Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο, άνοιξε τον προεκλογικό του αγώνα σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Πετρίτσης. Διακρίναμε πολλά νεαρά πρόσωπα αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας που με την παρουσία τους δήλωσαν την θερμή υποστήριξή τους, στον συνδυασμό: “Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία”.

Ο Γιώργος Πετρίτσης με μια λιτή, μεστή ομιλία παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον νέο δήμο και έδωσε αρκετό βάρος στους τομείς του τουρισμού και της βιομηχανίας. Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι το σύνολο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην οικοδομή, συμμετείχαν στην συγκέντρωση! 
Για το φλέγον θέμα της μαρίνας, ο πρώην αντινομάρχης, υποχέθηκε ότι αν εκλεγεί, θα ξεκινήσει από την αρχή και σε 12 μήνες, θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο. Όσον αφορά στον Προαστιακό, τόνισε ότι “δεν αποτελεί λύση να έρθει ο Προαστιακός, μέσα στο Λουτράκι, τέμνοντας 17 οικοδομικά τετράγωνα  και το καταλληλότερο μέρος για να γίνει ο τερματικός σταθμός, είναι το παλαιό εργοστάσιο Θρουβάλα”.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, να αναφέρουμε και μερικά ονόματα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο: Παναγιώτης Φίλης, Μαίρη Τσαντίλα, Ελένη Ζερβού, Τάσος Κανάκης, Χριστίνα Δελή, Κώστας Σταυρόπουλος και η καλή μας φίλη Αθανασία Λέκκα (lecotex). Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Παντελέων, μίλησε στο loutrakiblog σχετικά με τη προεκλογική ομιλία, όπου μας τόνισε την αμέριστη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Γ.Πετρίτση και επισήμανε ότι “ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα για τον νέο συνδυασμό”. Όμως, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, “Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, θα πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία κομματική υποστήριξη, έχοντας ως γνώμονα το καλό του Δήμου. Οι ψηφοφόροι, πρέπει να δοκιμάζουν το “καινούριο”, που συνοδεύεται και από την γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας, ως πρώην Αντινομάρχης, αφού οι παλιοί ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν”.
ευχαριστούμε το perahora.gr για τις φωτογραφίες

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιάννη Πετρίτση: