Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα από την εταιρεία “Παπαστράτος”

- Advertisement -

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε σήμερα, 13 Μαρτίου 2019, με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος» με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η Όλγα Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4×4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο Επιτελάρχης του ΠΣ Υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog