Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πουλούσαν βρέφος 3 μηνών

- Advertisement -

Άνδρες της αστυνομίας στα Χανιά της Κρήτης, συνέλαβαν έξι Βούλγαρους οι οποίοι ήθελαν να πουλήσουν ένα βρέφος 3 μηνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του τμήματος στα Χανιά, πληροφορήθηκαν πως ζευγάρι Βούλγαρων ήθελε να πουλήσει ένα βρέφος 3 μηνών. Δύο αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με τον Βούλγαρο,
εμφανιζόμενοι ως ζευγάρι που θέλει να αγοράσει το παιδί.

Ο Βούλγαρος τους ζήτησε 14.000 ευρώ. Το ραντεβού κλείστηκε μόνο με την γυναίκα αστυνομικό, μετά από υποδείξει του αλλοδαπού, στην κεντρική πλατεία των Χανίων στις 10.00 σήμερα το πρωί.

Στην συνέχεια και όταν διαπίστωσε ο Βούλγαρος πως η γυναίκα είχε τα χρήματα, την μετέφερε σε άλλο σημείο δίπλα στο νοσοκομείο των Χανίων. Την άφησε να περιμένει δέκα λεπτά και ο ίδιος πήγε σε κοντινή καφετέρια όπου τον περίμενε η παρέα του, πήρε το παιδί και το πήγε στην αστυνομικό. Η σύλληψη του 35χρονου έγινε την στιγμή που έπαιρνε τα χρήματα και έδινε το παιδί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και όσους βρίσκονταν στην παρέα στην καφετέρια. Την σύζυγο του δράστη 49 ετών και άλλους τέσσερις, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων όπου παρακολουθείται από παιδιάτρους.

Πηγή: zougla.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog