Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ

- Advertisement -

Ο Δημήτρης  Σκλίας γράφει…

Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε Έλληνας έτσι αισθάνεται σήμερα.
Και Βέβαια Οι Έλληνες το έχουν αποδείξει αυτό στην πράξη.

Αντιστάθηκαν με σθένος ενάντια στην Τουρκοκρατία και με αυτοθυσίες και μεγάλες μάχες κατακτήσανε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Αντιστάθηκαν στις εκάστοτε δικτατορίες και ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι .
Αντιστάθηκαν στην Χούντα και με το χυμένο αίμα των νέων στους δρόμους, κατάφεραν και την αποτίναξαν για να φέρουν ξανά την Δημοκρατία το 1974.
Από το 1974 έως σήμερα ανέλαβαν την εξουσία οι νεοέλληνες πολιτικοί, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στο να φέρουν την Ελλάδα στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Και το πέτυχαν, αφού σήμερα η χώρα είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και ο  Έλληνας υποφέρει οικονομικά όσο ποτέ άλλοτε.
Μια πολιτική πού επί τόσες δεκαετίες ρήμαξε τον Ελληνικό λαό με Μίζες, διαφθορά, ιδιοτέλεια και σκάνδαλα.
Όμως είμαι σίγουρος ότι ο Ελληνικός λαός θα βρει και πάλι την δύναμη να αντισταθεί και να αλλάξει αυτή την δεινή κατάσταση που οδήγησαν την χώρα, έως τώρα οι υπεύθυνοι πολιτικοί(Όχι όλοι) από το1974 και μετά.
 Εσείς τα φάγατε τα λεφτά Κύριε πάγκαλε ΟΧΙ εμείς!
Εσείς με τα πανάκριβα αυτοκίνητά σας, τα κότερά σας, τις πισίνες σας, τις τεράστιες βίλλες σας, το υπηρετικό προσωπικό σας, τα φανταχτερά πάρτι σας και τα ενίοτε  πανάκριβα ταξίδια σας.
ΚΥΡΙΕ Πάγκαλε μην παίζετε ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Εμείς, ο Κώστας Λογοθέτης και η ομάδα του, θέλουμε πρώτοι να κάνουμε Την ΑΡΧΗ.
Λέμε ΟΧΙ στη Διαφθορά
ΟΧΙ στα σκάνδαλα
ΟΧΙ στους διεφθαρμένους πολιτικούς
ΟΧΙ στη μίζα
ΟΧΙ στην αναξιοκρατία
ΟΧΙ στα ψέματα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Την Αλήθεια
Διαφάνεια
Αξιοκρατία
Καθαρούς πολιτικούς

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν φταίει ο πολιτικός αλλά ο Λαός που του ζητούσε ζητούσε ζητούσε ζητούσε. Κάτι αρχισυνδικαλιστάρες που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το προεδριλίκι και το βόλεμα. ότι είμαστε ψηφίζουμε και η επανάσταση έρχεται μέσα απο τις επιλογές μας. Ας ξεκινήσουν με σωστές επίλογές ο σοφός Λαός και άς αφήσει τις χατζάρες και τα τουφέκια. Το όπλο του είναι η ψήφος του και η ελευθερία του λόγου.
    Μην καπηλευόσαστε τα ιδανικά του Ελληνικού Λαού για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Όποιος έχει αξίες και ιδανικά το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας.
    Ασε τον Πάγκαλο και τους δήθεν Πάγκαλους.. μέχρι και αυτός αναγνώρισε ότι το καθεστώς των προσλήψεων ασύστολα και την γιγάντωση του Δημόσιου Κράτους ήταν μια απο τις κυριότερες αιτίες της βύθισης του πλοίου που το ονομάζουμε ΕΛΛΑΔΑ.

  2. Αγαπητέ μου, θά 'θελα να σε άκουγα και πρίν, εκτός προεκλογικής δημοτικής περιόδου, να παρεμβαίνεις με τις αρκετά κατά άλλα και αξιόλογες διαπιστώσεις που κάνεις. Θά 'θελα να ακούσω και τις συγκεκριμένες μεθοδολογίες που προτείνεις και οι οποίες θα αντικρούσουν τα κακώς κείμενα στον δήμο μας.

    Για αρχή λοιπόν σε ερωτώ ευθέως, για ένα μείζον θέμα.

    Ο Καλλικρατικός δήμος, που διεκδικείς να υπηρετήσεις μαζί με την ομάδα σου, όπως αναφέρεις, θα ελευθερώσει πολιτικά και αναπτυξιακά τους συνδημότες σου, η θα είναι εφαλτήριο επιβολής, με μεγαλύτερη και πιό επίμονη αμεσότητα άσκησης, μέσω αυτού, της ξεπουλημένης πολιτικής της κεντρικής εξουσίας, του μνημονίου ;

    Θα παρακαλάτε, η κεντρική εξουσία να αυξήσει τους έμμεσους (και πιο επαχθής) φόρους (ΦΠΑ), για να μπορείτε σαν δήμος να έχετε έσοδα, για να λειτουργήσετε ;

    Δώστε απαντήσεις σε ερωτήματα που πρόκειται να αλλάξουν στην πράξη την ζωή μας, απο τώρα, όχι αύριο, για να γνωρίζουμε τι πρόκειται να μας συμβεί, αν και εφόσον αποφασίσουμε να σας στηρίξουμε με την ψήφο μας.

    Ο αχρέωτος

    ΥΓ
    Το ερωτημά μου δεν απευθύνεται κατ' ανάγκη προσωπικά στον Κο Σκλία η και στον συνδυασμό που εκπροσωπεί, αφορά και τους 5 υποψηφίους δημάρχους, αλλά κυρίως τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, για να αρχίσουμε κάποτε να αξιολογούμε την θέση του καθενός, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, μιας και ο δήμαρχος δεν έχει ούτε καν ψήφο στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

  3. Αγαπητέ ανώνυμε καλό απόγευμα,
    Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις εκτός από ένα,
    Αν είχαμε μιλήσει μαζί προεκλογικά, θα διαπίστωνες ότιΤότε ήμουν ακόμα περισσότερο εναντίων του μνημονίου, των πολιτικών και την πολιτική που μας Οδήγησε στην σημερινή κατάσταση .
    Όσον αφορά στο τι θα κάνουμε αν εκλεγούμε στο δήμο, θέλω να σου αναφέρω Ότι είμαστε ένας νέος συνδυασμός ,με κατά την γνώμη μου ικανά και καθαρά άτομα. Έχουμε λοιπόν όρεξη, να αγωνιστούμε ενάντια σε οποιαδήποτε «ΕΞΟΥΣΙΑ»
    επιχειρήση να βλάψει τον δήμο μας . Θα μου πεις, λόγια, λόγια, λόγια. Εγώ όμως τώρα δεν
    Έχω άλλο τρόπο να σου δείξω ότι αυτά που λέω τα ΠΙΣΤΕΥΩ.

    Να είσαι πάντα καλά,
    Με εκτίμηση,
    Δημήτρης Σκλίας

  4. 12.49μ.μ. ΦΟΒΕΡΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ – ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ – ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:!

  5. Πράγματι είναι πολύ καλή η τοποθέτηση αλλά αυτό που έντεχνα αποφεύγεις κ. Σκλιά να πείς είναι το όνομα του φορέα που δίνει άσυλο σε τέτοιους "χοντροκομένους φελλούς" Το όνομα που έντεχνα κρύβεις ΣΗΜΕΡΑ είναι το ΠΑΣΟΚ.Και στο δήμο μας το όνομα που όλος ο συνδυασμός σας αποφεύγει να πεί είναι ΓΚΙΩΝΗΣ. Γιατί άραγε κ. Σκλιά δεν λέτε τα πράγματα με τα ονόματά τους;; Μήπως για να υπάρχουν γέφυρες;; Αλήθεια εσύ πως νοιώθεις όταν ο κ. Λογοθέτης καταδικάζει την κατάσταση στο Λύκειο αλλά ο ίδιος στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό;;

  6. ΕΙΜΑΙ 5.00μ.μ. ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 12.49μ.μ. – ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΛΙΑ
    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5.18μ.μ. – ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

  7. ΑΧΡΕΩΤΕ είναι πασιφανές ότι η νέα διοικητική μεταρρύθμιση-πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ,δυστυχώς για όλους μας,αποτελεί ένα παράρτημα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που συνεφώνησε η παρούσα κυβέρνηση, με το γνωστό τρόπο και τις ανάλλατες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Κάθε τοπική δημοτική αρχή είναι εγκλωβισμένη σε συγκεκριμμένη θεσμική δράση, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.Ο συνδυασμός του Κώστα Λογοθέτη έχει ΘΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και ΛΥΣΕΙΣ,οι οποίες, αφ'ενός ελαχιστοποιούν τις όποιες παρενέργειες, εξ αιτίας του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αφ'ετέρου μέσα από μία συνετή και ορθολογική διαχείρηση πόρων θα επέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και προοπτική του τόπου μας, για το καλό όλων των κατοίκων του νέου διευρυμμένου ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΄ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

  8. Που είναι το πρόγραμμα με τις Θέσεις, προτάσεις και λύσεις του συνδιασμού, με τους πολίτες μπροστά (αλλά και όλων των άλλων 4 συνδυασμών), για να τις συζητήσουμε και να τις αξιολογήσουμε ?
    Τι είναι επτασφράγιστο μυστικό, η μήπως είναι μόνο για τους πεφωτισμένους? 17 ημέρες έμειναν για τις εκλογές και ΚΑΝΕΝΑΣ συνδυασμός δεν κυκλοφόρησε τις θέσεις προτάσεις του. ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ και ντροπή μας, που το επιτρέπουμε

  9. Αγαπητέ Τάκη καλή "εκλογική" τύχη. Μόνο μια ένσταση σε όσα ΣΩΣΤΑ γράφεις. Όταν λες ότι κάποιοι χρεωκόπησαν τη χώρα και αυτοί είναι ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (για όσους δεν έχουν τσίμπλα στο μάτι) πως συμβιβάζεται να στηρίζουμε ανθρώπους που γενικά πολιτεύονται με το ΠΑΣΟΚ και σαφώς είναι συνυπεύθυνοι για το χάλι της χώρας; Ότι και να γίνει ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ (σε θυμάμαι από το σχολείο) πάντα θα είναι χρήσιμος στα κοινά)

  10. Αγαπητέ φίλε, 7:38 μμ
    Η κάθε πολιτική εξουσία χρησιμοποιεί τις Φοιτητικές και τις δημοτικές εκλογές για να μετράνε τα κουκιά τους.
    Οι πολίτες το έχουν καταλάβει καλά αυτό και τους γύρισαν την πλάτη σε τέτοιου είδους πρακτικές.
    Εδώ, ζουν η οικογένειές μας, τα παιδιά μας και οι φίλοι μας, Με αυτούς θα πούμε καλημέρα και θα κάνουμε παρέα.
    Αν λοιπόν ξέρω εγώ εσένα που μένεις στην πόλη μας, ο οποίος είσαι έντιμος άνθρωπος και ειλικρινής, θα σε εμπιστευτώ για τον δήμο ανεξαρτήτου κόμματος ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουμε να αφήνουμε τα κόμματα να επιβάλλουν ότι θέλουν στην Τοπική κοινωνία.
    Εγώ αποφάσισα να στηρίξω τον Κώστα τον Λογοθέτη, ανεξάρτητα από κομματικές ιδεολογίες ,Μετά από συζητήσεις που κάναμε διαπίστωσα ότι και αυτός αισθάνεται το ίδιο για τον τόπο μας και ότι κατεβαίνει ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ , βρήκα τις απόψεις του για τον δήμο δημιουργικές και ρεαλιστικές και γι’ αυτό το αποφάσισα . Νομίζω από το να καθόμαστε στο σπίτι και να τα λέμε μεταξύ μας, είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε στα κοινά για να ΛΕΜΕ και εμείς την άποψη μας, για να υπάρχει πολυφωνία και να λαμβάνονται πιο δίκαιες αποφάσεις για τον κάθε δημότη αλλά και για τον δήμο.
    Σίγουρα όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε (ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες) τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο δήμο για τον τόπο μας.

  11. – Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ:
    http://loutrakiblog.blogspot.com/2010/09/o.html
    – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ: "Από το 2003 έως το 2004 διατέλεσε Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λουτρακίου"
    – ΑΔΕΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟ 1995 ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ
    – 2010 ΔΝΤ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ

  12. εδω 11.09 – εχεις φοβερο επιπεδο και δεν προκειται να πεσω χαμηλα να σου απαντησω κατα αυτον τον τροπο αλλα μην ξεχασω να σε ψηφισω να μας εκπροσωπησεις στα συμβουλια – καλη σου επιτυχια και καληνυχτα

  13. αληθεια για να μην το ξεχασω εσυ και ολοι οι υπολοιποι υποψηφιοι ολων των συνδυασμων ποτε σκοπευετε να μας πειτε και να δεσμευτειτε συγκεκριμενα για το τι σκοπευετε να κανετε για αυτον τον τοπο;!
    καλο να απαντατε στα ανωνυμα σχολια που οδηγουν σε ανωνυμες ψηφοφοριες στην καλπη αλλα οι εκλογες κοντευουν και δεν εχω δει καμια τοποθετηση επι συγκεκριμενων θεματων που επιζητουν λυση στον τοπο μας

  14. απεγκλωβισμο παντως χρειαζομαι εγω και πολλοι αλλοι σε αυτην την κοινωνια με το δντ που μας επεβαλλαν και καλο ειναι με αφορμη τις τοπικες εκλογες να προχωρησουμε σε καποιες διορθωτικες αλλαγες στον τοπο μας μπας και παμε μπροστα εμεις οσο μπορουμε σε τοπικο επιπεδο – αλλα οι προτάσεις – που ειναι;;; οεο;;;

  15. – Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ:
    http://loutrakiblog.blogspot.com/2010/09/o.html
    – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ: "Από το 2003 έως το 2004 διατέλεσε Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λουτρακίου"
    – ΑΔΕΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟ 1995 ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ
    – 2010 ΔΝΤ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ

    Αυτό, σε επανάληψη τι είναι? Ολίσθημα?
    Σου πάει το κοστούμι του "δηθεν" αναποφάσιστου.
    Μην το αλλάξεις. Ειλικρθνά σου μιλάω έχεις αρχίσει να με διασκεδάζεις.
    Καλή συνέχεια κ σε σένα, "ανώτερε"

    Κώστας Δήμου

  16. φοβερη απαντηση – τελικα εισαι πολυ ανωτερος εσυ – για τα πλανα για τον τοπο να δω ποτε θα μας ενημερωσετε και φυσικα αν θα κρατησετε και τις υποσχεσεις σας – οπα ξεχασα μηπως πρεπει να σου ζητησω κανενα ρουσφετι και να κοιταξω το προσωπικο μου συμφερον και οχι το το συμφερον της πολης που θα ειναι μακροπροθεσμο και για τα παιδια μου που θα αποφερει καλο σε εμενα και σε ενα σωρο αλλους – αν νομιζεις οτι θα με "βουλωσεις" παντως με αυτα που γραφεις – μαλλον κανεις λαθος – γιατι θα συνεχισω να γραφω οπως γραφουν και αλλοι ανωνυμα και ανωνυμα θα παω να ριξω την ψηφο μου που σιγουρα θα εχω αποφασισει μεχρι τοτε τι θα κανω με αυτα που βλεπω και ακουω – παντως απο τα οσα επωνυμα γραφεις εδω δεν εχω δει πουθενα να αναφερεσαι σε καποιο προγραμμα συγκεκριμενο – το μονο που κανεις ειναι επιθεση και αντεπιθεση – τιποτα συγκεκριμενο που θα κανεις για τον τοπο εχεις να μας γραψεις – ααα ξεχασα ειπες οτι θα δωσεις την ψηφο σου στον παυλου αν βγειτε τριτοι – αν πιστευες οτι θα ειστε οι νικητες ουτε καν θα το σκεφτοσουν να το γραψεις – συνεχισε με τη φοβερη διαφημιση που κανεις για τον εαυτο σου γιατι πραγματικα εσυ εισαι πολυ διασκεδαστικος – δεν ηξερα οτι θα επρεπε να αλλαξω το κοστουμι που γραφεις γιατι αυτο ειναι του δντ και να ηθελα να το αλλαξω δεν μπορω γιατι μου το επεβαλε το πασοκ και ο τυροπιτακιας νδ πριν το πασοκ και δυστυχως δεν μπορω και να θελω να το βγαλω το πληρωνω πολυ ακριβα

  17. Ρε παιδιά όλοι στα δημοτικά λένε ότι είναι ακομάτιστοι. Όλοι δεν ανακατεύουνε τα κόματα. Λές και ζούμε στο κενό. Αφού έχουμε παρελθόν και θα έχουμε μέλλον γιατί ντρεπόμαστε για αυτά;;; Ναι ο Λογοθέτης είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ,το ξέρει όλος ο Δήμος. Γιατί δεν καταδικάζει αυτά τα γελοία μέτρα;; Γιατί δεν καταδικάζει ο ίδιος το χοντροκούραδο Πάγκαλο;; Γιατί ο Κώστας είναι καλό παιδί αλλά δεν θέλει να σπάσει αυγά. Θέλει να τα έχει καλά με όλους. Για αυτό το λόγο δεν ακούτε πουθενά να λέι το όνομα ΓΚΙΩΝΗΣ σε ότι κακό έχει ο δήμος. Άχρωμα πράγματα ο Κώστας.Αν είναι ρε Κώστα όλοι καλοί τότε τι καινούργιο έχεις να φέρειςεσύ;;
    Πρόσεξε μη κόψει η μαγιονέζα. Μια από τα ίδια και εσύ ρε Κώστα !!! Κρίμα γιατί πίστευα ότι κάτι νέο θα μας έλεγες….κρίμα.

  18. Σε μία-δύο μέρες κυκλοφορεί το πρόγραμμα του συνδυασμού "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ".
    Εκεί θα υπάρχει πλήρη ενημέρωση για όλα τα σημαντικά θέματα (κ όχι θεάματα) που απασχολούν το νέο διευρυμένο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
    Διαβάζεις.. συγκρίνεις…αποφασίζεις.

    Κώστας Δήμου

  19. φυλε τακι καλα τα γραφης μα χορης να θες λες και κατι σωστο οτι απο το 1974 και δωθε οι αλαγαις φαγαναι φαγαναι ειμασται συμαθητες τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ καποτε η ηστορια θα τον ραψη με χρισα γραμματα f@f

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog