Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι πιό καλοπληρωμένες σταρ του Χόλυγουντ

- Advertisement -

Μπορεί για κάποιους, ποσά της τάξεως των 50 ή των 30 εκατομμυρίων δολαρίων να φαντάζουν – και να είναι πράγματι – άπιαστο όνειρο, για κάποιους άλλους όμως αποτελούν τα ετήσια έσοδά τους. Και είναι γεγονός.

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τις πλέον καλοπληρωμένες ηθοποιούς της χρονιάς, στην οποία η Sandra Bullock κατέχει την πρώτη θέση. Την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε – και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι και τον αντίστοιχο μήνα της φετινής χρονιάς – έβαλε στον λογαριασμό της 56 εκατομμύρια δολάρια από ταινίες και διαφημίσεις! Σε αυτό το ποσόν, συμπεριλαμβάνονται και ποσοστά από τις εισπράξεις των ταινιών, αφού σε πολλές η ηθοποιός ήταν και συμπαραγωγός.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Reese Witherspoon, που συμμετείχε στην ταινία «How Do you Know». Η Witherspoon είδε τον λογαριασμό της «φουσκωμένο» κατά 32 εκατ. δολάρια, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από διαφημίσεις για γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Η Cameron Diaz καταλαμβάνει την τρίτη θέση, αφού το «Shrek» και το «Knight and Day» την έκαναν πλουσιότερη κατά 31 εκατ. δολάρια, ενώ στην τέταρτη θέση φιγουράρει το όνομα της Jeniffer Aniston με 27 εκατ. δολάρια.

Οι τρεις τελευταίες ηθοποιοί μάλιστα έχουν ήδη λάβει και προκαταβολές για δουλειές της επόμενης σεζόν. Κάποια από τα χρήματα των προκαταβολών αυτών συμπεριλαμβάνονται στα ήδη γνωστά ποσά και άλλα όχι.

Την πεντάδα της χρονιάς συμπλήρωσε η Sarah Jessica Parker με 25 εκατ. δολάρια, τα οποία προήλθαν και από το «Sex & the City» και από το «Did you hear about Morgans». Επίσης, το άρωμα που φέρει την επωνυμία της, αλλά και άλλες επιχειρηματικές της δραστηριότητες, πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Την περασμένη χρονιά, τις πρώτες θέσεις της λίστας κατείχαν η Angelina Jolie και η Jennifer Aniston.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog