Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ για το ΓΠΣ στο Δελτίο Ειδήσεων του TV Super

- Advertisement -

Συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού TV Super σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λουτρακίου

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπήκα στο blog του Πετρίτση και ειδικά στο σημείο που λέει τις θέσεις του για το ΓΠΣ. Τον ρώτησα γιατί αν και ήταν παρών στο δημοτικό συμβούλιο δεν πήρε το λόγο να τοποθετηθεί κυρίως στο σημείο του πόσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να εκδίδονται άδειες οικοδομών.Μάλιστα του έγραψα ότι κατά τη γνώμη μου δεν τοποθετήθηκε για δύο λόγους:
    1) Για να μη εκθέσει τον συνεταίρο του Μαυρογόνατο που επέμενε ότι χρειάζονται 6 μήνες.
    2) Για να μη διακαωθεί ο Παύλου που είχε τη τόλμη να φέρει τις αντιρήσεις του και τελικά να είναι ο μόνος που έλεγε την αλήθεια για 15-20 χρόνια.
    Ο βαθειά δημοκράτης κ. Πετρίτσης όχι μόνο δεν απάντησε στο σχόλιό μου αλλά ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ. Αυτά για να καταλαβαίνουμε όλοι μας πόσο πιστεύει ο καθένας στα λόγια που λέει.

    Ανώνυμος

  2. Ο Παυλου ειναι απο τους υποψηφιους αυτος που παλεψε και εφερε μαζι και με αλλους δημοτικους συμβουλους ενα σωρο θεματα στο συμβουλιο ολα αυτα τα χρονια.Προαστικο,σκουπιδια,Διφωνη,Καλλικρατη.
    Ηταν παντα παρων και τα 4 χρονια και οχι μονο τωρα προεκλογικα.

  3. ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ /??? ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ, ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ???

  4. Οσο βλεπουν τη δυναμικη του τοσο τον πολεμανε απο το καζινο.Τελευταιο τροπαιο τους ο Θανασης Γεωργιου

    Αυτη τη φορα δεν πρεπει να αφησουμε να ξεπουληθει ο τοπος μας

  5. Προς το φίλο 3:50. Νομίζω ότι ΟΛΟΙ ψήφισαν το ΓΠΣ. Το θέμα της ψευτιάς είναι αν οι δημότες μπορούμε σε 6 μήνες η σε 10-15 χρόνια να βγάλουμε άδειες οικοδομής ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΠΣ;; Κατάλαβες φίλε;; Με το νέο ΓΠΣ (αν εγκριθεί) κάποιες περιοχές μπαίνουν στο σχέδιο και κάποιες άλλες αποκτάνε πιό μεγάλο συντελεστή. Σε όλα αυτά όλοι συμφωνούν αλλά ΠΟΤΕ;; Ο Γκιώνης λέει στο κοσμάκη από αύριο. Ο Παύλου αλλά έστω και κατόπιν εορτής ο Πετρίτσης λένε σε 10-20 χρόνια.Γιατί αφού συμφωνεί ο Πετρίτσης δεν τα είπε ΜΕΣΑ στο δημοτικό συμβούλιο;; Για να τον ρωτήσουμε και πάλι να δούμε θα απαντήσει;;

    Ανώνυμος

  6. Αν ο Πετρίτσης τα έλεγε μέσα στο Δ.Σ τι θα άλλαζε;;;; Δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων σε αυτό το θέμα. Ο Πετρίτσης ανέλυσε αυτά που ανέλυσε λίγες μέρες μετά και τα πήρε ο Παύλου και τα έκανε σημαία του. Πού να φανταστεί μέσα στο Δ.Σ, ότι ο Γκιώνης σε λίγες μέρες θα έταζε στους οικιστές λαγούς με πετραχήλια. Όταν είδε τα παραμύθια του, μίλησε.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. Ποιός το επιβάλλει αλήθεια αυτό και ποιός άλλος υποψήφιος απαντά;

  7. Φίλε 6:12 γιατί το παίρνεις προσωπικά;; Αν κάποιος θίγεται θα πρέπει να είναι ο Πετρίτσης ,εσύ γιατί καίγεσαι. Σε τελευταία ανάλυση φίλε όταν ο Πετρίτσης απόφάσισε να συμμετέχει σε αυτό το blog δεν ήξερε ότι μπορούμε να γράφουμε ανώνυμα;; Τώρα γιατί θίγεται ,επειδή δεν του αρέσει να βγαίνουν οι λαδιές του ανοιχτά. Σε ότι αφορά το δικό blog γιατί δέχεται τα σχόλια αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ;; Τι κόλπο είναι και αυτό πάλι; Και για την ιστορία να πούμε ότι αφού το θέμα συζητήθηκε από το Παύλου στο δημοτικό συμβούλιο τότε ο Πετρίτσης αποφάσισε να δόσει στη δημοσιότητα την άποψή του αλλά και πάλι ΧΩΡΙΣ ερωτήσεις και αντίλογο. Ωραίες νέες ιδέες είναι αυτές . Να τις χαίρεται.

  8. Φίλε 8:33 επειδή είσαι εκτός τόπου και χρόνου (εσκεμμένα) ή στις 19 Αυγούστου έλειπες διακοπές, κοίτα λίγο τις ημερομηνίες αναρτήσεων (αφού μπαίνεις στο μπλοκ του Πετρίτση) να δεις πότε το ανάρτησε το θέμα του ΓΠΣ και μετά κοίτα πότε τα είπε ο Παύλου στο Δ.Σ (25 Αυγούστου). Ίσα δηλ. που πρόλαβε να τα μάθει παπαγαλία. Επίσης στις 19 Αυγούστου ο Πετρίτσης ανάρτησε το ίδιο θέμα και στο loutrakiblog και είχε και 9 σχόλια από κάτω. Αν αυτό δεν λέγεται ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ, πες μου εσύ πώς λέγεται. Μήπως ΠΑΝΙΚΟΣ……….

  9. ο πετριτσης τον στενευει στις σολες ο προαστιακος και δεν τον θελει για το κτελ κουβεντα που παθαινει εμφραγμα ολη η πολη αλλα ξεχασα ηταν συναδελφος μετον προεδρο του κτελ στην νομαρχια οσο για τους τουριστες απο το αεροδρομιο τωρα που κλεινουν ολες οι επι/σεις και τους χρειζεται οσο ποτε με το κτελ θα μας τους φερεις καταλαβες γιατι ουτε 5 τις εκατο δεν θα παρεις κ πετριτση ξυπνησαμε

  10. ρε πετριτση γιατι λες τις ιδιες μπουρδες με τον γκιωνη και μαλιστα σε προβαλουν τα ιδια μμε που εκαναν γαργαρα τα κατορθωματα γκιωνη οτι ποσοστο παρεις θατο πας στον γκιωνη οτι εκανε ο προτονεταριος το 2006 καταλαβες γιατι δεν θα γινεις δημαρχος ποτε πολιτικο δεκανικη εισαι τουλαχιστον ο γκιωνης εχει πλακα και ειναι αυθεντικος εσυ αντιγραφο του εισαι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog