Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τηλεδιάσκεψη για τουριστικά θέματα, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν

- Advertisement -

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε.Νίκας με θέμα την τουριστική προβολή και τις τουριστικές υποδομές, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν στις 14 Μαΐου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακά στελέχη και η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε ζητήματα τουριστικής προβολής, όπως το νέο τουριστικό site, η παραγωγή νέου υλικού για την προβολή του τουριστικού προορισμού, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον αλιευτικό τουρισμό κά.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις από πλευράς Περιφέρειας σε τουριστικές περιοχές όπως το Λουτράκι, η Ερμιόνη, το Πορτοχέλι, το λιμάνι της Κόστα αλλά και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Πελοποννήσου, παρεμβάσεις που βελτιώνουν την εικόνα των υποδομών της Περιφέρειας. Αναφορά έγινε, επίσης, στη βελτίωση προσβάσεων σε Μνημεία και χώρους υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, στην κατασκευή χώρων υγιεινής (WC) και σε ζητήματα σχετικά με τα τουριστικά περίπτερα.

Τέλος, κατά την τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και η εκδήλωση που προγραμματίζεται με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να σχολιάσω σε αυτό το άρθρο κάτι σχετικό με την ανάπλαση στην παραλία της πόλης μας. Είχα δει πριν λίγους μήνες φωτογραφίες από την κατεδάφιση δεκάδων παράνομων κατασκευών σε μια ωραία περιοχή της πρωτεύουσας αν προτιμάτε στον Δήμο Πειραιώς στο Μικρολίμανο. Κυριολεκτικά παραγκες σαν του καραγκιόζη που για δεκαετίες ήταν εκεί σαν καφέ ψαροταβερνες ξέρετε τι γνωστή εικόνα που βλέπουμε σε όλα τα παραθαλάσσια μέρη. Σήμερα λοιπόν άρχισαν τα έργα και είδα και πως θα είναι έτοιμο το Αύγουστο. 3 εκατομμύρια νομίζω συν κάνα 300 χιλιάρικα ο Δήμος και θα είναι έτοιμο. Δήμαρχος Μωραλης αντιδήμαρχος οΜαρινακης αυτό λίγο σημασία έχει. Δεν ακούσαμε όμως τίποτα μουρμουρες από τους κατοίκους εκεί όσο εγώ γνωρίζω δηλαδή. Αν γνωρίζει κανείς η έχει ακούσει κάνα Pireausblog να μας πει Αντρικος

    • Τι να σου πει ο Αντρικος;Απο που και ως που;Ουτε που ξερει που πεφτει ο Πειραιας..Τα εργα εχουν αρχισει εδω και μερικους μηνες,σιγα σιγα και με μερικες καθυστερησεις στις αρχες αλλα τωρα προχωραει πιο γρηγορα το εργο.Και ειναι εργο που το στηριζουν ολοι οι Πειραιωτες (εκτος απο καποιους λιγους που ξεβολευτηκαν)Καθε κινηση που βελτιωνει την εικονα του Πειραια εχει στηριξη εκτος απο αυτες που εχουν και αλλα συμφεροντα οπως μερος της αναπλασης του λιμανιου απο τον ΟΛΠ και την Cosco.Εκει υπαρχουν καποιες αντιδρασεις απο λιγο κοσμο..Παντα θα υπαρχουν περιεργοι αλλα οι περισσοτεροι κατοικοι στηριζουν τετοιες ενεργειες..Επισης μπορω να σου πω οτι ο δημος λογο κοστους εχει αναθεση και σε ιδιωτικη εταιρεια (μπορει και σε παραπανω απο μια)μερος της συντηρησης της πολης.

  2. Aγαπητε Αντρεα, καλημερα. Για την ιστορια, σε αυτες τις “παραγκες” που αναφερεσαι στο σχολιο σου για το πανεμορφο Μικρολιμανο, θα σου πω οτι συστεγαζεται αναμεσα σε αυτες και το επισημα ΚΟΡΥΦΑΙΟ εστιατοριο της Ελλαδας, βραβευμενο ανελλιπως και επι σειρα δυο και πλεον δεκαετιων, με βραβειο “χρυσου σκουφου”, αλλα και με βραβειο “Ελληνικης κουζινας” και αναμφιβολα αποτελει απο μονο του για ολοκληρη την περιοχη αυτη ενα τοποσημο, καθως και προορισμο. Τ.Ζ.

  3. Είχα απαντήσει και στον ΜΑΧ και ΤΖ μην νομίζουν ότι δεν τους απάντησα αλλά δεν πέρασαν από τεχνικούς η κοπτικους λόγους που λέω και εγώ 😜Στον φίλο των ΜΑΧ να κάνω μια ερώτηση αν θέλει να μου απαντήσει πόσο χρονών είναι έτσι για να ξέρω την ηλικία σου και θα σου απαντήσω κάτι μετά. Δεν υπονοώ τίποτα έτσι για να ξέρω με ποιον έχω να κάνω ηλικιακά. Την Καλησπέρα στον ΜΑΧ και ΤΖ και να κάνουμε μια ευχή να μπορέσουμε κάποτε να είμαστε στο ίδιο τραπέζι στο Μικρολίμανο στο Λουτράκι ποιος ξέρει. Ελπίζω σε δημοσίευση μην κοπεί και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog