Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τα μέλη του συνδυασμού “Νέος Δήμος – Νέα Εποχή” που είναι από τους Αγίους Θεοδώρους. Οι Κωνσταντής Άρης, Παπανίκου Γιάννης, Πολύζου Χαρά, Στάμου Σωτήρης, δηλώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση ότι θα παραμείνουν ενεργοί και υπόσχονται να βοηθήσουν τον τόπο από οποιαδήποτε θέση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τη μη δημιουργία οποιασδήποτε σύγχυσης ή έντεχνης παραπληροφόρησης θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι:
Στη χρονική περίοδο που προηγήθηκε του νομοσχεδίου «Καλλικράτης», εμείς και αρκετοί άλλοι ακόμη συντοπίτες μας είχαμε συμφωνήσει σε μια κοινή πορεία με σκοπό την κάθοδό μας στις δημοτικές εκλογές με το υφιστάμενο τότε πλαίσιο, πιστεύοντας ότι μπορούσαμε να εκφράσουμε μια πιο βελτιωμένη πολιτική πρόταση και στάση απέναντι στα προβλήματα του δήμου μας.
Η διοικητική, όμως, μεταρρύθμιση, που συνεννώνει τον δήμο μας με τον αντίστοιχο του Λουτρακίου μας οδήγησε σε αναπροσαρμογή του αρχικού πλάνου.
Η ταυτόχρονη επιθυμία του Δημήτρη Γέρου να θέσει υποψηφιότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον συνεννούμενο δήμο μας ώθησε στην απόφαση να αποτελέσουμε τον κεντρικό πόλο στήριξης της υποψηφιότητας του Δημήτρη στους Αγίους Θεοδώρους. Η ποιότητα σκέψης, χαρακτήρα και ο μεστός πολιτικός του λόγος ήταν για εμάς η απόλυτη εγγύηση για το δύσκολο βήμα της συνέννωσης του μικρού μας δήμου με έναν μεγαλύτερο.
Εγγύηση απαλλαγμένη από κάθε είδους μικροπολιτικής ή μικροκομματικής σκοπιμότητας, που συνάμα διασφαλιζόταν και με την μακρόχρονη προσωπική του φιλία με κάποιον από εμάς.
Το απρόσμενο πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε στον Δημήτρη, αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για όλους μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα αυτό σύντομα θα ξεπεραστεί και θα συνεχίσει να προσφέρει με τη σκέψη του και τη παρουσία του πολύτιμες υπηρεσίες, από οποιαδήποτε θέση αυτός επιλέξει.
Τα προβλήματα, όμως που αντιμετωπίζει η περιοχή, μαζί με τα νέα, που δημιουργούνται από το πείραμα του «Καλλικράτη», απαιτούν προτάσεις και επίλυση.
Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε ενεργοί, προσπαθώντας να συμβάλλουμε και εμείς σε μια πιο αισιόδοξη αυριανή ημέρα για τον τόπο μας.