Απευθυνόμαστε σε όλες τις συνδημότισσες και σε όλους τους συνδημότες μας.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε όλοι μαζί, δρομολογήσαμε λύσεις σε βασικά προβλήματα της καθημερινότητας και προχωρήσαμε μεγάλα έργα πνοής, στοχεύοντας και διασφαλίζοντας ένα, στην πράξη, καλύτερο μέλλον.
Πιστεύουμε ότι οι Άγιοι Θεόδωροι είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με το χθες και ότι μπορούν να συνεχίσουν στην πορεία που έχει χαραχθεί, με ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό, όραμα και εργατικότητα, και πάντα με την απαραίτητη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή.
Μέσα στον νέο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, ο τόπος μας θα βρει νέες ευκαιρίες για δυναμική ανάπτυξη και ευημερία.
Η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοεμβρίου, πρέπει να αξιοποιήσει τα μοναδικά στρατηγικά πλεονεκτήματα που αποκτά ο νέος Δήμος.
Ο τουρισμός και η βιομηχανία αποτελούν τους κύριους άξονες που μπορούν να διασφαλίσουν την ανάπτυξη, την απασχόληση, την απαραίτητη και αναγκαία κοινωνική συνοχή για τους συμπολίτες μας.
Συζητήσαμε με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, όπως εξ αρχής πιστέψαμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε, με μοναδικό γνώμονα και σκοπό το καλό του Τόπου μας.
Καταλήξαμε ότι ο Γιώργος Γκιώνης, με τον δυναμισμό και τον καθαρό του λόγο, την ειλικρίνεια, την πίστη του στην ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου και κυρίως με το όραμά του για ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, βασισμένο στους άξονες του τουρισμού και της βιομηχανίας, αποτελεί εγγύηση συνέπειας λόγων και έργων.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι, στις νέες συνθήκες που δημιουργεί ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», ο Γιώργος Γκιώνης πληροί όλα τα κριτήρια για να είναι ο Δήμαρχός όλων μας.
Τον εμπιστευόμαστε.
Συντασσόμαστε μαζί του, στη νέα αυτή προσπάθεια.
Δηλώνουμε παρών στο κοινό όραμα και εγγυούμαστε ότι θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από έναν πραγματικά, ανεξάρτητο συνδυασμό.
Οι υπογράφοντες την ανακοίνωση :

Πέτρου Παναγιώτης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)
Νικολάου Σωτήρης (Αντιδήμαρχος)
Ράτης Σπύρος (Αντιδήμαρχος)
Χατζίκος Βασίλης (Δημοτικός Σύμβουλος)
Παπαθεοδώρου Παρασκευή (Δημοτικός Σύμβουλος)
Σταμούλης Άγγελος (Δημοτικός Σύμβουλος)
Δρίτσας Νίκος (Δημοτικός Σύμβουλος)
Νόκας Βασίλης (Γεωπόνος – Έμπορος Γεωργικών Φαρμάκων)
Τερχίνογλου Χριστίνα (Πρώην Πρόεδρος Οικισμού «Μπεσκάκι»)
Κορδαλή Σωτηρία (Χημικός Μηχανικός)