Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σήμερα η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή

- Advertisement -
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ 
«Φανερά μυστικά»
Γυμνάσιο Λουτρακίου 11 Αυγούστου 2010                                  
ΩΡΑ: 21.ΟΟ

H συνύπαρξη της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή ήταν σταθμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι, λοιπόν, τα τραγούδια τους -που ταξίδεψαν εντός κι εκτός συνόρων- θα μας κάνουν συντροφιά αυτό το καλοκαίρι σε μία περιοδεία τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρόταση, μια μουσική παράσταση που βασίζεται στην απόλυτη επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο, στην εκφραστικότητα των δύο πρωταγωνιστών, τη λιτότητα και καθαρότητα του ήχου που συνδέεται αρμονικά με τις παθιασμένες και στέρεες ερμηνείες. Στην καλοκαιρινή τους περιοδεία προστίθενται δύο εξαίρετοι μουσικοί: ο Nenad Jelic στα κρουστά και ο Σπύρος Κοντάκης στις κιθάρες.
Τη μαγική χημεία που ενώνει τους δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι πρόσφατα έφεραν στο φως και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Φανερά Μυστικά», θα βιώσουν όλοι όσοι παρακολουθήσουν αυτήν τη μοναδική παράσταση. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς που θέλει να απολαύσει, να νιώσει τον ρυθμό και να ταξιδέψει…

Εισιτήριο: 15 ευρώ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog