Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι Άγιοι Θεόδωροι στηρίζουν τον Γιώργο Γκιώνη…

- Advertisement -

Απευθυνόμαστε σε όλες τις συνδημότισσες και σε όλους τους συνδημότες μας.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε όλοι μαζί, δρομολογήσαμε λύσεις σε βασικά προβλήματα της καθημερινότητας και προχωρήσαμε μεγάλα έργα πνοής, στοχεύοντας και διασφαλίζοντας ένα, στην πράξη, καλύτερο μέλλον.
Πιστεύουμε ότι οι Άγιοι Θεόδωροι είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με το χθες και ότι μπορούν να συνεχίσουν στην πορεία που έχει χαραχθεί, με ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό, όραμα και εργατικότητα, και πάντα με την απαραίτητη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή.
Μέσα στον νέο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, ο τόπος μας θα βρει νέες ευκαιρίες για δυναμική ανάπτυξη και ευημερία.
Η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοεμβρίου, πρέπει να αξιοποιήσει τα μοναδικά στρατηγικά πλεονεκτήματα που αποκτά ο νέος Δήμος.
Ο τουρισμός και η βιομηχανία αποτελούν τους κύριους άξονες που μπορούν να διασφαλίσουν την ανάπτυξη, την απασχόληση, την απαραίτητη και αναγκαία κοινωνική συνοχή για τους συμπολίτες μας.
Συζητήσαμε με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, όπως εξ αρχής πιστέψαμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε, με μοναδικό γνώμονα και σκοπό το καλό του Τόπου μας.
Καταλήξαμε ότι ο Γιώργος Γκιώνης, με τον δυναμισμό και τον καθαρό του λόγο, την ειλικρίνεια, την πίστη του στην ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου και κυρίως με το όραμά του για ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, βασισμένο στους άξονες του τουρισμού και της βιομηχανίας, αποτελεί εγγύηση συνέπειας λόγων και έργων.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι, στις νέες συνθήκες που δημιουργεί ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», ο Γιώργος Γκιώνης πληροί όλα τα κριτήρια για να είναι ο Δήμαρχός όλων μας.
Τον εμπιστευόμαστε.
Συντασσόμαστε μαζί του, στη νέα αυτή προσπάθεια.
Δηλώνουμε παρών στο κοινό όραμα και εγγυούμαστε ότι θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από έναν πραγματικά, ανεξάρτητο συνδυασμό.
Οι υπογράφοντες την ανακοίνωση :

Πέτρου Παναγιώτης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)
Νικολάου Σωτήρης (Αντιδήμαρχος)
Ράτης Σπύρος (Αντιδήμαρχος)
Χατζίκος Βασίλης (Δημοτικός Σύμβουλος)
Παπαθεοδώρου Παρασκευή (Δημοτικός Σύμβουλος)
Σταμούλης Άγγελος (Δημοτικός Σύμβουλος)
Δρίτσας Νίκος (Δημοτικός Σύμβουλος)
Νόκας Βασίλης (Γεωπόνος – Έμπορος Γεωργικών Φαρμάκων)
Τερχίνογλου Χριστίνα (Πρώην Πρόεδρος Οικισμού «Μπεσκάκι»)
Κορδαλή Σωτηρία (Χημικός Μηχανικός)

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στους Αγιοθοδωρίτες που απ' όλους τους υποψηφίους ξεχώρισαν, τον Γιώργο Γκιώνη για τον δυναμισμό και τον καθαρό του λόγο. Ιδιαίτερα για το δεύτερο κυριολεκτικά και μεταφορικά…..
    Αγαπηγοί συνδημότες μας κάντε τον κόπο να παρακολουθήσετε από κοντά ένα Δημοτικό Συμβούλιο στο Λουτράκι και τότε θα καταλάβετε πόσο σωστά πράξατε….
    Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως, αλλού παίζεται το παιχνίδι και γρήγορα θα γίνει ευρέως γνωστό.

  2. Τους έδειξε ο Γκιώνης το σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης των Αγίων Θεοδώρων μετά των οικισμών και αμέσως πείστηκαν οι σύμβουλοι και απεφάσισαν να το στηρίξουν……….ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι όλους τους υποψηφίους συμβούλους με το πιο τρόπο ενημερώνονται και με πια κριτήρια αποφασίζουν.Επίσης έχει αντιληφθεί την πληθώρα των προτάσεων,χωρίς αντίκρισμα,των περισσοτέρων υποψηφίων Δημάρχων.Ο καθένας με όπλο την ψήφο του θα δώσει την ατομική μάχη και θα στείλλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του……….

  3. Για πρώτη φορά θα συγχαρώ τον Λάμπρου για την ανάρτηση περί "καθαρού λόγου" και θα παροτρύνω τους Αγιοθοδωρίτες να δουν το βίντεο από το youtube.com και να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι τι θα πει πραγματικά καθαρός λόγος……
    Να είναι σίγουροι ότι με την επιλογή τους αυτή θα περάσουν από τη μαυρίλα………. στην ασπρίλα……………

  4. Η πλάκα είναι οτι ο Γιαννάκης με αυτά που ανεβάζει κάνει τζάπα διαφήμιση στο Γκιώνη…
    Αστω ρε Γιαννάκη….. αφου όλοι το ξέρουν με ενα κομμάτι ξερό ψωμί γίνεσε γατούλα..
    Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατι όλοι εμείς οι Ελληνάρες Δημοκράτες δεν μπορούμε με τίποτα να δεχτούμε τις επιλογές των άλλων και αμέσως να τους χλευάσουμε και να τους ειρωνευτούμε…
    βεβαια υπαρχεί και το σοφο "Ειμαι Ελληνας αρα εξυπνότερος από ολους".
    Αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστα γιατι πολύ απλά κανενας μας ποτέ δεν εχει κάνει την αυτοκριτική του…. οσο για Δημοκράτες… χαχαχα.. στο βάθος όλοι είμαστε ολιγαρχικοί… ή αν θέλετε πιστεύουμε στην "Δημοκρατία του Ενος", του "Εαυτού μας".

    Ο δικηγόρος του Διαβόλου

  5. κοβει και επιταγες ο Γκιωνης και τις δινει σε εργολαβους χωρις να παιρνει εγκρισεις απο τα αρμοδια οργανα αγαπητοι συμπολιτες των Αγ. Θεοδωρων …

  6. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ, MONO ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΥΛΟΥ

  7. Αν δεν κάνω λάθος Γιαννάκη ο Σοφιας έχει δηλώσει ότι δεν θα κατέβει.
    Και αν δεν κάνω και πάλι λάθος για να γίνει κάποιος πρόεδρος στην ατεκλ θα πρέπει να είναι εκλεγμένος…
    Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να αλλάξεις μπετονιέρα Γιαννάκη γιατί δεν βγάζει καλή λάσπη

    Ο δικηγόρος του Διαβόλου

  8. Ενώ ο Κος Λάμπρου,αγαπητοί μου με την καθαρότητα του πολιτικού του λόγου και το άμεπτο των πράξεών του, το 2006 δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε Δημοτικός Σύμβουλος.Ρήτορες επί χρήμασι δεν υπήρχαν μόνο στην Αρχαία Ελλάδα.Διαβλέπω έναν πανικό ή μου φαίνεται;Το κακό είναι πως δείχνουμε τον άσχημο εαυτό μας ως Λουτρακιώτες στους συνδημότες μας πλέον Αγιοθοδωρήτες και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος δρόμο-ένα είδος ρατσισμού για πολιτική κατανάλωση.Αυτό δεν θα οφελείσει κανέναν…………..
    Πάντως γεγονός είναι ότι όποιον κατηγόρησε ο Κος Λάμπρου μόνο καλό του έκανε……………..
    Πότε θα μάθουμε επιτέλους να δίνουμε την πραγματική τους αξία σε πρόσωπα και πράγματα;
    Το προβάδισμα του Κου Γκίωνη είναι γεγονός αυτή τη στιγμή και αυτό πονάει κάποιους που θεωρούν πως έχουν το κληρονομικό-δημαρχιακό χάρισμα!
    Οι νεότεροι φαίνεται πως δεν σταματούν τις προσπάθειες πάντως και δεν το βάζουν εύκολα κάτω!

  9. Μπράβο στο επιτελείο του Γκιώνη. Οι άνθρωποι κατάφεραν να αναστήσουν τον πεθαμένο.Επίσης μπράβο που πούλησαν για μεταξωτές κοργέλες τα δικά μας φύκια. Κανένας όμως δεν κέρδισε τις εκλογές με μόνο εφόδιο καλά ονόματα.Χρειάζεται και ένα σωρό καλά στοιχεία που απορώ με τους Αγ. θεοδωπίτες που τα βρήκαν. Απορώ πως μπορεί να τους άρεσε ο Γκιώνης περισσότερο από τον Λογοθέτη!! Από τον Γέρου!! Από τον Πετρίστη!! Έστω και από τον Παύλου!! Συγνώμη αλλά το μυαλό κάθε μέσου δημότη σκέφτεται παράξενε όταν βλέπει τέτοιο πραγματικό παραλογισμό.

    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog