Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θυσιάστηκε για την εγγονή της…

- Advertisement -

Η 63χρονη Σάρελ μπήκε μπροστά στην κάνη του όπλου για να σώσει τη 12χρονη εγγονή της, δεχόμενη τα πυρά του επίδοξου απαγωγέα…
Η 12χρονη με τον μεγαλύτερο αδελφό της επισκέπτονταν τη γιαγιά και τον παπού στο Αμαρίλο του Τέξας για το καλοκαίρι. Οι τρεις τους ταξίδευαν με το αυτοκίνητο και έκαναν στάση σε ένα βενζινάδικο για να πάνε τα παιδιά στην τουαλέτα.

Τότε ένας άνδρας με καουμπόικο καπέλο και μπότες, κρατώντας στο χέρι όπλο, άρπαξε τη μικρή Κάσιντι από το χέρι και με την απειλή του όπλου τη διέταξε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Μπροστά στο θέαμα, η 63χρονη έτρεξε και μπήκε μεταξύ του όπλου και του σώματος της μικρής προσπαθώντας να την προστατεύσει, φωνάζοντας στον άνδρα να την αφήσει ήσυχη. Ο άνδρας τράβηξε τη σκανδάλη πυροβολώντας την ηλικιωμένη στον πνεύμονα και σκοτώνοντάς τη.

Μέσα στο χάος που ακολούθησε το κοριτσάκι κατάφερε να ξεφύγει. Ο άνδρας ωστόσο αφού του ξέφυγε η πρώτη του “λεία”, άρπαξε ένα άλλο κοριτσάκι που βρέθηκε μπροστά του. Τον σταμάτησαν αστυνομικοί που τον ακινητοποίησαν και τον σκότωσαν, απελευθερώνοντας τη μικρή. Όπως αποδείχθηκε ο ίδιος είχε προσπαθήσει να απαγάγει δύο γυναίκες νωρίτερα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog