Οι δημοτικές εκλογές είναι αναμέτρηση προγραμμάτων και σχεδίων ανάπτυξης για το μέλλον και όχι αφορμή για ευκαιριακές συναλλαγές, τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γιώργος Γκιώνης, με αφορμή την στήριξη της υποψηφιότητάς του από 10 Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες των Αγίων Θεοδώρων.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας υπερασπίσθηκε και τον Δήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Σοφία από διαρροές που υπαινίσσονται ότι υπήρξαν ανταλλάγματα για την στήριξη προς τον κ. Γιώργο Γκιώνη. «Γνωρίζω ότι ορισμένοι στεναχωρήθηκαν από την αναγνώριση που έχει το έργο της δημοτικής αρχής. Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό τους.

Στην πολιτική αυτά είναι κατανοητά. Αυτό όμως που δεν θα επιτρέψω να γίνει είναι να ξεκινήσει η βιομηχανία λάσπης. Αναφέρομαι σε αθλιότητες που γράφτηκαν για τον Γιώργο Σοφία», τόνισε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας και πρόσθεσε: «όσοι τα διαρρέουν αυτά προφανώς δεν τον γνωρίζουν. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει τον χαρακτήρα του. Και σίγουρα υποτιμούν την προσωπικότητά του. Ο Σοφίας έχει ιστορία στην αυτοδιοίκηση και έργο στους Αγίους Θεόδωρους. Μαζί με τους συνεργάτες του πέτυχε να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες του. Ο Σοφίας και οι συνεργάτες του δεν ψάχνουν ανταλλάγματα για όσα πέτυχαν. Αυτές οι δημοτικές εκλογές δεν είναι αφορμή για ευκαιριακές συναλλαγές. Είναι ευκαιρία για να κατατεθούν προγράμματα, για να αξιολογηθεί το έργο που έγινε, για να υπάρξει σχέδιο ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον. Όσοι θέλουν να χτυπήσουν τον Γκιώνη, να το κάνουν ευθέως. Είμαι εδώ, είμαι παρών και υπερασπίζομαι το έργο που έχω κάνει για τον τόπο μου». Δεσμεύομαι για ισόρροπη ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική συνοχή. Αναφερόμενος στην υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από τους Αγ. Θεόδωρους ο κ. Γ. Γκιώνης επεσήμανε ότι «είναι οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια πέτυχαν να λύσουν βασικά προβλήματα του τόπου τους και να δρομολογήσουν έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο την ζωή των συμπολιτών τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους των Αγίων Θεοδώρων και τους πολίτες. Με τιμά η στάση τους και όσα είπαν για εμένα». «Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με αποτελεσματικότητα και δυναμισμό για να βελτιώσουμε την ζωή όλων των συμπολιτών μας», υπογράμμισε και κατέληξε: «πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα στρατηγικά πλεονεκτήματα του νέου Δήμου. Έχουμε κοινούς στόχους για την ισόρροπη ανάπτυξη με βάση τον τουρισμό και την βιομηχανία, για την απασχόληση, για την κοινωνική συνοχή. Και θα συνεργαστούμε όλοι για να το πετύχουμε».

Πηγή: korinthiannews