Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Γκιώνης για την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι

- Advertisement -

O Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης έκανε δηλώσεις  μετά την για την ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε ..
για την την έλευση του προαστιακού στην πόλη του Λουτρακίου.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οσοι επισκεφθηκαμε το Λουτρακι αυτο το καλοκαιρι,ειδαμε πολλους τουριστες,και ξενους που κατεφθαναν με τα πουλμαν τα τουριστικα.Ακομα και απευθειας με τα δικα τους αφου ειχαν πινακιδες ξενες.Συν οι Αθηναιοι με τα εξοχικα τους διαμερισματα και οι υπολοιποι που νοικιαζαν.Πολυς κσσμος.Εμενα θα με βολευε το τρενο να ερθει και παλι στο Λουτρακι,αλλα πρεπει να ακουμε και τη γνωμη των ντοπιων που δε θελουν επιπλεον τουριστες στη πολη.Αρκετα πλουσιοι ειναι,το τι νεοδμητη πολυτελη πολυκατοικια εχει γινει το βλεπουμε ολοι.Πλουτος.Γι αυτο πολεμανε το τρενο τοσα χρονια,τι τον θελουν τον παραπανω επισκεπτη;

  2. Ρε παιδιά στο Θεό σας!!!!
    Είναι ποτέ δυνατόν να στείλουμε τον Γκιώνη ως εκπρόσωπό μας σε ένα δημόσιο φορέα και να πετύχουμε;;;
    Όχι σας παρακαλώ σκεφτείτε για μια στιγμή ,για μιά και μόνο στιγμή ότι μόλις ανοίξει το στόμα του και δραπετεύσουν τα …..βατράχια θα έχουμε χάσει κάθε σοβαρότητα.
    Έλεος δηλαδή με αυτό το θέμα . Κάθε φορά είναι σαν να λέμε ανέκδοτο με τίτλο : Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΕΙ !!!!!
    Αν ήταν τίτλος ταινίας video θα την νοικιάζατε;;;; Πως λοιπόν θέλετε να μιλήσει για τον προαστιακό;;; Ακόμη χειρότερα πως να πείσει;;;

  3. Δηλαδή θα πάει ο Γκιώνης στην κυβέρνηση να τους πεί ότι θέλουμε τον προαστιακό στο Λουτράκι που θα δυσχεραίνει την πόλη αλλά να την δυσχεραίνει λιγότερο.
    Αυτά μόνο ο Γκιώνης μπορεί να τα λέει γιατί :
    Α) Δεν καταλαβαίνει το νόημα των λέξεων η
    Β) Απλά όπως πάντα άλλα πιστεύει και άλλα λέει. η ακόμη χειρότερα
    Γ) Συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.

  4. 1:08 είσαι άσχετος οι γραμμές στον κύριο άξονα του προαστιακού είναι για υψηλές ταχύτητες.
    Η γραμμή του Λουτρακίου είναι τοπικός κλάδος και έχει άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως γίνεται στη Χαλκίδα.
    Οπότε μην μπερδεύεσαι και προσπαθείς να μπερδέψεις και τον κόσμο.
    Εκτός και αν δεν μπερδεύεσαι και απλά θέλεις να μπερδέψεις τον κόσμο επίτηδες επειδή είσαι τρολ του Γκιώνη που θέλει τον προαστιακό στον Ισθμό.
    Τα τεχνικά θέματα έχουν επιλυθεί όλα από τις αρμόδιες υπηρεσίες

  5. Με ποιά απόφαση δ.σ. ο Γκιώνης παραδέχεται και ομολογεί ταυτόχρονα ότι προσπαθεί να γίνει σταθμός τον ισθμό και όχι στο Λουτράκι.
    Ο κόσμος ψήφισε το πρόγραμμά του που έχει τον προαστιακό στο Λουτράκι.
    Μεγάλη εκτροπή Δημοκρατική αυτή του δημάρχου…

  6. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά:
    ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ
    1. Για να εξυπηρετούνται και οι συμπολίτες μας στα Ίσθμια και τη Γαλότα.
    2. Άμα περιμένουμε να έρθει μέσα στο Λουτράκι θα περιμένουμε αιώνια, οπότε… μίνι-bus που θα μεταφέρουν άνετα και γρήγορα τον κόσμο από τον σταθμό του Ισθμού στο κέντρο της πόλης!
    3. Διαμόρφωση του χώρου του σταθμού του Ισθμού έτσι ώστε να είναι σύγχρονος-καλαίσθητος, να προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα τον κόσμο και να έχει και ένα πάρκινγκ για ταξί και για όσους θέλουν να πάνε με το αυτοκίνητό τους από το Λουτράκι!
    4. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

  7. Ο κος Γκιωνης λεει εμμεσως ότι ο προαστιακος θα δυσχαιρανει την αναπτυξη του λουτρακιου. και θα πρεπει να δουμε πωως θα την δυσχαιρανει λιγοτερο. Ο δε κυριος στοχος να γινει σταθμος στον ισθμο. ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ στο λουτρακι? Εχει την εντολη των δημοτων για αυτή την θεση?

  8. -σταση θα χει στον ισθμο αλλα όχι εκει που θελουνε καποιοι. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΝΕΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και τα φαλλημεντα που δουλευουν με τη σταση τους κατά του προαστιακου ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. Κυριοι του ιστολογιου λυπάμαι αλλα εάν δεν δημοσιευθεί το σχολιο θα το δημοσιευσω αναγκαστικα σε αλλα μεσα. Για τον δημαρχο σας το μονο που εχω να σας πω (επειδή εχουμε επενδυσει στην πολη σας) είναι ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΕΙ? Ξεκάθαρα φαινεται ότι αυτος και οσοι εκπροσωπεί λενε ότι ο προαστιακος στο λουτρακι θα ..δυσχερανει την.. αναπτυξη!!!!. ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. για τους κυριους που ενοχλούνται από τον ..θορυβο ας μας πουν γιατι δεν λενε το ιδιο για τα λεωφορεια και τα πουλμαν να τα διωξουμε κι αυτά?. Για δε τους δε τουρίστες τα λεει όλα αυτό που γραφουν τους θελουν για δυο μηνες και αν και τα τριημερα. τα σπιτια στο λουτρακι είναι όλα ξενοικιαστα και η πολη ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. Οι ιδιοκτητες τους πενονται, τα δυαρια νοικιάζονται για 150Ευρω! και εκποιουνται μαζικα! μηπως καποιοι θελουν να πωληθουν όλα τα διαμερίσματα λογω της απαξίωσης στους προυχοντες της περιοχης?και γι αυτό δεν θελουν κοσμο??? . και ο κος Γκιωνης μιλα για αναπτυξη? Εχει μοναστηρια τριγυρω οσοι δε θελετε κοσμο να πατε. Αντε μπραβο. ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ και αναπτυξη της ριβιερας μεχρι βουλιαγμενη. να δουλευουν τα κτελ και τα ταξι αλλα μυκονο με σταση φλαμπουρο σκαλωμα κλπ beach bar. Για ΟΣΟΥΣ μπορουν οι αλλοι που θελουν να πεθανει η πολη μαζι τους απλα ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η να ΦΥΓΟΥΝ.

  9. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά:
    ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ
    Για να εξυπηρετούνται οι χιλιάδες συμπολίτες μας που χρησιμοποιουν τα ΚΤΕΛ στον ισθμό καθημερινα. ο Ισθμός είναι ο κομβος της Ελλαδος

  10. Πολύ γουστάρω όταν αναρτώνται βίντεος του Γκιώνη γιατί διασκεδάζω αφάνταστα με τα ξεροψημένα ελληνικά του… "εδώ είμαστε για να δούμε πως θα δισχεραίνει…"!!! "Δισχεράνει" ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog