Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου

- Advertisement -

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης του Ολυμπιακού Λουτρακίου:
Όταν την 8η Ιουλίου 2010, στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λουτρακίου και μετά από την παρότρυνση 2 φίλων-συνεργατών μου, έκανα την πρόταση για ν’αναλάβουμε τις “τύχες” αυτού του Ιστορικού (και συνάμα χιλιοταλαιπωρημένου…) Σωματείου, δεν περίμενε κανένας απο εμάς πώς θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πλήθος από ίντριγκες, κακίες, μικρότητες, (λυκο)φιλίες και άλλες πολλές δυσάρεστες (για να μην χρησιμοποιήσουμε καμιά πιο βαριά λέξη…) καταστάσεις.
Μ’ ένα ΑΡΝΗΤΙΚΟ (ούτε καν μηδενικό) ταμείο, ένα έμψυχο δυναμικό που βρήκαμε σχεδόν ανύπαρκτο και με την ανυποληψία της ομάδας να έχει φτάσει στο μέγιστο βαθμό, έπρεπε να “τρέξουμε” με πελώρια βήματα τα τρέχοντα θέματα του Σωματείου. Καλούμασταν, σε καθημερινή βάση, να προσπαθήσουμε ν’ αποδείξουμε πως δεν είμαστε… ελέφαντες.
Όλες οι… “αμαρτίες” (οικονομικές και μη…) του παρελθόντος μας κυνηγούσαν αδυσόπητα. Κάθε μέρα εμφανιζόταν κι’ένας καινούργιος πιστωτής-δανειστής, απλήρωτα τιμολόγια, συναλλαγματικές, δημόσιοι λογαριασμοί, αγωγές, εξοργισμένοι παίκτες με τους γονείς τους καθώς και διάφοροι υποψήφιοι… “δαγκωτές”.
Μετά δε απο την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ της ομάδας (το οποίο ομολογουμένως αργήσαμε να το συγκροτήσουμε) άρχισαν για τα καλά τα “όργανα” και οι επιθέσεις απο τους “γνωστούς-αγνώστους” περί απειρίας, αβουλίας και ιδιαίτερης… νεότητας αυτού! Ναι, συμφωνούμε κι’εμείς μ’αυτή την άποψη.
Νέοι, άπειροι, άβουλοι αλλά κυρίως ΤΙΜΙΟΙ όλοι τους, όλοι μας.
Λόγω λοιπόν αυτής της υπέρμετρης τιμιότητας και ευαισθησίας του νέου (και απο αύριο παλιού…) Δ.Σ και μετά απ’όλα τα παραπάνω “κωμικοτραγικά” γεγονότα που συνέβησαν τις 20 τελευταίες μέρες, καθώς και μετά απο την ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ εξέταση όλων των βιβλίων του Σωματείου (στην οποία βοήθησε τα μέγιστα ο δημοσιογράφος Γεώργιος Σκούρτης και τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά ιδιαιτέρως γι’αυτήν), αποφασίσαμε οι περισσότεροι απο το Δ.Σ να παραιτηθούμε για να μην αναγκαστούμε να σύρουμε το Ιστορικό όνομα του Ολυμπιακού Λουτρακίου, καθώς και “κάποιους” που ασχολούνταν στο παρελθόν με αυτόν, σε άλλα ΜΗ ποδοσφαιρικά γήπεδα…
Η δε διαδικασία που μας πρότεινε ο δικηγόρος μας απο την Αθήνα για ΑΜΕΣΗ είσοδο ορκοτών λογιστών, ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα και επίπονη…
Επειδή λοιπόν απ’ότι καταλάβαμε “κάποιοι” θέλανε να κάνουμε την μπουγάδα και μετά μέσω της δύναμης που έχει η Γενική Συνέλευση (και όχι το Δ.Σ) να μας (ξανα)στείλουν σπίτια μας, τους επιστρέφουμε το… μπαλάκι (την “καυτή πατάτα” για την ακρίβεια), την ομάδα που την ΠΑΤΩΣΑΝ (αυτοί, ΟΧΙ εμείς) και τον (μικρό)κοσμο στον οποίο ζούνε και τους ευχόμαστε “Καλή Επιτυχία”.
Η γνώμη μας πάντως είναι πώς, δυστυχώς, το μέλλον του Ολυμπιακού είναι υποθηκευμένο…

Υ.Γ 1: Ελπίζουμε η “Νέα;” διοίκηση να εμπιστευτεί τον προπονητή και άνθρωπο Τάσο Πέρρα, γιατί το αξίζει. Μας κέρδισε, και με το παραπάνω, όλους μας…

Υ.Γ 2: Η πολιτική θέση που ανέλαβε πρόσφατα ο πατέρας μου, Ιωάννης Πανούσης, στο Συμβούλιο του νέου κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, σαφώς και έπαιξε τον ρόλο της στην επίσπευση των εξελίξεων και των αποφάσεων.
Την προσωπική του γνώμη (και εντέλει σωστότατη) να μην σχοληθώ με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, και την… “μαύρη” σκιά που τον ακολουθεί, δυστυχώς δεν την άκουσα εξαρχής.
Έστω και καθυστερημένα πάντως του βγάζω από πάνω του και από την προσωπικότητα που με κόπο τόσα χρόνια έχει χτίσει, ένα μεγάλο βαρίδι…
Με εκτίμηση
Απόστολος Πανούσης
και
Δημήτριος Καζάνας
Γεώργιος Οικονόμου
Ματθαίος Παντουβάκης
Νικόλαος Αγγέλου

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδω γελανε και οι πετρες,που τον βρήκατε ρε χαιβανια αυτον τον τρισμεγιστο λεφτα που τον εφυγαν απον τον παοκ κορινθου και τον μαζεψατε στον ολυμπιακο;μεγαλη απατη ο τυπος,οχι 200000ευρω δεν ειχε αλλα καπου ακουσαν τα αυτακια μου οτι για τωρα ειχε 4000ρικα.με 4000 αποστολε εκανα και γω τον προεδρο,αλλα ολοι αυτοι οι κομητες που μονο εφε και δημοσιοτητα θελουν τους νταντευετε λες σας πληρωνουν,οποιος γνωριζει τον τασο τον περρα και του μιλαει θα ξερει η μαλλον θα χει πεσει απο την καρεκλα απο τα γελια..κριμα

  2. Μην ασχολείστε με το παρελθόν,στην κορινθία εδώ και ένα μήνα βάζουν στοίχημα ότι δεν θα κατεβείτε στο πρωτάθλημα,τυχαίο; δεν νομίζω

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1) ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ 4000, ΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 4000 ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. 2) Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. 3) ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΡΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ? ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΦΕΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Α-Ν-Τ-Ε Γ-Ε-Ι-Α!

  4. H progoumeni dioikhsh pou einai re paidia?Giati den synexizei to ergo ths?Gia ola ta kaka ftaei o panoyshs xavaledes?Emena den mou to vgazete apo to myalo oti einai daxtylos toy Paok Korinthou gia na dialysoyn ton Olympiako.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog