Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η “Αλλαγή στο Λουτράκι” στέλνει μήνυμα προς το loutrakiblog…

- Advertisement -

” Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, καλωσορίζει το loutrakiblog. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα μια έγκυρη και υγιής φωνή ενημέρωσης, στα πλαίσια ενός ανταγωνισμού που, δυστυχώς, μόνο υγιής δεν είναι στην πόλη μας.
Καλή σας επιτυχία”.

Εκ μέρους της έκδοσης
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ρε φίλε να μην το ξέρει; Αφού το ξέρει ο "Παντέλας", το ξέρει και η ΠΟΠΑΡΑ. Για να δούμε τι ενδοκαταστάσεις θα υπάρξουν γιατί τους βλέπω να τσακώνονται εδώ μέσα…

  2. Tι έγινε, ο Παντελάκος πήδηξε κι αυτός από το καράβι; Είδε ότι μπάζει νερά και είπε να βουτήξει. Η Ποπίτσα θα πηδήξει ή κάθεται στο κατάστρωμα. Σιγά σιγά ένας ένας εγκαταλείπει….Τα blog κλείνουν…… Υπάρχει πάντως καιρός για αξιοπρεπή αποχώρηση!!!!!!

  3. Φίλε αναγνώστη, το γεγονός ότι η εφημερίδα "Αλλαγή στο Λουτράκι", τάσσεται στο πλευρό μας, δεν σημαίνει ούτε ότι μπάζει νερά το πλοίο ούτε ότι εγκαταλείπει αυτό που με μεγάλη επιτυχία πράττει εδώ και πολλά χρόνια. Ίσα ίσα που φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο την θέληση για ένα υγιή ανταγωνισμό, που σκοπό δεν έχει το προσωπικό συμφέρον, αλλά αυτό του τόπου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει.

  4. Επίσης να στείλω και ένα θερμό καλοσώρισμα στην κα Πόπη Αγγελοπούλου.Πόπη,την Κυριακή κατεβαίνει ο Άλεξ Λουτράκι,να πιούμε ένα καφεδάκι εε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog