Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στις 10μμ στο loutrakiblog: Μια είδηση που θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της μπλογκόσφαιρας!

- Advertisement -

Διαβάστε στις 10 το βράδυ τι ετοιμάζει η ομάδα του loutrakiblog!Aυτά δεν  γίνονται πουθενά στον κόσμο!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βαρύγδουπη η ανακοίνωσή σας!Να περιμένουμε ονόματα και διευθύνσεις των επαναστατών της Σέχτας;Δεν βλέπω κάτι ήσσονος σημασίας να ταράζει τα ήρεμα νερά της μπλογκόσφαιρας.
    Θα ήθελα να καταθέσω δυο απαράδεκτα συμβάντα που
    έλαβαν χώρα στην παραλία.
    Χθες στην παραλία των πολυκατοικιών δίπλα στα φανάρια για Κόρινθο,μετά το Καζίνο.Μια ηλικιωμένη κυρία είχε έναν μικρό κόπρο άσπρο, σαν αυτόν που χάθηκε και τον περιέφερε ανάμεσα στους λουόμενους.Πότε-πότε του πετούσε ένα μπαλάκι στη θάλασσα και αυτό βουτούσε το έφερνε πίσω και τίναζε τα νερά από πάνω του.Κάποια στιγμή έκανε και την "ανάγκη"του.Ευτυχώς πήρε ένα αντικείμενο από τον σωρό των σκουπιδιών και τα μάζεψε.Δυστυχώς όμως μετά από λίγο ήρθε μια οικογένεια με παιδάκια και στρατοπαίδευσε σ΄ αυτό το σημείο.Δεν θέλω να βάλω το μυαλό μου στο κακό αλλά πολλά μπορούν να συμβούν στην υγεία μας από τέτοια συνύπαρξη διαφορετικών ειδών ζώων,που μας περιτριγυρίζουν.
    Σήμερα,κάποιο μαγαζί,Cocoon ή Waves είχε τόσο δυνατά τη μουσική που ακουγόταν εκατοντάδες μέτρα.Θα μπορούσα να τους κατανοήσω αν διασκέδαζαν γκρουπ με κωφάλαλους.Λίγο απίθανο,μάλλον παιδιά των "λουλουδιών"θα φιλοξενούσαν.Τελικά εμείς τι φταίμε και πρέπει να τους ανεχόμαστε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog