Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλές διακοπές από Κατερίνα Φαρμάκη! Εδώ γελάμε…

- Advertisement -

Καλά δεν ντρεπόμαστε λίγο, ποιές διακοπές λέτε κα Φαρμάκη όταν ΟΛΗ η χώρα βυθίζεται στην ανεργία και την αβεβαιότητα της απασχόλησης.. Είναι δυνατόν σε αυτή την κρίσιμη ώρα για την χώρα να πηγαίνετε διακοπές, όταν  οι ανθρώποι που σας στήριξαν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και κάποιοι άλλοι έχουν μπει στην ανεργία από δικές σας (κυβερνητικές) επιλογές; Γι’αυτούς τους ανθρώπους τι έχετε να πείτε; Δεν θέλουμε…
να σας προσάψουμε, αμαρτίες προηγούμενων κυβερνήσεων καθώς είσαστε νέα βουλευτής αλλά περιμέναμε από σας μια διαφορετική αντιμετώπιση των δρωμένων.. Η οποία δυστυχώς δεν έδειξε το ανάλογο επίπεδο. Νομίζατε ότι ζούμε σε μια εποχή ευφορίας και δυστυχώς δημοσιεύσατε  μια είδηση που απλά ΕΝΟΧΛΕΊ, φροντίστε στην πορεία να είστε πιο εγκρατής γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον….

-η δήλωση της Κατερίνας Φαρμάκη στο facebook
Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Λόγω της καλοκαιρινής άδειας των συνεργατών μου, τα πολιτικά μου γραφεία στην Κόρινθο και στην Αθήνα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 20/8.
Σε κάθε περίπτωση είμαι πάντα στη διάθεση σας για θέματα που προκύπτουν, στο κινητό μου τηλέφωνο.
…………….ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι οι πλούσιοι που ψηφίζουμε λογικό είναι να πηγαίνουν διακοπές,ΕΣΥ που θέλεις να σχολιάσεις τώρα..αδυνατείς γιατί ΔΕΝ έχεις 50 ευρώ πάνω σου..
    Άντε ψήφισε ρε φτωχέ…….ΚΟΥΤΈ!

  2. Το post έγινε για την ευχή της κας Φαρμάκη ''…….ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!
    Έτσι είναι, σούπερ ουάου φάση!!!μήπως η κα βουλευτής είναι σουηδέζα;;;γιατί με την κρίση που έχουμε η ευχή που έκανε σίγουρα δεν απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες,αλλά σε τουρίστες!τυχαίο;;δεν νομίζω……..

  3. kalo toumpanaki einai,den mporei,apo kati savoures sigoura einai kaliteri……………………………………………………………………………………………………………………………….

  4. γιωργάκη γ,ακόμα περιμένω το σχολιό σου ρε ξεφτίλα,για την κολλητή σου την φαρμάκαινα.καλός κωλοτούμπας είσαι και συ.άλλα έλεγες στο φέιςμπουκ κοτούλα,κοκοκοκο!Κ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog