Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεχασμένος και πάλι ο Σχίνος Λουτρακίου. Παράπονα για την Περιφέρεια

- Advertisement -

Φαίνεται ότι είναι στη μοίρα στου όμορφου παραλιακού Σχίνου Λουτρακίου, να ταλαιπωρείται. Απο φωτιές, από πλημμύρες και τώρα από το χιόνι..

Φωνάζουν οι κάτοικοι του Σχίνου, ότι για μια ακόμα φορά, οι Αρχές τους εμπαίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις.. Οπως υποστηρίζουν, ενώ έλαβαν υπόσχεση από την Περιφέρεια ότι θα μεταβεί στο χωριό μηχάνημα για τη διάνοιξη του κεντρικού δρόμου, ακόμα δεν έχει φανεί κανείς.

«Είμαστε αποκλεισμένοι και από την Αττική και από την Περαχώρα. Αν συμβεί κάτι σε έναν άνθρωπο το βράδυ και χρειαστεί βοήθεια, από που θα φύγουμε;;», δηλώνουν με αγανάκτηση σε επικοινωνία τους με το loutrakiblog.gr.

Ποια είναι η αλήθεια

Πράγματι η αντιπεριφέρεια Κορινθίας με εντολή της αντιπεριφερειάρχη κ. Αθηνάς Κόρκα, έστειλε μηχάνημα για τη διάνοιξη του δρόμου από την Περαχώρα προς το Σχίνο, όμως ο οδηγός βλέποντας το δύσβατο της περιοχής γύρισε πίσω. Η Αντιπεριφέρεια ενημέρωσε ότι θα στείλει άλλο μηχάνημα το οποίο δε φάνηκε ποτέ..

Ετσι λοιπόν, αφού και ο δήμος Λουτρακίου περίμενε μάταια, έστειλε ο ίδιος δικό του μηχάνημα αργά το απόγευμα. Μέχρι αυτή την ώρα οι εργασίες διάνοιξης δεν έχουν τελειώσει..

Οπως βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο οδηγός του μηχανήματος μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου, που σπεύδουν στο Σχίνο, δεν μπορούν να καταλάβουν που είναι τα όρια του δρόμου, ενώ καταμεσίς υπάρχουν πολλά δέντρα σπασμένα..

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε και την περαχωρα την έχουν γραμμένη…Μόνοι μας ανοίγουμε τον δρόμο με ιδιώτες που έχουν μπουλντόζες και με φτυάρια .

  2. Τους ιδιώτες τους πληρώνει ο δήμος ρε Βλάμη 4 μηχανήματα έχει στην Περαχώρα τι θες να κάνει να σού καθαρίσει καί την αυλή ..

  3. ΤΑ ΠΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥ/?ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ

  4. Ναί βέβαια αλλά εκτός των παραπάνω που αναφέρουν οι φίλοι η Αντοπερειάρχης αλλά και ο περιφερειάρχης δεν επικοινώνησαν καν με το υπουργείο προστασίας αό την κλιματική αλλαγή και οι εργαζόμενοι από όλες τις περιοχές ακόμα και του Λουτρακίου δεν περιλήφθηκαν στην σημερινή και αυρανή αργία παρά μόνον η Αττική και η Κρήτη. Η Εύβοια η Κπρινθία η Τρίπολη και όλα τα χωριά τους όπου υπάρχουν εργαζόμενοι ξεχάστηκαν από το κράτος αλλά εμένα με καίει που ξεχάστηκαν από την περιφέρεια ( Η κ. Κόρκα ξέρει από που κατάγεται;) . Κρίμα και πάλι κρίμα. και το περίφημο υπουργείο τις εικόνες του χιονιού μέχρι το νερό στην παραλία Λουτρακίου δεν την είδε. Αλλά ποιός να δεί όταν οι ντόπιοι δεν το βλέπουν και τι να κάνει ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος όταν ενώ τα μηχανήματα της περιφέρειας ανοίγουν τον οδικό άξονα Αθήνα Τρίπολη δεν βλέπουν ότι είναι αδύνατον να ανοίξουν Περαχώρα Πίσια Σχίνο αλλά και το Λουτράκι κατά πρώτον. Κρίμα και πάλι κρίμα. να τους ξαναψηφίσετε στην περιφέρεια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog