Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Πού θα περάσει τον 15αύγουστο η Νατάσσα Παζαΐτη;

- Advertisement -

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου κάνει τη λεγόμενη “μικρή εφημερία” και διαβάζει για τις εξετάσεις με τις οποίες θα πάρει την ειδικότητά της.
Ο φακός του “Πρώτου Θέματος” συνέλαβε τη σύζυγο του Κ. Καραμανλή στο “Λαϊκό” με ένα μεγάλο ποτήρι φραπέ στο χέρι, για να ανταπεξέλθει στη ζέστη και στις ανάγκες της εφημερίας.
Η κ. Παζαΐτη, η οποία προήχθη πρόσφατα σε βοηθό Α’ φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής και συμμετέχει σε χειρουργία στο πλάι των ειδικευόμενων γιατρών ως έμπειρή ειδικευόμενη χειρούργος της Α’ Χειρουργικής Κλινικής.
Γύρω στις επτά το απόγευμα επισκέπτεται τους ασθενείς, ενημερώνοντας τον προϊστάμενο της καθηγητή κ. Γκρινιάτσο, σημειώνει τυχόν νέες οδηγίες και μιλά με συγγενείς που βρίσκονται έξω από τους θαλάμους. Παράλληλα, διαβάζει για τις εξετάσεις της ειδικότητας της στη Χειρουργική που απέχουν λιγότερο από 15 μήνες.
Πάντως, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” η κ. Καραμανλή, η οποία φέτος έκανε διακοπές Πάσχα με τον κ. Καραμανλή σε Ιταλία και Κεντρική Ευρώπη και στην αρχή του καλοκαιριού στη Γαλλία και στην Τήνο, έχει ακόμη πέντε ημέρες υπόλοιπο αδείας, για να τις χαρεί με τον – απαλλαγμένο πλέον από τις πρωθυπουργικές υποχρεώσεις – Κ. Καραμανλή και τα δίδυμα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog