Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τέσσερα στελέχη των Α. Θεοδώρων δηλώνουν:

- Advertisement -

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τα μέλη του συνδυασμού “Νέος Δήμος – Νέα Εποχή” που είναι από τους Αγίους Θεοδώρους. Οι Κωνσταντής Άρης, Παπανίκου Γιάννης, Πολύζου Χαρά, Στάμου Σωτήρης, δηλώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση ότι θα παραμείνουν ενεργοί και υπόσχονται να βοηθήσουν τον τόπο από οποιαδήποτε θέση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τη μη δημιουργία οποιασδήποτε σύγχυσης ή έντεχνης παραπληροφόρησης θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι:
Στη χρονική περίοδο που προηγήθηκε του νομοσχεδίου «Καλλικράτης», εμείς και αρκετοί άλλοι ακόμη συντοπίτες μας είχαμε συμφωνήσει σε μια κοινή πορεία με σκοπό την κάθοδό μας στις δημοτικές εκλογές με το υφιστάμενο τότε πλαίσιο, πιστεύοντας ότι μπορούσαμε να εκφράσουμε μια πιο βελτιωμένη πολιτική πρόταση και στάση απέναντι στα προβλήματα του δήμου μας.
Η διοικητική, όμως, μεταρρύθμιση, που συνεννώνει τον δήμο μας με τον αντίστοιχο του Λουτρακίου μας οδήγησε σε αναπροσαρμογή του αρχικού πλάνου.
Η ταυτόχρονη επιθυμία του Δημήτρη Γέρου να θέσει υποψηφιότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον συνεννούμενο δήμο μας ώθησε στην απόφαση να αποτελέσουμε τον κεντρικό πόλο στήριξης της υποψηφιότητας του Δημήτρη στους Αγίους Θεοδώρους. Η ποιότητα σκέψης, χαρακτήρα και ο μεστός πολιτικός του λόγος ήταν για εμάς η απόλυτη εγγύηση για το δύσκολο βήμα της συνέννωσης του μικρού μας δήμου με έναν μεγαλύτερο.
Εγγύηση απαλλαγμένη από κάθε είδους μικροπολιτικής ή μικροκομματικής σκοπιμότητας, που συνάμα διασφαλιζόταν και με την μακρόχρονη προσωπική του φιλία με κάποιον από εμάς.
Το απρόσμενο πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε στον Δημήτρη, αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για όλους μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα αυτό σύντομα θα ξεπεραστεί και θα συνεχίσει να προσφέρει με τη σκέψη του και τη παρουσία του πολύτιμες υπηρεσίες, από οποιαδήποτε θέση αυτός επιλέξει.
Τα προβλήματα, όμως που αντιμετωπίζει η περιοχή, μαζί με τα νέα, που δημιουργούνται από το πείραμα του «Καλλικράτη», απαιτούν προτάσεις και επίλυση.
Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε ενεργοί, προσπαθώντας να συμβάλλουμε και εμείς σε μια πιο αισιόδοξη αυριανή ημέρα για τον τόπο μας.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Παπανίκου Γιάννη και στην παρέα του ότι ο Κύριος Δημήτρης Γέρου εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει ότι
    ο συνδυασμός του ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ λόγο του συγκεκριμένου
    προβλήματος της υγείας του δεν θα συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση .
    Για τον λόγο αυτό κανένας από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να κάνη ανακοινώσεις χρησιμοποιώντας το λογότυπο του και ιδιαίτερος ο κύριος Παπανίκου ο οποίος δεν είχε την πολιτική ευαισθησία να παραβρεθεί στην τελευταία Συνάντηση που κάναμε χτες το βράδυ με την υποτιθέμενη ενωμένη ομάδα των Αγίων Θεοδώρων παρά μόνο είχε το θράσος να παρεμβαίνει τηλεφωνικά και να απαιτεί να διακόψουμε την διαδικασία επειδή δεν έχει το πολιτικό θάρρος να αντιμετώπιζε τους συντοπίτες του αλλά και εμάς την ομάδα του Λουτρακίου Κατ’ ιδίαν ίσως σε αυτόν αρμόζει ο χαρακτηρισμός του κυρίου Σωτήρη Στάμου γι πολιτικούς άνδρες από το Λουτράκι με φουστάνια ,
    Τον έχει δίπλα του να τον χαίρεται . Από τα γραφόμενα μου μπορείτε να καταλάβετε ποιος κάνη το σχόλιο

  2. ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ,,ΣΚΟΥΛΙΚΙ//..

  4. Οπα ο Λογοθετης…
    Εβγαλε τη μασκα της καλωσυνης
    Τα ελεγαν καποιοι

    Μην αγχωνεστε, ο καθενας θα παει με οποιον κρινει ικανοτερο, αλλα με τετοιο επιπεδο θα κανει συνδιασμο ο Λογοθετης;

  5. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΘΙΚΟΥΣ ΡΕ ΑΝΤΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ Π0ΝΑΝΕ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΜΑ ΑΜ ΔΕ.

  6. Κ. Μαρίνη(7,32) καθώς και οι7,40 και 7,56, ποιοι ήταν αυτοί που δεν πάλεψαν για τον συνδυασμό το γνωρίζουμε όλοι μας και ήταν οι περισσότεροι Λουτρακιώτες και κάποια κολλημένα κομματόσκυλα. Αν δεν γνωρίζετε πώς δημιουργήθηκε το ρεύμα στους Αγίους Θεοδώρους καλόείναι να βουλώνετε το στόμα σας. Όσα έχει κάνει ο Παπανίκας δεν έχουν κάνει όλοι οι υπόλοιποι, αλλά δεν μας βολεύει να το αναφέρουμε. Όσο αφορά τα σκουλίκια, ξέρουμε καλά ότι μας κατηγορούσαν για την επιλογή μας να πάμε με τον Δημήτρη όλοι οι κύριοι και κυρίως ο μπροστάρης τους από την αρχή, τώρα μας θυμήθηκαν; Και φυσικά όσοι δεν πάνε μαζί του τους βρίζε, όπως έκανε και με τον Δημήτρη, Συγχαρητήρια για την επιλογή σας. Και τελείωνω λέγοντας ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους, αλλά που να το καταλάβετε όταν κρίνετε από τον εαυτό σας.

  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 2.45μμ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ . ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΨΕ ΧΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

  8. γιατι δεν λεει ο παπανικας οτι τη ,,νομιμοποιηση΄΄ τησ προσχορησης της μικρης του ομαδας στον παυλου την αντλει απο την αρνηση του γερου που επουδενει δεν θελει η ομαδα του για δικους του λογους να καταληξει στο λογοθετη τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα.

  9. Επειδή 1:33 είσαι Αγιοθοδωρίτης πες την αλήθεια για το ποιος έστησε την ομάδα των 27 (μικρή;;;;) και ποιοι ήταν οι λόγοι της συσπείρωσης. Μάλλον σου αρέσει το χάλι του δήμου μας και θέλεις να επαναληφθεί σε μεγαλύτερο βαθμό αφού η αντίδρασή σας αυτό δείχνει

  10. μικρη ειναι η τωρινη //σεχτα παπανικου// και μη κανετε οτι δεν καταλαβενετε οσο για το ποιος εστησε την ομαδα μθριστηκατε λιγοι ευτυχως εξουσια
    και με γνωμονα το δικο σασ καλο πραξατε αποδηξη
    τη κανατε πρωτοι απο την ομαδα μολισ μαθατε τα κακα νεα μιλαγατε απο την πρωτη μερα του συμβαντος με τον παυλου γιατι τον θεωρουσατε φαβορι αμ δε τωρα εισαστε στη κλεμα..

  11. το ευτυχιμα τουτη τη φορα ειναι οτι οκοσμοσ εχει παρει χαμπαρι ποια ειναι τα λαμογια και τοπυσπεριμενει στη γωνια και δεν εχει να κανει με κανενα λογοθετη και λοιπες βλακειες εξαλου ο λογοθετης ειναι μαθιτουδι μπροστα σε σας τους //καθηγητες// τησ ινντριγκας.

  12. Η Αλήθεια είναι μια και την γνωρίζουν πολύ καλά και οι 27 αλλά και όλοι οι αγιοθοδωρίτες. Το κύρος και η έντιμη πολιτική σκέψη του Παπανίκα απο την αρχή ήταν ο εγγυητής όλων των εξελίξεων.
    Η ευθύνη είναι αυτών που σύρθηκαν αρχικά στο συνδυασμό του δημήτρη αλλά και αυτών που ζητούσαν να "συνδιοικήσουν" στο νέο δήμο καταλαμβάνοντας καρέκλες. Αυτοί στάθμισαν τα νεα δεδομενα καικατέληξε το εγχείρημα σε αποτυχία.
    Ας μας ποιούν λοιπόν πώς και γιατί βρέθηκαν σε αυτό το συνδυασμό του δημήτρη με ποιους συζητούσαν παράλληλα και γιατί με τη συμμετοχή τους και με όχημα έναν άλλο συνδυασμό ταχα δημοκρατικής προοπτικής (για γέλια και για κλάμματα αν ανατρέξουμε στο παρελθόν για τους εν λόγω κυρίους) θα οδηγηθούν στον δεύτερο γύρο στον κ. Γκιώνη? οι Αγιοθοδωρίτες τους γνωρίζουν καλά και δεν δέχονται μαθήματα δημοκρατίας και θα τους βάλουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

  13. κατω τα χερια απο τον παπανικα.ειναι ο αδιαφιλονικητος αρχηγος μας.με υπαρχηγο το σωτηρη σταμου παμε μπροστα,διεκδικουμε,προγραματιζουμε,ονειρευομαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog