Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Kαι μοντέλο ο Ηλίας Κασιδιάρης!

- Advertisement -

Γνωρίζαμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι γεωπόνος, λογοτέχνης
υπόδικος, street fighter. Τώρα στο πλούσιο βιογραφικό του νεοεκλεγέντος βουλευτή της Χρυσής Αυγής έρχεται να προστεθεί και η ιδιότητα του μοντέλου…

Ο 32χρονος βουλευτής ποζάρει με το απαιτούμενο πολλά βαρύ ύφος, τη γροθιά όρθια και μαύρα γυαλιά, διαφημίζοντας μπλουζάκια που απευθύνονται σε εθνικόφρονες..

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν κάνω λάθος η νεκροκεφαλη είναι το σύμβολο των ss, το περιβοητο totenkompf…

    Τελικά η χρυσή Αύγη δεν έχει σχέση με το ναζισμο, κύριε Κασιδιαρη;

  2. Όχι ρε, καμία σχέση.. κακοήθειες είναι όλα αυτά. Υπάρχει κάτι που να συνδέει την Χ.Α. με τον ναζισμό; τίποτα! κακοήθειες σου λέω…

  3. Νάζι ήταν κάποτε στη Γερμανία ένα ρεύμα που λίγοι ξέρουν την ετυμηγορία του…
    NSDAP ήταν το κόμμα National Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei
    Εθνικό Σοσιαλιστικό Γερμανικό κόμμα εργατών

  4. 3.12 μην τα λες αυτα! Θα τους βγαλεις απο το πααραμυθι, οπου η χιονατη ηταν ο μικρος πακιστανος, οι 7 νανι ο τσιπρας και οι φιλοι του Ηρθε κυνηγημενος ο μικρος πακιστανος, αλλα η κακια μαγισσα ο μιχαλολιακος θελει να τον εξοντωσει. Τελικα ποιος θα τον φιλησει τον πακιστανο? Κανας κυριος της αντιρατσιστικης????

  5. Η νεκροκεφαλή σε μυριάδες μορφές ήταν και το σήμα/σύμβολο/σημαία των πειρατών/κουρσάρων … και των σατανιστών επίσης ….

    Διαλέχτε …

    Ήμαρτον πια, τόσο πολύ σας έχει πειράξει που εισήλθε στην βουλή ένα εθνικιστικό κίνημα???

  6. ρε νούμερα, ποιά πατρίδα την Ελλάδα ή την Γερμανία αγαπάνε οι νεοναζήδες. Από πότε οι Γερμανοτσολιάδες και οι δοσίλογοι της κατοχής γίνανε πατριώτες.

  7. 3.55 Απο τότε που βαλατε τους δολοφονους του εμφυλιου στην Βουλη ρε! Η χρυση αυγη ειναι ελληνες εθνικιστες ρε. Εσεις τι ανεβασατε ε? Τον Κιρκο και κατι αλλους που εσφαζαν με κονσερβοκουτια ελληνες. Αντε ρωτηστε της γιαγαδες σας τι εγινε με τοςυ κομμουνιστες να ξεστραβωθειτε. Μαθατε το γερμανοτσολιαδες και το χτυπατε. Ελληνες ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΡΕ..ουτε ναζι ουτε ρωσοι ουτε βουλγαροι (οσους δεν ξερουν να πανε να διαβασουν πως παρακαλουσαν οι φιλοι σας τα κομμουνια να μπει ο ρωσικος στρατος ρε στην ελλαδα) Οι ελληνες πολεμουσαν να διωξουν τους γερμανους και οι δικοι σας ηθελαν να φερουν αλλον κατοχικο στρατο. Αλλα την εφαγαν γιατι τα χωρισαν αλλιως οι αμερικανοι και οι ρωσοι!Μιλατε για γερμανοτσολιαδες ανιστορητοι, ΑΔΕΡΦΙΑ των Βουλγαρων!

  8. Το επίπεδο των "αριστερών δημοκράταρων της ψευτοκουλτούρας του δήθεν" φάνηκε και φαίνεται συνεχώς από τα σχόλια που γράφουνε κάτι παιδάκια ΑΝΩΝΥΜΑ φυσικά πάντα σαν τον 3.55

    Τι σχέση έχουν όσα είπες με την Χρυσή Αυγή? 'Ε μικρέ θαυμαστή του πατερούλη-φασίστα-σφαγέα Στάλιν και της σφαγής Ελλήνων στον κουμμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο χάριν της παγκόσμιας κουμμουνιστικής παγκοσμοιοποιήσης??? Έ μικρέ μου? Θες να απαντήσεις?

    Και υπόψιν για σένα και τους ομοίους σου έχει 8έσεις εργασίας στην Βόρειο Κορέα, γιατί δεν πάτε?

    Αίντε αμόρφωτα παιδάκια που μά8ατε 2 λεξούλες κι αυτές στην κατήχηση του κόμματος ή στην τηλεόραση και έρχεστε και τις πετάτε ΑΝΩΝΥΜΑ πάντα, νομίζοντας ότι κάνετε κριτική …

  9. Ρε Τακη τι να τους πεις! Ουτε σε πληντυριο να τα ειχαν βαλει δεν θα τους καταφερναν τετοια πλυση εγκεφαλου. Αναθεμα και αν ξερουν τι ειναι κομμουνισμος αυτα!!! Οι κομιτατζηδες εσφαζαν δασκαλες, παπαδες στην μακεδονια και οι συμμορίτες τους αποκαλουσαν αδερφια. Ο χρυσαυγιτης που τον αποκαλουν ναζιστη ποτε δεν απλωσε χερι σε ελληνες! Οι αλλοι καθαριζαν ελληνοπουλα (στην λακωνια οι συμμοριτες ειχαν σκοτωσει εναν εθνικιστη και το 5χρονο αγορακι του και πανω του χαραξαν το Χ..απο τους Χιτες) Αυτοι ειναι αριστεροι ρε! Πατε παρτε φορα και πηδηχτε απο τον Φενεο που εριχναν τους αντιφρονουντες οι αριστεροι! Τα ξερετε αυτα? Η' δεν σας τα εμαθαν στην τηλεοραση??

  10. Επειδή είσαστε ανιστόριτοι όχι λόγω συγκυρίας αλλά από επιλογή, ως ακροδεξιά υπολείμματα ράβετε και κόβετε την Ιστορία της Ελλάδας αλλά και την παγκόσμια όπως σας συμφέρει. Έτσι επικαλείστε μονίμως τα εγκλήματα του κόκκινου ολοκληρωτισμού και του Σταλινισμού, που έμειναν καταδικασμένα στην μνήμη των ελεύθερων ανθρώπων όπου γης, για να συμψηφίσετε το ίδιο φρικτά εγκλήματα που διέπραξε ο φασισμός και ναζισμός καθώς και ο εγχώριος δοσιλογισμός στην χώρα μας κατά την διάρκεια της κατοχής. Η νεοταξική ιδεολογία του Νεοναζισμού διεθνώς περιλαμβάνει την συστηματική της διείσδυση σε κοινωνικά στρώματα ιδιαίτερα ευάλωτα από οικονομικής κυρίως άποψης με την χρήση του όρου Εθνικισμός ή ακόμα και Υπερπατριωτισμός, που αποτελούν λεκτική υπερβολή, για να συσκοτίσουν τις πραγματικές προθέσεις του νεοφασισμού και νεοναζισμού, που παραδόξως διαθέτουν μία καθαρή διεθνιστική αλληλεγγύη για τα ξένα αντίστοιχα κινήματα.
    Ας αναρωτηθούν όλοι πως Ιστορικά οι επίδοξοι προστάτες του Έθνους, έχασαν την Κύπρο, έχοντας η χούντα των Συνταγματαρχών αφοπλίσει το νησί από το 1967 και η χούντα του Ιωανίδη παραδόσει το νησί αμαχητί το 1974. Η Μεταπολίτευση για την Ελλάδα ήταν και είναι μια πιο λάϊτ εκδοχή της χούντας και η αριστεροδεξιά κατάφερε και συνέτριψε κάθε διάθεση του Ελληνικού λαού, για ουσιαστική επανάσταση απέναντι στα ξένα και ντόπια αφεντικά του. Όταν κάνετε σχόλια να είσαστε πιό προσεκτικοί γιατί εκτίθεστε και δεν είναι όλοι κομματόσκυλα της Αριστεράς ή της Ακροδεξιάς.
    Αυτό το αποδεικνύει και το 48% της μη συμμετοχής στο εκλογικό πανηγύρι, του μεγαλύτερου τμήματος του Ελληνικού λαού. ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

  11. Το 48% που δεν συμμετειχε στο πανυγηρι, ειναι πανηγυρι απο μονο του! Το να απεχεις δεν ειναι μαγκια..ιδιως σε αυτα τα θεματα. Δευτερον οι ναζιστες ηταν εθνικιστες, οι φασιστες της Ιταλιας ηταν εθνικιστες η΄υπερπατριωτες οπως θες παρτο…. τα κινηματα αυτα γεννηθηκαν απο τον εθνικισμο, οχι το αντιστροφο. Τριτον, η Χουντα δεν εριξε την Κυπρο και ιδως αμαχητι! Εσυ που γνωριζεις τοσο καλα ιστορια πρεπει να ξερεις και πως αεροπλανα σηκωθηκαν απο την κρητη και φρεγατα ξεκινησε να παει κυπρο. Επισης γνωριζεις πως οι αμερικανοι απειλησαν να ριξουν τα αεροπλανα αν δεν γυρνουσαν (η΄μηπως οχι) Και αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα οπως μας τα πλασαρεις με βαρυγδουπες προτασεις και εντεχνο τροπο (οφειλωω να το παραδεχτω), θα ανοιγαν τον φακελο της κυπρου! Τι εχουν να κρυψουν αφου ολα τα εκανε η χουντα? Τέλος δεν επικαλουμαστε ποτε τα κατορθωματα του σταλινισμου εκτος οταν εσεις επιμενετε ωα λετε για ναζι,γερμανοτσολιαδες και βλακειες. Να δεχεστε τον αντιλογο (μην ξεχνατε, το παιζετε δημοκρατες) Παρακαλω να παραμεινετε πιστοι στον ΄ρολο΄ σας. Και ξαναλεω, μην λετε μιση την ιστορια! Αν εχετε να μας πειτε κατι (πχ για την κυπρο) να μας τα λετε ολοκληρωμενα με στοιχεια!Το αμαχητι πχ με ΕΛΔΥΚ στην Κυπρο ειναι καπως κουλο! Επισης δεν μπορειτε να λησμονειτε οτι η Κυπρος ειχε ανεξαρτητοποιηθει πριν περασει η μιση στους τουρκους ε?

  12. Η ημιμάθεια και η απόκρυψη της Ιστορικής αλήθειας ήταν το μέσον χειραγώγησης των λαών από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
    Ο Εθνικισμός κατατάσσεται στα ιδεολογικά ρεύματα του 19ου αιώνα, εφόσον τότε διαμορφώνονται ως κρατικές οντότητες με σαφή σύνορα και σχετικά γλωσσική ταυτότητα και ενιαία κουλτούρα πληθυσμιακές ενότητες που στην συνέχεια αποτέλεσαν τα έθνη που γνωρίζουμε σήμερα μετά από μία σειρά ανακατατάξεων και εδαφικών και οικονομικών πολέμων, προσδιορίζοντας και τις σφαίρες επιρροής των μεγάλων συνασπισμών ή και μεμονομένων χωρών, που αποτελούσαν και τον κορμό του παγκόσμιου Ιμπεριαλισμού την εποχή εκείνη. Ο Εθνικισμός γεννήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε πολλά μέρη του γνωστού κόσμου, αναπτύσσοντας ένα αίσθημα εθνικής ανωτερότητας έναντι άλλων λαών ή ακόμα και μειονοτήτων που ζούσαν στην εδαφική επικράτεια του κράτους που μόλις είχε δημιουργηθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του σκληρού χαρακτήρα της ιδεολογίας του Εθνικισμού, ήταν οι διωγμοί, οι σφαγές, τα πογκρόμ και οι συστηματικές εθνοκαθάρσεις, που εφάρμοσε το νεοσύστατο Κεμαλικό κράτος, όταν αποτίναξε τον Οθωμανισμό, με θύματα τους Αρμένιους, τους Πόντιους και τους ΄Ελληνες της Μικρά Ασίας. Ο Εθνικισμός στην Τουρκία γέννησε το φασιστικής χροιάς κράτος που έδωσε Χούντες και Στρατοκρατούμενες Δημοκρατίες, έως και σήμερα. Στην Ιταλία του Μουσολίνι, αντιστοίχως οι επεκτατικοί πόλεμοι στην Αφρική(Αβυσηνία), στην βάση του προϋπάρχοντος Ιμπεριαλισμού, της χώρας αυτής και η ενστάλαξη ενός ιδιότυπου σοσιαλισμού γέννησαν τον Φασισμό, ως μια Ιδεολογία που ολοκλήρωνε τον Εθνικισμό και του έδινε την κατάλληλη Διεθνικιστική διάσταση. Στην Ισπανία αντιστοίχως, ο Εθνικισμός και ο Ιμπεριαλισμός, οδήγησαν αντίστοιχα επίσης στην άνοδο δια των όπλων του Φασισμού. Στην Γερμανία, το πρώτο Ράϊχ και η πολιτική του Κάϊζερ πριν ακόμα κι από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και μετά την ήττα των Γερμανών και την επιβολή από τους νικητές δυσβάσταχτων αποζημιώσεων σε βάρος του ηττημένου λαού, οδήγησαν σταδιακά και μεθοδικά στην ανάπτυξη ενός Εθνικισμού, που είχε κάποια ιδιότυπα χαρακτηριστικά,όπως η πίστη στην ανωτερότητα της λευκής φυλής, αναπτύσσοντας παράλληλα την μυθοπλασία και για την ύπαρξη της "Άριας" φυλής, καθώς και την αναγκαιότητα της "καθαρότητας του αίματος", διαμορφώνοντας έτσι το ιδεολογικό ρεύμα του Ναζισμού. Η Δικτατορία του Μεταξά στην Ελλάδα, ακολούθησε τα φασιστικά πρότυπα της Ιταλίας, έγινε ένας εξαιρετικός εμπορικός εταίρος της Γερμανίας, πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, υποκινούμενο και υποστηριγμένο από τον Βασιλιά Γεώργιο Β΄, Αγγλόφιλο, συντήρησε έναν Εθνικισμό χωρίς Αλυτρωτικές εξάρσεις και με πράξεις όπως η υπογραφή της άρσης των συνθηκών του Νεϋγί, που επέτρεπε έτσι στην Βουλγαρία πλέον να εξοπλιστεί. Ο Μεταξάς ήταν ο προεδρεύων των χωρών του Βαλκανικού συμφώνου, δημιουργώντας ένταση με την γειτονική Ιταλία αλλά και προς ικανοποίηση του Βρετανικού παράγοντα,εξυπηρέτησε αρκετά καλά τα γεωπολιτικά σχέδια των Βρετανών.

    Ο Εθνικισμός ήταν και παραμένει η μήτρα που φιλοξένησε τα Ιδεολογικά ρεύματα του Φασισμού και του Ναζισμού, ενώ σκόπιμα συγχέεται με τον πατριωτισμό. Ο αληθινός πατριώτης αγαπάει την πατρίδα του, αλλά και τιμά και σέβεται και τις πατρίδες των άλλων και είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί για την ανεξαρτησία του, όταν αυτή κινδυνεύει.
    "για την Κύπρο θ' αναφερθώ σε αμέσως επόμενο σχόλιο"

  13. Αν και με κάλυψες πλήρως φίλε 2.37 να προσθέσω για τον τραγόπαπα μακάριο (το μ με μικρό, κεφαλαίο αρμόζει σε κυρίους μόνο) που λάτρευε την καρέκλα του ηγέτη της πολύπαθης νήσου περισσότερο από τον Θεό που υποτίθεται ότι εκπροσωπουσε επί γης και στην ουσία παρέδωσε την Κύπρο στους τουρκαλάδες.

    Ή για τον καραμανλάκο που έκανε διακοπές στο Παρίσι και στην Ζυρίχη και το παίζε αντιστασιακός και πολέμιος της δικτατορίας (κάτι από ψευτοκουλτουριάρηδες μου θυμίζει αυτό) και ταυτόχρονα έκλεινε συμφωνίες για το ξεπούλημα της Κύπρου αρκεί να έπεφτε η δικτατορία και να γύρναγε αυτό το τομάρι ως μέγα ηγέτης …

    Αλλά δυστυχώς όλα αυτά δεν τα θυμάται ή δεν τα έμαθε ποτέ κανείς ….

  14. Συνεχεια:
    Χρονολογικά, ο συντηρητικός εθνικισμός μάλλον έπεται, του φιλελεύθερου εθνικισμού. Παρ΄ όλο που μέχρι το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα οι συντηρητικοί πολιτικοί αντιμετώπιζαν τον εθνικισμό ως ανατρεπτικό δόγμα, έπειτα με το πέρας του χρόνου τον χρησιμοποίησαν ως "ανάχωμα" στον σοσιαλισμό (π.χ. το ιδεώδες "ενός έθνους" του Disraeli, ή η υιοθέτηση του πανσλαβικού εθνικισμού από τον Τσάρο Αλέξανδρο Γ'), αφού για τον συντηρητικό εθνικισμό στόχος ήταν κυρίως η κοινωνική συνοχή, δημόσια τάξη και ασφάλεια, ενώ οι συντηρητικοί εθνικιστές πίστευαν σε πως το έθνος είναι μια οργανική οντότητα που πηγάζει από μια βασική επιθυμία των ανθρώπων να συναναστρέφονται με εκείνους που έχουν ίδιες απόψεις, συνήθειες και τρόπο ζωής με αυτούς. Αυτό το είδος εθνικισμού ευδοκιμεί σε εδραιωμένα έθνη-κράτη και όχι σε έθνη υπό διαδικασία εθνογένεσης, ενώ θεωρεί ότι υπάρχουν εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί. Οι εσωτερικοί εχθροί είναι ο ταξικός ανταγωνισμός, με τον κίνδυνο κοινωνικής επανάστασης, ενώ εξωτερικοί εχθροί είναι ο διεθνισμός και η μετανάστευση. Παρ΄ όλο που πολλοί συνδέουν αυτό το είδος εθνικισμού με το μιλιταρισμό και τον επεκτατισμό, ωστόσο κύριο γνώρισμα του συντηρητικού εθνικισμού είναι η εσωστρέφεια και ο απομονωτισμός. Τέλος, ως κριτική του συντηρητικού εθνικισμού διαφαίνεται πως μπορεί να τεθεί το γεγονός χειραγώγησης της εξουσίας από τη διοικούσα ελίτ.

    Επεκτατικός Εθνικισμός.Αυτή η μορφή εθνικισμού έχει καθαρά επιθετικό, στρατιωτικό και επεκτατικό χαρακτήρα, ενώ είναι αντίθετη με τα πιστεύω του φιλελεύθερου εθνικισμού, όπως παραδείγματος χάριν τη πίστη στα ίσα δικαιώματα και την αυτοδιάθεση. Ο ιμπεριαλισμός που διακατείχε τα ευρωπαϊκά κράτη τον 19ο αιώνα πυροδοτούσε ένα κλίμα λαϊκού εθνικισμού, όπου το εθνικό γόητρο ήταν συνιφασμένο με την όλο και περισσότερο κατοχή μιας αυτοκρατορίας, ενώ κάθε αποικιακή νίκη χαιρετίζονταν με εκδηλώσεις λαϊκου ενθουσιασμού. Ειδικά αυτού του είδους ο εθνικισμός οδηγει σε αισθήματα υστερικού, εθνικιστικού ενθουσιασμού, που αποκαλείται πολλές φορές και θεμελιακός εθνικισμός, δηλαδή η πίστη ότι το έθνος είναι τα πάντα, ενώ το άτομο τίποτα. Αυτή η μορφή εθνικισμού είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένη τόσο με σοβινιστικές απόψεις και θεωρίες, όσο και με οπισθοδρομικού χαρακτήρα μυθοπλασιών (π.χ. ο Mussolini και οι Ιταλοί φασίστες ανακαλούσαν την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή ο Hitler και οι Γερμανοί ναζί παρέπεμπαν τόσο στο Δέυτερο Ράιχ του Bismark όσο και στο Πρώτο Ράιχ του Καρλομάγνου και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

    Αντιαποικιοκρατικος εθνικισμος.Ο αναπτυσσόμενος κόσμος γέννησε διάφορες μορφές εθνικισμού, οι οποίες είχαν ως κοινή αρχή τη πάλη ενάντια στην αποικιοκρατία. Στην Αφρική και την Ασία, οδήγησε σε ένα αίσθημα εθνικότητας που διαμορφώθηκε από την κοινή επιθυμία "εθνικής απελευθέρωσης". Ακόμη και οι μεγάλες και εκτεταμένες αυτοκρατορίες της Βρετανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Πορτογαλίας λύγισαν μπροστά στον αναδυόμενο αυτό εθνικισμό στη πορεία. Πιο συγκεκριμένα στην ινδία υποσχέθηκαν ανεξαρτησία κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου και την αναγνώρισαν το 1947, ενώ η Κίνα πέτυχε την πραγματική ενότητα και ανεξαρτησία μόνο μετά τη κομμουνιστική επανάσταση του 1949. Η δημοκρατία της Ινδονησίας ιδρύθηκε το 1949, μετά από τριετή πόλεμο εναντίον των Ολλανδών. Το Βιετνάμ με στρατιωτική εξέγερση ανάγκασε τους Γάλλους να αποσυρθούν το 1954, αν και η τελική απελευθέρωση και ενοποίηση του βορείου και νοτίου Βιετνάμ επετεύχθη μόλις το 1975. Ο στόχος της "εθνικής απελευθέρωσης" είχε τόσο οικονομική όσο και πολιτική διάσταση, κάτι που μας βοηθά στη κατανόηση του λόγου που τα αντιαποικιοκρατικά κινήματα στράφηκαν στον σοσιαλισμό και ειδικά στον μαρξισμό-λενινισμό, ως όχημα έκφασης των εθνικιστικών τους φιλοδοξιών και όχι στον φιλελευθερισμό, ακόμη και αν φαίνομενικά ο εθνικισμός και σοσιαλισμός είναι ασύμβατα πολιτικοϊδεολογικά συστήματα

    Αυτα 'ολοκληρομαθή΄ Απο μια απλη εγκυκλοπεδια με αγαπη

  15. Έκανες μεγάλο κόπο να αντιγράψεις από την εγκυκοπαίδεια σου όλα αυτά … αλλά ακόμα δεν μας είπες, που είναι το κακό του εθνικισμού?

    Και ξέχασες τον αμειγώς πατριωτικό εθνικισμό που αποσκοπεί όχι στην απομόνωση αλλά στην εδραίωση και αναγνώριση της εθνικής κυριαρχίας ένος έθνους και στην ασφάλεια και εθνική ομοιογένεια του πληθυσμού από κά8ε μορφή απειλής από όπου αυτή κι αν προέρχεται.

    Είναι πολύ βολικό να λέμε πατριώτης αλλά όχι εθνικιστής όταν η έννοια ΠΑΤΡΙΔΑ είναι συνυφασμένη με την έννοια ΕΘΝΟΣ.

    Αυτά χωρίς εγκυκλοπαίδεια με αγάπη και τονισμό των λέξεων μιας κι ακόμη η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιεί τόνους εν αντιθέσει με την βαρβαρογενή παγκόσμια λατινική …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog