ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ BLOGGER,
Για την αποκατάσταση της αλήθειας για το ρεπορτάζ «μικροπωλητής κλέβει ρεύμα στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης του Λουτρακίου έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό την έκανα εγώ –  Γεώργιος Μαρίνης, Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων  και  Βιοτεχνών Λουτρακίου- σε εσάς και τις φωτογραφίες σας τις έστειλα με mail από τον προσωπικό μου υπολογιστή. Εσείς για δικούς σας λόγους όλα αυτά τα παραπάνω τα οικειοποιηθήκατε παρουσιάζοντάς τα σαν επιτυχία του blog σας. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι και παρακαλώ όπως διορθώσετε άμεσα τον τίτλο σας στο ίδιο ακριβώς σημείο που δημοσιεύσατε την υποτιθέμενη είδησή σας. Ο κος Κοφινάς  ως εντεταλμένος αντιδήμαρχος και υπεύθυνος ηλεκτροφωτισμού της πόλης και υπεύθυνος για τα καταστήματα  κτλ, τα όσα προσπαθεί να δικαιολογήσει είναι όλα, μα όλα αναληθή. Μετά από επίσκεψη που δέχθηκα εχθές το απόγευμα στο κατάστημα μου ,με απειλητικές διαθέσεις κατ αρχήν από τους δύο μικροπωλητές που δημιούργησαν το πρόβλημα στον παραλιακό πεζόδρομο καθ’ ομολογίαν  τους και ενώπιον μαρτύρου απεκαλύφθησαν τα εξής :
1.Ο κος Κοφινάς,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τους παρέπεμψε σε εμένα για να με πείσουν να λυθεί το πρόβλημα  τους. ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
2.Με δική του υπόδειξη, καθοδηγήθηκαν για να εκδόσουν άδεια από το λιμενικό ταμείο Κορίνθου άρα ο Κος Κοφινάς είναι γνώστης της υπόθεσης 100%.
3. Ο χώρος που τους υπέδειξε με την παραχώρηση τοπογραφικού διαγράμματος από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λουτρακίου, το οποίο το είδα με τα μάτια μου ήταν μπροστά στο καφέ SAX. ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,κε Κοφινά;
4.Η κλοπή του ρεύματος καθ’ομολογίαν τους πάντα, έγινε με την υπόδειξη Πακιστανού και με τη βοήθειά του έγινε και η σύνδεση του καλωδίου. Συμπέρασμα…. άρα δεν ήταν η πρώτη φορά.
5.Δικαιολογήθηκε ο κος Κοφινάς καθ’ομολογίαν πάντα των ως άνω κυρίων και ενώπιον μάρτυρα ότι ο κος Μαρίνης,ο Πρόεδρος των Εμπόρων Λουτρακίου , δεν επιτρέπει την εγκατάστασή τους στον παραλιακό πεζόδρομο του Λουτρακίου ,στολίζοντάς με με διάφορα κοσμητικά επίθετα.
Όλα αυτά πάντα καθ’ομολογίαν των κυρίων που με επισκέφθηκαν στο κατάστημά μου, κατ’ αρχήν με απειλητικές διαθέσεις και ενώπιον μάρτυρα.
Για αυτό λοιπόν το λόγο, θεωρώ ότι ο κος Κοφινάς,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, είναι προβοκάτορας και προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου με παντίους  τρόπους για δικούς του λόγους. ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  που σήμερα η οικονομική κρίση μας έχει φέρει σε απόγνωση ,ενώ ταυτόχρονα καταστήματα της πόλης που διοικεί ο κος Κοφινάς,ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος  κλείνουν καθημερινά. Γι αυτό το λόγο, επειδή θεωρούμε ότι οι ενέργειες του κου Κοφινα, υπευθυνου αντιδήμαρχου, υπονομεύουν  τους επαγγελματίες της πόλης που διοικεί και επειδή ο κος Κοφινάς είναι εντεταλμένος από τον λαό που τον ψήφισε να προστατεύει τα συμφέροντά τους και από την  αδυναμία του να  λειτουργήσει στη θέση που τον τοποθέτησαν οι Λουτρακιωτες, τον καλούμε να παραιτηθεί διότι θεωρούμε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Μαρίνης
Πρόεδρος Ένωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου