Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

- Advertisement -

Δύσκολες στιγμές περνά ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας…
 

Η υγεία του ανθρώπου που υπεραγαπούσε ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου έτους, και αμέσως τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν… Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο θάνατος τον νίκησε και τον πήρε μακριά από τους αγαπημένους του. Αφησε την τελευταία του πνοή μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος ήταν στρατηγός εν αποστρατεία της Ελληνικής Χωροφυλακής, και τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Σωτήρης, επίσης γνωστός δημοσιογράφος, του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Τον επισκέπτονταν συχνά και φρόντιζαν να είναι πάντα στο πλευρό του και να μην του λείπει τίποτα.

Μάλιστα, πολλές φορές ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έδειχνε τη μεγάλη αγάπη του για τον πατέρα του μέσα από τις εκπομπές του κάνοντας αναφορές σε συμβουλές που του έδινε. Ο εκλιπών καταγόταν από το Λεόντιο Αχαΐας και διέμενε μαζί με τη σύζυγό του, Ευγενία, στην Αβυθο Συμπολιτείας. Συγκλονισμένοι οι δύο γιοι του, ο εγγονός του, συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν το πρωί της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε στον τόπο όπου έμενε και αγαπούσε, στην Αβυθο Συμπολιτείας.

To loutrakiblog.blogspot.com, εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακη μου ταθερμα μου συλληπητηρια για τον πατερα σου.Φιλες σου των εφηβικων σου χρονων στην Βερροια καιεγω και η αδερφη μου Ξερω πολυ καλα τι σημαινει να χανεικαποιος γονεις.Εμειςχασαμε και την μητερα μας το 2007.Να εισαστε εσεις παντα καλα ολοι να τον θυμοσαστε με αγαπη.Απο καρδιας θερμα συλληπητηρια.

  2. Μακη μου δενξεχνω τα ρομαντικα μας χρονια της εφηβειας μας γυριζοντας τον χρονο πισω.Τα παρτυ μας την αθωοτητα μας ολοι μια παρεα τον αδερφο σου τον Σωτηρη ο οποιος μου κολλησε Σωσος και μου λενε ποιος Σωσος Σωτηρη θελεις ναπεις.Μου εμεινε απο τοτε ο Σωσος.Αυτη η αθωοτητα αυτη η ντροπαλοτητα ειμασταν παιδια περνουσαμε ηλικια παιδιων τωρα δυστυχως δεν επικρατει αυτο.Πηγαινω στις συναυλιες του αλλου μας φιλου του Νικου του Ζιωγαλα του μουσικου, μολις πω Βερροια τρελαινεται ο ανθρωπος μια ωρα αγκαλια με κραταει με θυμαται.Τι χρονια και αυτα.Η βασω η αδερφη μου δεν τα αναπολει καθολου εκεινα ταχρονια τα ωραια χρονια.Μια παρεα ειμασταν ολοι.Για μια ακομαφορα δυνατοι γεροι να θυμοσαστε με αγαπη τον μπαμπα σας.Μαρια.

  3. Διαβιβαστε σας παρακαλω πολυ στον Μακη τασχετικα που εγραψα και για τον θανατο του αγαπημενου του πατερα γιατι δεν γνωριζω αν τα διαβασε γιατι εγω τωρα πληροφορηθηκα τον θανατο του πατερα του δεν ειχα πριν καποιους μηνες λαπ τοπ κιολας.Ευχαριστω.Περασε καιρος αρκετος γιαυτο δενγνωριζω αν τα διαβασε αυτα που εγραψα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog