αναλύει σε βάθος, με αφοπλιστικό τρόπο. Μην ξεχνάς πως ασχέτως των δημοτικών προτιμήσεων του καθενός μας, έχει προσφατως υποστηρίξει τις ικανότητες του δημάρχου μας με το αποστομωτικό: “είναι καλό παιδί”. Και μην νομίζεις πως ό,τι έγραψε είναι υπό την επήρεια της παχιάς σφαλάριας μετά γδούπου αλά Αλέκος Τζανετάκος που έφαγε χθές η ομάδα του. Όχι, πάντα τοιουτοτρόπως γράφει. Με εκτίμηση, Ι.Μ.

  19. Είπαμε σχολιάζουμε σε άλλο άρθρο με την αλεπού αλλά αφού μας κάνει την τιμή ο φίλτατος *Ι. Μ”να του δώσουμε και αυτουνού ένα κομματάκι πίτσα Hut Βακος ότι θέλει. Η ομάδα μου τουλάχιστον πεζει ακόμα στην Ευρώπη από πέρσι και θα συνεχίζει και την νέα χρονιά. Τώρα για την ομάδα σου που δεν μας έχει πει ακόμα ποια είναι αν δεν με απατάει η μνήμη μου ούτε λεφτά για πίτσα έχετε όχι για να συγκρίνετε και να κοροιδευετε τον ολυμπιακό μετά από μια ήττα που όλοι είδαμε πως ήρθε.. Ότι γράφω δεν το αναλύω όμορφα και ωραία ρε αδερφέ??ποιος άλλος αναλύει σε βάθος όπως εγώ. Γράφετε την κάθε βλακεια λόγο χάρη ο Ι. Μ που λέει για τζανετακο τον ολυμπιακό που η ομάδα του έχει να παίξει Ευρώπη πριν τα μνημόνια 😎

    • 1) Όχι, δεν είπαμε. Εσύ, μόνος σου, είπες. Το ότι εσύ είπες, δεν γίνεται και θέσφατο που οφείλουμε να ακολουθήσουμε. 2) Η ανάρτηση αφορά αλυσίδα εστιατορίων και όχι αθλητισμό. Ακόμη δεν το κατάλαβες. 3) Πράγματι, η ομάδα μου ούτε λεφτά έχει, αλλά ούτε και έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Επειδή είμαι βέρος Λουτρακιώτης, η ομάδα μου είναι ΑΟΛ. Αν ήμουν Πειραιώτης, ίσως ήμουν Ολυμπιακός ή Εθνικός. Αν ήμουν Αθηναίος, θα ήμουν Παναθηναϊκός. Αν ήμουν Δραμηνός, θα ήμουν Δόξα Δράμας, κλπ. Γιαυτό είσαι πράγματι άπατρις και να μην καπηλεύεσαι την ιδιότητα του Λουτρακιώτη. Και αν ποτέ επιστρέψεις στην Ελλάδα, πήγαινε ζήσε στα Καμίνια, στα Ταμπούρια, στην Κοκκινιά, στο Κερατσίνι, στην Τρούμπα ή όπου αλλού θέλεις. Αλλά αν τύχει και έρθεις εδώ, μην δηλώνεις Λουτρακιώτης γιατί δεν υπήρξες ποτέ. Αγαπητέ Π.Κ. έχετε απόλυτο δίκιο. Αυτός δεν βλέπει το ποδόσφαιρο αθλητικώς αλλά οπαδικώς. Δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή του που να τον ευχαριστεί πλην της ομάδας του της οποίας έχει καταντήσει σκλάβος. Κερδίζει; Του φτιάχνει την διάθεση. Χάνει; Είναι σαν να του πέθανε άνθρωπος. Αξιοθρήνητος και λειψός. Αληθινό παράδειγμα προς αποφυγή. Με εκτίμηση, Ι.Μ.

  20. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ Ι.Μ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ ΝΑ… ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Π.Κ.

  21. Ελα ρε παιδια, λυπηθειτε τον, μεινετε στο αρθρο εδω. Βεβαια σας καταλαβαινω, τα θελει και ο οργανισμος του, γιατι καθεται 55-αρης ανθρωπος και προκαλει εδω στην ηλικια του την πιτσιρικαρια οτι ο ολυμπιακος τους νικαει ολους σε ολα τα αθληματα, ειναι ο καλυτερος και κουραφεξαλα. Και μονο που ρωταει τον καθεναν τι ομαδα ειναι για να τον αρχισει μετα, δειχνει οτι ο ανθρωπος δεν ειναι καλα. Αρα δεν ειναι μονο η ηλικια του αλλα και τα μυαλα του. Σε στεκουν αυτα τα πραγματα στην ηλικια του. Οποτε τον χρονο σας χανετε. Κανει σαν μικρο παιδι που ζηταει την προσοχη του κοσμου, γιαυτο μας εγραψε και για τα γενεθλια του. Δεν του απαντησε κανεις και το γυρισε πως του ευχηθηκαν στο facebook του. Δεν εχει πληρη επαφη με την καθημερινη πραγματικοτητα, ουτε καν την αθλητικη. Δειχ’τε ομως ελεος, γιατι με τις απαντησεις σας, ουτε εσεις κερδιζετε τιποτα. Πριν τον μαθω, του εγραψα κι εγω 4-5 απαντησεις. Μετα, και διαβαζοντας κι αλλα εδω, το εκοψα μαχαιρι γιατι καταλαβα οτι δεν στεκει καλα ο δολιος.

  22. Και εγώ Ολυμπιακός Λουτρακιου και ΑΟΛ υποστηρίζω από μικρό παιδί άπο τις μεγάλες ομάδες δεν μας είπες ακόμα. Ρε εσύ Ι. Μ μιλά ωραία και σταρατα και αντρίκια ρε εσύ. Τι προσπαθείς να μου πεις και σε ποιον τα λες να τα ακούσει? Πετάχτηκε και το άλλο φρούτο κάποιος Π. Κ να μας πει για τα τρία κακά της μοίρας 😃😃😃Αν δεν έχω εγώ όπως λέτε τι να κάνω και ενδιαφέροντα κλπ πόσο μάλλον εσείς που περιμένετε τι θα γράψω για να πείτε την παπαριτσα σας. Το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο φέρε μου οποίον θέλεις να μιλήσω για την μπάλα και όχι για ομάδες. Την τρέλα που έχω εγώ με την μπάλα λίγοι την έχουν και δεν μιλάω για ολυμπιακό αλλά για το σπορ.

    • Τί θα πει μικρές και μεγάλες ομάδες; Δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. Γιατί ντε και καλά να υποστηρίζω κι άλλη ομάδα; Τόσο όρνιο είσαι πια; Είσαι και ΑΟΛ από μικρό παιδί; Θα σου έλεγα τι είσαι από μικρό παιδί, αλλά σέβομαι τους συντάκτες εδώ και τους λοιπούς σχολιαστές που τυγχάνει να είναι και συνδημότες μου. Με εκτίμηση προς τους συνδημότες, Ι.Μ. Όσο για σένα, μακαριώτεροι οι πάμφτωχοι τω πνεύματι…

  23. Να απαντήσω και στον πονηρό με τα στραπατσα τα αηητητα και τον τελικό κυπέλου. Αγόρι μου τρελό αγόρι μου τσαχπινικο. Και στα αηητητα πρώτος είμαι τε μανάρι. Μάθε ιστορία ποδοσφαίρου και μετά έλα να μου μιλήσεις εμένα. Όσοι έχουν πάρει αήττητο πρωτάθλημα πριν δεν είχαν και 10 ντέρμπι πλέι οφ όπως φέτος. Δεν είναι δικαιολογία αυτό αλλά και τι έγινε αν το πάρεις αήττητο η όχι. Πια ψυχρολουσία στην Ευρώπη μου λες. Έγραψα και αλλού ότι φέτος που είχα τα φόντα και τα προσόντα γύρισε ο κόσμος ανάποδα! Άσε με εμένα να ασχολουμε με την Ευρώπη. Εσύ που χάρηκες για μένα είναι η καταστροφή για το ρδελεμπου την δικιά σου. Το κυπελο έχω πει να σας το δώσει ο Πρόεδρος για να σας ξευτιλησει. Έχω πολλά κύπελλα

  24. Ρε εσυ «δόλιος»μου αρέσεις γιατί τα χωρεσες όλα σε ένα σχόλιο !!φερε μου τον ελενχο να σου βάλω άριστα !!οταν λέω ότι χάρη σας κάνω και ασχολουμε μαζί σας ξέρω τι λέω !!οταν θέλεις να πεις την εξυπνάδα σου να την σκέπτεσε πρώτα!!το ποιος είμαι εγώ τι φίλους και ευχές και κουβέντες κλπ που λες είναι δικός μου λογαριασμός Αυτο ελειπε να παίρνω σοβαρά κάθε ανώνυμο που σχολιάζει στο μπλοκ τι πιστεύει για μένα 😂😂😂ας γελάσω και να φάω και ένα κομμάτι πίτσα !!ποιο σοβαρή κουβέντα θα κάνω με το κουτί της πίτσας παρά εσένα !!λεγε ότι θες φίλε η φίλη μόνος σου τα λες μόνος σου τα ακούς !Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά !!

  25. Όχι να μας πεις και άσε τους σεβασμους. Τα παιδιά του μπλοκ και οι συνδημοτες μας ξέρουν και κρίνουν. Εμένα όπως λες με ξέρουν ότι είμαι ο Αντρέας Λεκκας και τι είμαι από μικρός. Για πες μας και εσύ όλο σου το όνομα και θα μας πουν μετά οι συνδημοτες μας τι φρούτο εισε και πάμε τώρα στην μεγάλη γκάφα που έκανες και θα σε ξευτιλησω για να μην κάνεις μαγκιές. Μας λες ότι υποστηρίζεις τον ΑΟΛ και 1000 μπράβο και από εμένα και λες γιατί να υποστηρίζω άλλη ομάδα. Τότε ρε ανθρωπε του Θεού τι σε νοιάζει τι λέω εγώ με τους άλλους εδώ μέσα. Ποιος είναι το όρθιο και ποιος κάνει πνεύμα. Ρε αντε τραβά από εδώ που θα μας πεις και τι θα κάνουμε. Μάθε να τιμάς τα παντελόνια που φοράς αν φοράς και μετά μιλά

    • Περιμένοντας να περάσει ένα σχόλιο μου που έγραφα κάτι θεωρίες μου να απαντήσω στο φίλο μας τον “Κεφάλαια” που λέει για τα γενέθλια μου. 😀😀Βρε μανάρι ξέρεις τι μας λες τώρα? Εγώ εγώ πρόβλημα ποιος θα μου ευχηθεί στα γενέθλια μου? Στην γιορτή και τα γενέθλιά σου σου εύχονται φίλοι και γνωστοί σου. Εσύ και οι άλλοι εδώ μέσα ούτε φίλοι μου μάλλον είστε ούτε γνωστοί. Αυτό γιατί δεν μου έχετε συστηθεί όπως εγώ με όνομα επίθετο αστεράκια και κούπες. Αν σας έλεγα ότι θέλω τις ευχές σας είναι σαν να περπατώ στο δρόμο και να λέω σε έναν που έρχετε, (έχω γενέθλιά σήμερα). Δύο εκδοχές είχα να μου πει (στα τέτοια μου) η ευχή, Εισε για λύπηση βρε φίλε κρίμα

  26. ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΛΙΝ ΤΟΥ ΤΑΚΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΥΨΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ. ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.

  27. Να και ο Αθανάσιος θέλει και αυτός πίτσα hut !!λοιπον μάγκες επειδη το κουράσατε το πράγμα και ξεφεύγουμε από το νόημα που έχει να σχολιάζουμε !τι θέλω να πω !το να σχολιάζουμε ,διαφωνούμε συμφωνούμε ,για το οτιδήποτε ,είτε αυτο είναι αθλητικό πολιτικο κάτι για τον δήμο δεν χρειάζονται αυτο που κάνουμε και εσεις και εγώ !!Ολα αυτά που μου λέτε γράφετε ξεφεύγουν και δεν καταλαβαίνω σε τι θέλετε να μου κάνετε μαθήματα !λεω μαθήματα γιατί νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με κανα παιδάκι που δεν ξέρει να τον μάθετε το σωστό και το λάθος !Μαλλον πολλοί από εσάς ξεχάσατε να μεγαλώσετε !!οπως γίνετε συνηθως ουτε αυτο που έγραψα θα καταλάβατε !!αλλο ο Ολυμπιακός άλλο ο Αντρεας !

  28. Περιμένοντας να περάσει ένα σχόλιο μου που έγραφα κάτι θεωρίες μου να απαντήσω στο φίλο μας τον “Κεφάλαια” που λέει για τα γενέθλια μου. 😀😀Βρε μανάρι ξέρεις τι μας λες τώρα? Εγώ εγώ πρόβλημα ποιος θα μου ευχηθεί στα γενέθλια μου? Στην γιορτή και τα γενέθλιά σου σου εύχονται φίλοι και γνωστοί σου. Εσύ και οι άλλοι εδώ μέσα ούτε φίλοι μου μάλλον είστε ούτε γνωστοί. Αυτό γιατί δεν μου έχετε συστηθεί όπως εγώ με όνομα επίθετο αστεράκια και κούπες. Αν σας έλεγα ότι θέλω τις ευχές σας είναι σαν να περπατώ στο δρόμο και να λέω σε έναν που έρχετε, (έχω γενέθλιά σήμερα). Δύο εκδοχές είχα να μου πει (στα τέτοια μου) η ευχή, Εισε για λύπηση βρε φίλε κρίμα

  29. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΎΣ ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΛΗΠΑΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ. ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΟΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ.

  30. Σε άλλο άρθρο λες για το Καραγκιοζη και το IQ 🤪🤪🤪ρε οπα οπα οπα !το δικό σου το IQ δεν μας λες με ποιανού μοιάζει ?τι σου είπα τι κατάλαβες είναι άλλο πράγμα !να στο εξηγήσω γιατί δεν τα πας και καλά με το μυαλό σου !Κανεις ένα μικρό λαθάκι πονηρέ μου φίλε !εσεις με ξέρετε εγώ όχι !δεν ξέρω αν με θυμαστε από παλιά η όχι αλλά ξέρετε ποιος σχολιάζει με όνομα και επίθετο !!και εγώ που σου έχει κολλήσει τα γενέθλια και τα γενέθλια δεν ζήτησα από κανεναν εδώ μέσα να μου ευχηθεί !σου έδωσα και το παραδειγμα με τον άγνωστο στο δρόμο !ρε μάγκα μου εγώ δεν έχω πρόβλημα δημοσιότητας δημοτικότητας και όλα αυτά που λες εσυ και κανας άλλος !Αν αυτο έχετε καταλάβει ότι κάνω διαφημηση στην αφεντομουτσουναρα μου έχετε IQτο προβληματικό !!

  31. Nαι, εξήγησε. Μπράβο. Κάτσε και εξήγα εσύ. Κι όταν εξηγήσεις, τρέχα στο φουρνάρικο γιατί σε περιμένει πολύ δουλειά. Ανοίγω σφολιάταααααααα

  32. Και αισίως φτάσαμε στο εκατοστό σχόλιο και ακόμα δεν έχουμε δει ποιος την έχει πιο μεγάλη. Ούτε παιδιά δημοτικού , ΕΛΕΟΣ🤣🤣🤣

  33. Έλα στην Ελλάδα ρε Αντρέα να πάρεις καμιά κινέζα μασέζ στην παραλία να σε χαλαρώσει γιατί είσαι πολύ τσίτα. Άσε που μπορεί να της αρέσει κιόλας η φράντζα σου και να έχουμε περιπέτειες…. Τόλης

  34. Μου τα χαλάς ρε εσύ Τολη 😄😄Αν και έχω αδυναμία στο γυναικείο φύλο τις κινεζες δεν τις έχω σε πολλή εκτίμηση😂😂Τώρα που το κόλλησες εδώ στην pizza hut Το μασαζι Δεν μου λες 😂😂είμαστε πάντως πάρε τον ένα και χτυπά τον άλλον. Εσύ βρε αδερφέ που λες για τα παιδια του δημοτικού,αν τα παιδια είχαν μαθημα να διαβάζουν σχόλια του loutrakiblog 😂😂Θα τα μάθαιναν καλύτερα από τα καλύτερα κολέγια και University, Καλημέρα αδερφέ Τολη 👍👌⚽

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog