Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πνευματικός σε Νανόπουλο: Εσύ δεν πρόκειται να γίνεις δήμαρχος ποτέ!

- Advertisement -

Αιτία της έκρηξης του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού ήταν η ερώτηση που έθεσε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Βασίλης Νανόπουλος προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας κ. Τάσο Μαρινό κατά την διάρκεια της κοπής πίτας του ΚΑΠΗ Αθικίων αν το νερό των Αθικίων είναι Στυμφαλίας και αν ο κ. Πρόεδρος το συστήνει στους παρευρισκόμενους…

Παρεμβαίνοντας ο κ. Δήμαρχος επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι το νερό είναι πόσιμο και κάλεσε τον κ. Νανόπουλο και ¨τα παπαγαλάκια του¨ όπως είπε να σταματήσουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και γνωστοποίησε στα μέλη του ΚΑΠΗ ότι η Συμμαχία Πολιτών δεν έχει ψηφίσει κανέναν προϋπολογισμό για τα ΚΑΠΗ.

Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό του και μετά τις ευχές του ζήτησε απο του δημότες που βρισκόντουσαν στην αίθουσα να βρίσκονται σε επαγρύπνηση γιατί υπάρχουν κάποια σύννεφα όπως είπε, για το έργο 600.000 Ευρώ περίπου, της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των Αθικίων και ολοκλήρωσε πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κόψει αυτό το μεγάλο έργο απο την περιοχή.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog