Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τι γράφει το πανό του Σύριζα στο Λυκαβηττό;

- Advertisement -

Ένα τεράστιο πανό είδαν οι κάτοικοι της Αθήνας να κρέμεται στομ Λυκαβηττό. Το εντυπωσιακό εγχείρημα ανήκε σε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο επέλεξαν για να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και την επικείμενη ψήφιση του απο τη Βουλή την Πέμπτη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι κρέμασαν το τεράστιο πανό το οποίο πάνω είχε τη φράση “Δεν θα περάσει” στα ελληνικά αλλά και στα ισπανικά, “No pasaran” το οποίο καλύπτει μέρος της πλαγιάς του Λυκαβηττού. “Η Ελλάδα δεν είναι μόνο το πειραματόζωο της ΕΕ και του ΔΝΤ αλλά έχει και εργαζόμενους, συνταξιούχους , ανέργους, νέους και νέες που δίνουν τη μάχη στους δρόμους ενάντια στο αντιδραστικό μνημόνιο, στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και στον εκβαρβαρισμό των εργασιακών σχέσεων” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει την ανάρτηση πανό στο Λυκαβηττό, δήλωσε: “Οι επιλογές που γίνονται και για τον τρόπο που εκφράζεται και διαμαρτύρεται καθένας, αλλά και για τον χρόνο, ακόμα και τις επιλογές της κυβέρνησης, κρίνονται από όλους μας και στο τέλος κρίνονται και από τον ελληνικό λαό” και πρόσθεσε “Δεν είναι και πολύ πρωτότυπο. Το ΚΚΕ ανήρτησε το πανό στην Ακρόπολη και ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ως πιο νομοταγής το ανήρτησε στο Λυκαβηττό”, ανέφερε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι θα ήθελε “αυτή την ευαισθησία να την έδειχνε ο ΣΥΡΙΖΑ και όταν η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθούσε μια πολιτική ρεμούλας, διαφθοράς, μιας πολιτικής που αποδείχτηκε καταστροφή για τον τόπο μας”.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog