Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καρφιά Μουρατίδη κατά Μαζωνάκη

- Advertisement -

Για όλους και όλα μιλάει με τον πλέον καυστικό τρόπο ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξή του, βάζοντας πρώτο και καλύτερο στο… στόχαστρό του, τον Γιώργο Μαζωνάκη.
“Τον Γιώργο Μαζωνάκη, ένα αμόρφωτο παιδάκι από το Πέραμα, τον ανακάλυψα στα 19 του σε σκυλάδικο στην Πάτρα και τον έφερα στην Αθήνα, του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία και ήμουν μάνατζέρ του μέχρι το 1998, όταν τον είχα κάνει πρώτο όνομα με δική του ορχήστρα και πλατινένιο, με πωλήσεις άνω των 70.000 cd”, θυμάται ο Νίκος Μουρατίδης και συνεχίζει για τη συγκεκριμένη συνεργασία: “Ήταν ένα ακόμα στοίχημα που ήθελα να κερδίσω, να καθιερώσω έναν εντελώς άγνωστο. Μιλάμε ακόμα και σήμερα, αλλά έχουμε εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να ζήσει σε βραχονησίδα και μάλιστα μαζί μου (γέλια)”.

Τι λέει όμως για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της πρώτης γραμμής; “Θεέ μου τι εφιάλτης! Μα είναι πάρα πολλοί: Τατιάνα Στεφανίδου, Ρούλα Κορομηλά και Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι στην κορυφή της λίστας μου και ακολουθούν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καραβάτου και Φαίη Σκορδά” δηλώνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και μέλος κριτικών επιτροπών talent show. Κάτι άλλο που σχολιάζει ο Νίκος Μουρατίδης είναι το εξής: “Έχω βαθιά αντιπάθεια σ’ όλους αυτούς που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν το λόγο του Χριστού και των Αποστόλων και αυτοί το μόνο που κάνουν είναι παρανομίες”.

Πηγή: Ciao

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog