Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παιδί ανώτερου Θεού… (video)

- Advertisement -

Κι όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω, παρά το γεγονός ότι όλη του τη ζωή ήταν καθηλωμένος σε καροτσάκι. Αρνήθηκε να χαρακτηριστεί άτομο με ειδικές ανάγκες και πρόσφατα ο 18χρονος, έκανε δύσκολο άλμα με το καρότσι του, με εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου. Προσωποποίηση του θάρρους (Video)…

Ο Άαρον Φοδερίνγκχαμ είναι ένας τολμηρός νέος σε αναπηρικό καροτσάκι. Με πείσμα, αγάπη για τη ζωή, πολύ θάρρος και προπόνηση κατάφερε να γράψει ιστορία. Είναι ο πρώτος που έκανε διπλό μπάκ φλίπ με το αναπηρικό του καροτσάκι.
Μετά από μήνες προπόνησης  και επίπονες προσπάθειες ο 18χρονος Άαρον έκανε το επικίνδυνο κόλπο στις 26 του περασμένου Αυγούστου. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα», είπε αμέσως μετά την προσπάθειά του.
Ο Άαρον όταν ήταν μόλις 14 ετών όταν  ολοκλήρωσε το μονό μπάκ φλίπ. Σήμερα ήταν καιρός να σπάσει άλλο ένα  ρεκόρ χωρίς να τραυματιστεί.
“Το δοκίμασα τόσες πολλές φορές. Δεν τα κατάφερνα. Κάθε αποτυχία ήταν αρκετά οδυνηρή.”
Ο 18χρονος νεαρός από το Γούντγορντ της Πενσυλβάνια γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στην σπονδυλική του στήλη αλλά αρνήθηκε να χαρακτηριστεί ως “άτομο με ειδικές ανάγκες”.
Συμπαραστάτης της προσπάθειας του ήταν η μητέρα του Κέιλιν η οποία ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά το κατόρθωμα του Άαρον. “Είμαι πολύ περήφανη γι ‘αυτόν, αλλά φοβάμαι όταν τον  παρακολουθώ να  πέφτει και να τραυματίζεται”.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε αυτό το παιδί. Απολαύστε το άλμα του…

Πηγή: news247.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog