Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Ίβκοβιτς, στο τιμόνι του Ολυμπιακού

- Advertisement -

Από την ώρα που είχε εμφανιστεί ως υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη, στον πάγκο του Ολυμπιακού, πολλοί περίμεναν ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο “Ντούντα”, συμφώνησε σήμερα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, για δύο χρόνια συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι, θα αποτελέσουν και τον τελευταίο σταθμό στην καριέρα του.

Ύστερα από έντεκα ολόκληρα χρόνια, ο “σοφός”, επιστρέφει, για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό, σε επιτυχίες ανάλογες με αυτές του 1997, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν σαρώσει τα πάντα σε Ελλάδα (Κύπελλο, Πρωτάθλημα) και Ευρώπη (Ευρωλίγκα). Απομένουν ακόμη κάποια τυπικά θέματα, καθώς δεν έχει συμφωνηθεί αν ο Βαγγέλης Αγγέλου, θα είναι ο βοηθός του στον πάγκο της ομάδας και δεύτερον, να του γίνει γνωστό, το ύψος του μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί για την επόμενη περίοδο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής των ερυθρολεύκων.
Με ξεχωριστό ενδιαφέρον, αναμένονται και οι μάχες των αιωνίων την επόμενη σαιζόν καθώς εκτός όλων των άλλων, ο “Ντούντα”, εκτός από επιστήθιος φίλος με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, είναι και κουμπάρος του, ενώ έχουν συνεργαστεί και στην Εθνική Ομάδα της Σερβίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog