Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

- Advertisement -

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ BLOGGER,
Για την αποκατάσταση της αλήθειας για το ρεπορτάζ «μικροπωλητής κλέβει ρεύμα στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης του Λουτρακίου έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό την έκανα εγώ –  Γεώργιος Μαρίνης, Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων  και  Βιοτεχνών Λουτρακίου- σε εσάς και τις φωτογραφίες σας τις έστειλα με mail από τον προσωπικό μου υπολογιστή. Εσείς για δικούς σας λόγους όλα αυτά τα παραπάνω τα οικειοποιηθήκατε παρουσιάζοντάς τα σαν επιτυχία του blog σας. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι και παρακαλώ όπως διορθώσετε άμεσα τον τίτλο σας στο ίδιο ακριβώς σημείο που δημοσιεύσατε την υποτιθέμενη είδησή σας. Ο κος Κοφινάς  ως εντεταλμένος αντιδήμαρχος και υπεύθυνος ηλεκτροφωτισμού της πόλης και υπεύθυνος για τα καταστήματα  κτλ, τα όσα προσπαθεί να δικαιολογήσει είναι όλα, μα όλα αναληθή. Μετά από επίσκεψη που δέχθηκα εχθές το απόγευμα στο κατάστημα μου ,με απειλητικές διαθέσεις κατ αρχήν από τους δύο μικροπωλητές που δημιούργησαν το πρόβλημα στον παραλιακό πεζόδρομο καθ’ ομολογίαν  τους και ενώπιον μαρτύρου απεκαλύφθησαν τα εξής :
1.Ο κος Κοφινάς,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τους παρέπεμψε σε εμένα για να με πείσουν να λυθεί το πρόβλημα  τους. ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
2.Με δική του υπόδειξη, καθοδηγήθηκαν για να εκδόσουν άδεια από το λιμενικό ταμείο Κορίνθου άρα ο Κος Κοφινάς είναι γνώστης της υπόθεσης 100%.
3. Ο χώρος που τους υπέδειξε με την παραχώρηση τοπογραφικού διαγράμματος από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λουτρακίου, το οποίο το είδα με τα μάτια μου ήταν μπροστά στο καφέ SAX. ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,κε Κοφινά;
4.Η κλοπή του ρεύματος καθ’ομολογίαν τους πάντα, έγινε με την υπόδειξη Πακιστανού και με τη βοήθειά του έγινε και η σύνδεση του καλωδίου. Συμπέρασμα…. άρα δεν ήταν η πρώτη φορά.
5.Δικαιολογήθηκε ο κος Κοφινάς καθ’ομολογίαν πάντα των ως άνω κυρίων και ενώπιον μάρτυρα ότι ο κος Μαρίνης,ο Πρόεδρος των Εμπόρων Λουτρακίου , δεν επιτρέπει την εγκατάστασή τους στον παραλιακό πεζόδρομο του Λουτρακίου ,στολίζοντάς με με διάφορα κοσμητικά επίθετα.
Όλα αυτά πάντα καθ’ομολογίαν των κυρίων που με επισκέφθηκαν στο κατάστημά μου, κατ’ αρχήν με απειλητικές διαθέσεις και ενώπιον μάρτυρα.
Για αυτό λοιπόν το λόγο, θεωρώ ότι ο κος Κοφινάς,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, είναι προβοκάτορας και προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου με παντίους  τρόπους για δικούς του λόγους. ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  που σήμερα η οικονομική κρίση μας έχει φέρει σε απόγνωση ,ενώ ταυτόχρονα καταστήματα της πόλης που διοικεί ο κος Κοφινάς,ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος  κλείνουν καθημερινά. Γι αυτό το λόγο, επειδή θεωρούμε ότι οι ενέργειες του κου Κοφινα, υπευθυνου αντιδήμαρχου, υπονομεύουν  τους επαγγελματίες της πόλης που διοικεί και επειδή ο κος Κοφινάς είναι εντεταλμένος από τον λαό που τον ψήφισε να προστατεύει τα συμφέροντά τους και από την  αδυναμία του να  λειτουργήσει στη θέση που τον τοποθέτησαν οι Λουτρακιωτες, τον καλούμε να παραιτηθεί διότι θεωρούμε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Μαρίνης
Πρόεδρος Ένωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλά μια διευκρίνηση: Όντως μας ήρθε e-mail με το κείμενο που δημοσιεύσαμε και τις 2 φωτογραφίες που παραθέσαμε από τον κύριο Μαρίνη. Απλά, το γεγονός ότι δεν ήταν ενυπόγραφο (όπως το παραπάνω κείμενο), μας έκανε να θεωρήσουμε ότι ίσως δεν θέλετε να δημοσιευτεί το όνομά σας. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε κανένα σημείο δεν προσπαθήσαμε να καρπωθούμε την είδηση. Επίσης, αναφέρουμε ρηττά ότι είναι καταγγελία αναγνώστη. Άλλωστε, ποτέ δεν έχουμε προσπαθήσει να οικειοποιηθούμε κάποιο θέμα. Πάντα αναγράφουμε την πηγή μας και δημοσιεύουμε τα ονόματα των αναγνωστών που κάνουν κάποιες καταγγελίες (εκτός βέβαια και αν μας ζητηθεί να μην το πράξουμε, κάτι που δεν μας ζητήθηκε από τον κύριο Μαρίνη). Σε κάθε περίπτωση, ζητάμε συγγνώμη για την παρεξήγηση…
    Εκ του loutrakiblog…

  2. Η παρεξήγηση λύθηκε κανένα πρόβλημα. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι οι απόλυτα συγκεκριμμένες καταγγελίες του Γιώργου του Μαρίνη για τον Κοφινά. Ποιός νομίζει οτι είναι ο Κοφινάς. Πληρώνεται, επαναλαμβάνω πληρώνεται για να εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και όχι για να κάνει παζάρια με τους παράνομους μικροπωλητές. Για θυμηθείτε την χθεσινή απάντησή του. Μεγαλοστομίες, παπαρολογίες και μπουρδολογίες. Ρε πηγέντε σπίτι σας και αφήστε μας ησύχους. Απάντα τώρα Λιάκο σε επώνυμες καταγγελίες, διαφορετικά ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΕΣΎ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΎΛΑ ΣΟΥ,

  3. Ψυχραιμία παιδιά. Με διάλογο θα λυθούνε τα πάντα. Και όσο αφορα τον κύριο Πρόεδρο, σταμάτα να κυκλοφοράς στον πεζόδρομο της παραλίας με το μηχανάκι……..

  4. Δηλ. 8.58 ο πρόεδρος μπορεί να κάνει ότι θέλει??? δεν πρέπει να δείχνει το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους ?? ή επειδή είναι πρόεδρος μπορεί να κάνει και καμιά μικρό παρανομία που και που? αν είναι έτσι τότε σε τι διαφέρει από αυτός που διοικούν το Δήμο? η παρανομία είναι παρανομία
    και ναι για εμένα αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα.. γιατί αυτός με αυτό που κάνει δίνει το παράδειγμα στους πιτσιρικάδες που τρέχουν με τα μηχανάκια στον πεζόδρομο μέσα στον κόσμο.. ζητάμε από τους άλλους να είναι εντάξει αλλά εμείς… έλα μωρέ… σιγά τι έκανα?
    αν βλέπαμε το πχ Γκιώνη στην παραλία να κόβει βόλτες με το μηχανάκι θα τον κράζαμε όλοι μαζί ναι η όχι ???

    …..
    ο Δικηγόρος του Διαβόλου

  5. Καλημέρα παιδιά,
    Για εμένα την κατάντια της παραλίας μας,την ξεκινήσαμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι Λουτρακιώτες. Ήρθαν οι αλλοδαποί, είδαν οτι ο καθένας κάνει ότι θέλει, οπότε ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Και σαν πατέρας που είμαι, ΝΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ (ΣΤΟ MATZI'S) KAI ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Ευχαριστώ

  6. Γιατί αλλάζουμε θέμα;; Το τι κάνει ο πρόεδρος είναι για άλλη κουβέντα . Εδώ σχολιάζουμε τη πράξη του Κοφινά. Η γνώμη μου από αυτ΄α που διαβάζω είναι ότι τελικά ο τύπος (Κοφινάς) δεν έχει ιδέα τι θα πεί περιουσία Δήμου. Δεν έχει κανένα σεβασμό στα λεφτά που πληρώνουν οι πολίτες . Όχι μόνο οι επαγγελματίες αλλά όλοι οι πολίτες. Καλά τα λόγια αλλά οι πράξεις μένουν . Θα έχει το θράσος να ξαναβγεί να ζητάει το ψήφο μας ο Ηλίας και η γυναίκα του .Το χειρότερο όμως είναι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ .

    Ανώνυμος

  7. ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ-ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΦΙΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog