“Αυτό που υποπτεύονταν πολλοί εδώ και καιρό, έγινε πραγματικότητα. Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από το πόστο του και μάλλον οδεύει και αυτός προς τη μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά της εθνικής Ελλάδος. Σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αναγνωρίζουμε πλήρως την πολύτιμη προσφορά του Βρύζα και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του και για αυτό τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε. Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι κάπου εδώ τελειώνει η ρομαντική περίοδος, τα σλόγκαν τύπου ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλα αυτά τα ωραία.

Είναι προφανές ότι το σημερινό οικοδόμημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βιώνει ισχυρούς κλυδωνισμούς και είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να μιλήσει δημόσια ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τη γλώσσα της αλήθειας για να μάθει και ο κόσμος τι γίνεται. Όπου κόσμος για να μην ξεχνάμε μιλάμε για τον μοναδικό οικονομικό αιμοδότη του συλλόγου Επίσης θα ήταν καλύτερα να μην διαβάσουμε σε φοβερή και τρομερή αποκλειστικότητα το τι θα πει μία μέρα πιο νωρίς.

Το μόνο που ζητάμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την αμέριστη στήριξη μας είναι να μάθουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ, ποιο είναι το πλάνο για τη συνέχεια και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Ελπίζουμε να μην πληρώσει η ομάδα αυτά που συμβαίνουν στη διοίκηση γιατί θα είναι κρίμα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν άργησε πολύ για να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Ζήσης Βρύζας και ήρθε σε επαφή με τον Ακη Ζήκο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ΑΕΚ και την Εθνική και διατηρούν φιλία ετών. Ο Ζήκος εξάλλου έχει βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο της Τούμπας, προσκεκλημένος του Ζαγοράκη για να παρακολουθήσει αγώνες του ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, για να υπάρξει η διαδοχή στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και ο Ακης Ζήκος να αναλάβει κι επισήμως τα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ.