Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δύο υπέροχες φωτογραφίες της λίμνης Βουλιαγμένης

- Advertisement -

Ο Νίκος Τσατσάκης, είναι ερασιτέχνης φωτογράφος. Διαβάστε λίγα λόγια για τον ίδιο:
” Το ενδιαφέρον μου για την φωτογραφία το εκδήλωσα σε πολύ μικρή ηλικία ( στα 14 ) σε εποχή δύσκολη ( 1974 ) Οι συνθήκες όμως ήρθανε έτσι που δεν ακολούθησα επαγγελματικά την φωτογραφεία αλλά έγινα ένας εραστής αυτής της τέχνης ( ερασιτέχνης ).
Τότε με μια MINOLTA SR-1. Με αυτό το κουτί είχα βγάλει τις πρώτες μου φωτογραφίες.  Μετέπειτα ασχολήθηκα με την macro φωτογραφία από το 1987 έως και το 1998 όπου και το εγκατέλειψα λόγο κλοπής του εξοπλισμού μου. Τα εργαλεία που είχα τότε ήταν μια Nikon F3 , τονNikkor 105mm micro f/2,8 , και την close up bellows Nikon PB-6. Να φαντασθείτε όλο αυτό το σύστημα μαζί με τα τρία flash ζύγιζε 6kg και 800gr. Μετέπειτα για πολύ λίγο διάστημα ασχολήθηκα με φωτογράφιση modeling, και μετά έστρεψα το ενδιαφέρον μου στην φωτογράφηση τοπίων.

Το 1995 έγραψα και φιλοξενήθηκαν φωτογραφίες μου από το περιοδικό ΦΩΤΟ για την micro φωτογραφία και την τέχνη της.

Φωτογραφίες μου έχουν πάρει και αποτυπώσανε στον καμβά τους ζωγράφοι όπως ο Δημήτρης Λιάγγος.

Στο σήμερα:
Μετά το κλείσιμο της Ολυμπιακής και την επερχόμενη συνταξιοδότηση, αποφάσισα να ασχοληθώ πλέον ολοκληρωτικά με αυτό που πάντα αγαπούσα. Την φωτογραφία.
Μαζί με μια φίλη θα αρχίσουμε μια συνεργασία, η οποία ακόμα είναι στα σκαριά και αν πετύχει θα έχει μεγάλη απήχηση διότι θα πρωτοπορεί στο είδος του”.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του Νίκου Τσατσάκη, στον διαδικτυακό τόπο επώνυμων και ερασιτεχνών φωτογράφων από όλο τον κόσμο κάνοντας κλικ εδώ.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιδανικό μέρος η Βουλιαγμένη για φωτογράφηση, πολύ όμορφες και οι υπόλοιπες φωτογραφίες του Νίκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog