Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετά από 40 χρόνια, η Ουρουγουάη, στους “4”

- Advertisement -

Στα πέναλντυ, κρίθηκε το δεύτερο εισιτήριο των ημιτελικών, καθώς Γκάνα και Ουρουγουάη, δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και στην ημίωρη παράταση. Τραγική φιγούρα ο Γκίαν, καθώς αστόχησε σε πέναλντυ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, στερώντας έτσι από την Γκάνα, τη δυνατότητα να προκριθεί στον ημιτελικό. Ήρωας της Ουρουγουάης, ο τερματοφύλακάς της, Μουσλέρα, καθώς απέκρουσε 2 πέναλντυ.
Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του 19ου Μουντιάλ, η Ουρουγουάη και η Γκάνα, συγκρούστηκαν στο «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ, για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Ουρουγουανοί, αναβιώνουν τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος τους, καθώς πήραν την πρώτη πρόκριση σε ημιτελική φάση μετά το 1970.
Στο 45′ λεπτό, η Γκάνα προηγήθηκε, με το γκολ του Μουντάρι, ενώ ο “συνήθης ύποπτος”, Ντίεγκο Φορλάν, ισοφάρισε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55′. Το ματς, οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλντυ, όπου οι Λατινοαμερικάνοι, που ήταν πιό ψύχραιμοι, πήραν την πρόκριση στους ημιτελικούς, επικρατώντας με 4-2 των αντιπάλων τους. Οι “Σελέστε”, θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία στην επόμενη φάση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog