Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Με ουσιαστικές παρεμβάσεις που συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση των πλατειών και των κοινόχρηστων χώρων, ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα, η επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου μας στην Πλατεία ΟΣΕ και την Πλατεία Παιδιού, στο Λουτράκι.

Υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη, τα συνεργεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν τις πόλεις, τα χωριά και τους οικισμούς μας καθαρούς και νοικοκυρεμένους!

Συνεχίζουμε δυναμικά, με σχέδιο πρόγραμμα και διαρκώς αυξανόμενη διάθεση για προσφορά για το καλό του τόπου μας!

Κάθε ημέρα και σε ένα νέο σημείο σε κάθε γωνιά του Δήμου!

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν γίνεται κάτι καινούργιο αυτό γίνεται κάθε χρόνο προς τι η διαφήμιση και εξάλλου τή δουλειά τους κάνουν και μπράβο τους

  2. Ό Μουζάκης που κολλάει τά παιδιά ξέρουν την δουλειά τους και την κάνουν όπως πάντα τέτοια εποχή Μουζάκη μην καπηλευεις την δουλειά του προσωπικού με συχωρηται αλλά ήταν λάθος του Γκιώνη θα φανεί στις εκλογές

  3. Το προσωπικό του Δήμου έχει κακιά εμπειρία από την δημαρχία Λογοθέτη, Δέδε, και Μουζάκη δεν σου κάνει καλό ή υπηρεσία του Μεγάλου Μουζάκη Δήμαρχε μακάρι να βγω λάθος.

  4. Μπράβο στον αντιδήμαρχο, φαίνεται ότι έχει διάθεση και πολύ μεράκι. Ως κάτοικος της περιοχής της πλατείας Παιδιού, οφείλω να πω ότι βλέπουμε μεγάλες διαφορές στην καθαριότητα. Το ζήτημα είναι να παραμείνει ο χώρος καθαρός. Οι ιδιοκτήτες ζώων να μαζεύουν τις ακαθαρσίες, οι επισκέπτες να μην αφήνουν σκουπίδια με το σκεπτικό ότι θα περάσει ο οδοκαθαριστής. Ας σεβαστούμε τους δημόσιους χώρους της πόλης μας. Κανένα παγκάκι μόνο να μπει στην πλατεία, στον χώρο εκτός της παιδικής χαράς.

  5. Ο δήμος βρίσκεται στην χείροτερη κατάσταση του.Πλατείες εγκαταλελημένες,παιδικες χαρές επικίνδυνες για τα παιδιά μας, ξερόχορτα που δεν έχουν κοπεί για πολύ καιρο, λάμπες καμένες σε πλατειες και δρόμους τα βιώνουμε καθημερινα. Το αποκορύφωμα είναι οι κλειστοί καταρράκτες που ειναι που ήταν το τουριστικότερο σημείο στο Λουτρακι και το έχετε καταντήσει σε άθλια κατασταση και ερήμωσής τους.Για ποιο σχέδιο πρόγραμμα ακριβώς μιάτε???Αν είχατε σχέδιο θα είχατε κανει κατι,δεν θα εισαταν απλά παρατηρητές..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog