Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Γκιώνης: Ορισμένοι στεναχωρήθηκαν…

- Advertisement -

Οι δημοτικές εκλογές είναι αναμέτρηση προγραμμάτων και σχεδίων ανάπτυξης για το μέλλον και όχι αφορμή για ευκαιριακές συναλλαγές, τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γιώργος Γκιώνης, με αφορμή την στήριξη της υποψηφιότητάς του από 10 Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες των Αγίων Θεοδώρων.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας υπερασπίσθηκε και τον Δήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Σοφία από διαρροές που υπαινίσσονται ότι υπήρξαν ανταλλάγματα για την στήριξη προς τον κ. Γιώργο Γκιώνη. «Γνωρίζω ότι ορισμένοι στεναχωρήθηκαν από την αναγνώριση που έχει το έργο της δημοτικής αρχής. Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό τους.

Στην πολιτική αυτά είναι κατανοητά. Αυτό όμως που δεν θα επιτρέψω να γίνει είναι να ξεκινήσει η βιομηχανία λάσπης. Αναφέρομαι σε αθλιότητες που γράφτηκαν για τον Γιώργο Σοφία», τόνισε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας και πρόσθεσε: «όσοι τα διαρρέουν αυτά προφανώς δεν τον γνωρίζουν. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει τον χαρακτήρα του. Και σίγουρα υποτιμούν την προσωπικότητά του. Ο Σοφίας έχει ιστορία στην αυτοδιοίκηση και έργο στους Αγίους Θεόδωρους. Μαζί με τους συνεργάτες του πέτυχε να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες του. Ο Σοφίας και οι συνεργάτες του δεν ψάχνουν ανταλλάγματα για όσα πέτυχαν. Αυτές οι δημοτικές εκλογές δεν είναι αφορμή για ευκαιριακές συναλλαγές. Είναι ευκαιρία για να κατατεθούν προγράμματα, για να αξιολογηθεί το έργο που έγινε, για να υπάρξει σχέδιο ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον. Όσοι θέλουν να χτυπήσουν τον Γκιώνη, να το κάνουν ευθέως. Είμαι εδώ, είμαι παρών και υπερασπίζομαι το έργο που έχω κάνει για τον τόπο μου». Δεσμεύομαι για ισόρροπη ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική συνοχή. Αναφερόμενος στην υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από τους Αγ. Θεόδωρους ο κ. Γ. Γκιώνης επεσήμανε ότι «είναι οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια πέτυχαν να λύσουν βασικά προβλήματα του τόπου τους και να δρομολογήσουν έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο την ζωή των συμπολιτών τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους των Αγίων Θεοδώρων και τους πολίτες. Με τιμά η στάση τους και όσα είπαν για εμένα». «Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με αποτελεσματικότητα και δυναμισμό για να βελτιώσουμε την ζωή όλων των συμπολιτών μας», υπογράμμισε και κατέληξε: «πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα στρατηγικά πλεονεκτήματα του νέου Δήμου. Έχουμε κοινούς στόχους για την ισόρροπη ανάπτυξη με βάση τον τουρισμό και την βιομηχανία, για την απασχόληση, για την κοινωνική συνοχή. Και θα συνεργαστούμε όλοι για να το πετύχουμε».

Πηγή: korinthiannews

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Γιώργο, στρωτός λόγος, προτάσεις που περιέχουν υποκείμενο, αντικείμενο και ρήμα, πολιτικές τοποθετήσεις, μπράβο βρε.
    Τι σου είναι η βιομηχανία πολιτικής υποστήριξης!!που να την βρουν οι νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι, ούτε καν ο παλιός δεν την έχει, (κοστίζει βλέπεις). Ας είναι, ο κόσμος των Αγ. Θεοδώρων τι λέει άραγε. Οι οικιστές που μάλλον είναι περισσότεροι απο τους ντόπιους, μάθανε απο τους δώθε οικιστές τι τους φύλαξε για δώρο ο Γκιώνης με το νέο ΓΠΣ που πέρασε 2 βδομάδες πριν? Φίλοι Αγιοθοδωρίτες μη μασάτε, ούτε απο τους δικούς σας κατ' επάγγελμα σωτήρες. Εσείς είστε οι εργοδότες. Ελέγξε τους, μην τους αφήνετε να παίζουν παιγνίδια, με ψεύτικες υποσχέσεις. Ο Γκιώνης απο σύμβουλος εκτός των τειχών, για χρέη, δυστυχώς βρέθηκε δήμαρχος, γιατί κάποιοι άλλοι το αποφάσισαν και οι ίδιοι το ξαναπρογραμματίζουν. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  2. ο κ. Γκιωνης θα μας πει εδω στο Λουτρακι- Περαχωρα ποιοι τον στηριζουν;;; για να μαθουν και οι νεοι συνεργατες του.
    α! ρε Γκιωνη απο τη χαρα σου που βρεθηκαν 6 να σε στηριξουν φωναξες τα καναλια για να τους δεσεις για να μη σου φυγουν.
    και αυτο εσυ το λες επιτυχια.
    Γιωργακη στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο…

  3. ο καθενας φυσικα μπορει να επιλεγει ποιον θεωρει καταλληλοτερο για ηγετη αλλα οταν επιλεγεται ο κατα τεκμηριο και γενικη ομολογια αχρηστοτερος ολων υπαρχει υποψια συναλλαγης θα δουμε αν ειναι θα φανει

  4. εγω ξερω το εξης, το οποιο ,μπορει να μην νοιαζει κανεναν αλλον παρα μονο εμενα… το Λουτρακι την δεκαετια 85-95 πηγε σφαιρα, διοτι υπηρχαν 3-4 τουριστικα γραφεια που εφερναν καθε εβδομαδα κοσμο, περιπου 2000 ατομα εβδομαδιαιως, ενω τωρα εχει τα παπαρια μου, και ενα κοκουν που ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος παρανομο. Αν αυτο ειναι το Λουτρακι που ονειρευεστε τοτε πρεπει να αλλαξω πολη γιατι ειστε ανεπαρκεις… μετατρεψατε μια πολη-παραδεισο σε πολη-φαντασμα… αλλα βεβαια, το υδροθεραπευτηριο ειχε μασα, για να γινει, αρα ας κανουμε το Λουτρακι σανατοριο… Λουστειτε το τωρα, που ολοι οι επισκεπτες πανε Κιατο, Βραχατι, Ξυλοκαστρο… σκουληκια που θελετε και ψηφο… σφαλιαρες θελετε αλλα ας οψεται τα ζωα που σας στηριζουν για μικροπολιτικες αφορμες…

  5. Να αφήσετε ήσυχο το Γκιώνη γιατί στεΝΑχωρήθηκε. Βέβαια ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ και αφού δεσμεύτηκε πιάσαμε τον πάπα απο τα …….Ας δούνε οι νέοι υποστηρικτές του πόσο έκανε πράξη τη τηλεοπτική δέσμευσή του για ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΑ.
    Ας την αναρτήσει ο blogger από το u-tube για να δούμε τι σημαίνει δέσμευση Γκιώνη.

    Ανώνυμος

  6. Γινεται μεγαλη προσπαθεια απο γνωστους-αγνωστους της ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ να κατηγορουν χωρις στοιχεια οτι κανει οΓΚΙΩΝΗΣ και οΓΕΡΟΥ.Φτηνη προπαγανδα μεσα απο εφημεριδες μπλογκ .Το λουτρακι ειναι τοσο μικρο που γνωριζομασται ολοι πολλη καλα.Ολοι οι υποκριτες που αλλον στηριζουν και με αλλον εχουν συμφωνηση θα ξεσκεπαστουν πολλη γρηγορα.

  7. Ρε παιδιά έλεος, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Υπάρχει και το λεξικο του Μπαμπινιώτη, άντε του Φυτράκη. Ανοίξτε το να μην βλέπουμε συνέχεια μαργαριτάρια από μερικούς……

  8. τι κολυμα ειναι αυτο που εχουν καποιοι με τα ορθογραφικα λαθη.
    σημασια εχει να καταλαβενουμε τι θελει ο αλλος να μας πει, το ζητουμενο απο τα σχολια αυτο ειναι.
    Αμαν πια! με τις παρατηρησεις των μορφωμενων
    αφηστε τον καθενα να γράψει την αποψη του και ας γραψει το ομικρον με ωμεγα και το γιωτα με ητα.
    σιγα τα ωα!!!
    προτείνω όποιον ενοχλει να αναλαβει να τα διορθωνει και να μας κάνει δωρεάν μαθήματα.

  9. Κατεβειτε ρε τωρα στην παραλια του γκιωνη να δειτε τι γινεται με τους μαυρους καθε μετρο και αραπης .μαχαιρια βγαλανε σε παιδακια 15 χρονων.αυτο το λουτρακι θελετε?να τον χαιρεστε τον δημαρχαρασας ..και το σιναφι του.τα ρεμαλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog