Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βίντεο με εξωγήινο αναστατώνει το διαδίκτυο

- Advertisement -

Ένα video στο οποίο υποτίθεται ότι καταγράφεται ένας εξωγήινος κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Πριν ένα μήνα περίπου, ο χρήστης «κ. BeeHat» (όπως ονομάζει τον ευατό του) ανέβασε ένα video στο youtube όπου υποτίθεται ότι απεικονίζεται για πρώτη φορά μία ξεκάθαρη καταγραφή ενός εξωγήινου!
Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δίνει ο ίδιος, αυτό το βίντεο τραβήχτηκε περίπου στις δώδεκα το βράδυ στην αγροτική Alberta του Καναδά, στις 7 Ιουνίου 2010. Ένα βράδυ, λίγες ημέρες πριν κινηματογραφήσουμε το “πλάσμα”, ο αδελφός μου και εγώ, είχαμε ακούσει κάποιους θορύβους στην αυλή μας και μάλιστα ήμασταν σίγουροι ότι είχαμε δει κάτι έξω από το παράθυρο. Έτσι, αποφασίσαμε να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, κρατώντας μία κάμερα, σε περίπτωση που ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Όπως μπορείτε να δείτε, το βίντεο δείχνει ένα ψηλό πλάσμα με ένα περίεργο τρόπο περπατήματος. Έχει αρκετά μεγάλα χέρια με τρία δάχτυλα το καθένα και κάποιες στιγμές, δείχνει (το πλάσμα) να εξαφανίζεται. Ένα από τα πιο παράξενα χαρακτηριστικά του “εξωγήινου”, είναι ότι (απ’ ότι φαίνεται στο video), έχει σχεδόν μεταλλικό δέρμα.
  Η τελική απόφαση για το πόσο αληθινό ή όχι είναι το παρακάτω οπτικό υλικό, είναι δική σας! Η δική μας εντύπωση είναι ότι πρόκειται για έναν αδύνατο άνθρωπο, ο οποίος φοράει μια στολή “εξωγήινου” από αυτές που βλέπουμε τις απόκριες, να τρέχει πέρα δώθε σε έναν κήπο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog