Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Νίνα Λοτσάρη στο Ηραίο

- Advertisement -

Η Νίνα Λοτσάρη συμπράτει με τη Φιλαρμονική Λουτρακίου σε μια μοναδική μουσική βραδιά κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο Φεγγάρι.
Η Νίνα Λοτσάρη γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου στο κλασσικό τραγούδι και την μελοδραματική. Εχει κάνει masterclass στο τραγούδι στην ακαδημία του Anovero και Musical Theatre Performer στο Londo’s Studio Center. Σπούδασε υποκριτική τέχνη στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, στο Θέατρο αλλαγών και με τον Κωσταντίνο Κωσταντόπουλο. Είναι διπλωματούχος στο χορό Flamenco, έχει συνεργαστεί με πληθώρα καλλιτεχνών και έχει τέσσερις συμμετοχές στη δισκογραφία. Έπίσης έχει εμφανιστεί ως Σολίστ με την Εθνική Λυρική Σκηνή και έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες άλλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις. Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνιστούσε στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής “Το μικρόβιο του Έρωτα” ενώ παράλληλα παρουσίασε την πιο χορευτική και μελωδική VENDETA της Αθήνας με εντυπωσιακό ρεκόρ προσέλευσης κοινού.
Τα εντυπωσιακά show όπου πρωταγωνιστεί η Νίνα Λοτσάρη, έχουν δεχτεί διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς για την πλούσια παραγωγή, την άρτια αισθητική αλλά και τους πολυτάλαντους συντελεστές του.
Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης Καθηγητές της Μουσικής Σχολής Λουτρακίου και επαγγελματίες χορευτές από το Group Danza Flamenca του Βασίλη Σκεπετάρη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog