Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι-Καζίνο: Διαμεσολάβηση Γκιώνη: Eλάτε να μιλήσουμε με Κόμερ

- Advertisement -

Επιστολή-πρόσκληση σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ομίλου Κόμερ, απέστειλε ο δήμαρχος Λουτρακίου  Γιώργος Γκιώνης στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Λουτρακίου.

Ο εκπρόσωπος του κ. Κόμερ στην Ελλάδα, Ασημάκης Ασημακόπουλος,δύο μέρες πριν, τηλεφώνησε ο ίδιος στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και ζήτησε συνάντηση μαζί τους, αλλά η απάντηση των αρχηγών ήταν  αρνητική ! « μια συνάντηση τέτοια δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί παρά μόνο αν είναι όλοι παρόντες συν το δήμαρχο » !

Αφού η προσπάθεια του Ασημάκη Ασημακόπουλου έπεσε στο κενό, ανέλαβε προσωπικά την πρωτοβουλία ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αποστέλλοντας επιστολή στους αρχηγούς των παρατάξεων, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.

Στην επιστολή του επισημαίνει την πρόταση και επιθυμία των συνεταίρων για τη συγκεκριμένη συνάντηση, τον τόπο και τον τρόπο…

Το loutrakiblog.gr παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν έχει αρθρογραφήσει ακόμα, σύντομα ομως θα δημοσιεύσουμε την άποψή μας, όπως άλλωστε κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας!

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Δημάρχου στους επικεφαλής

 

asimakopoylos

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog