Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οπαδοί της Α.Ε.Κ. στους Θρακομακεδόνες

- Advertisement -

Περίπου 15 φίλοι της ΑΕΚ ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες και μίλησαν με τους τρείς αρχηγούς.

Την Κυριακή ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ και μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κέρκυρα στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο, στην Ενωση ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης. Το ίδιο θέλουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ που 16 χρόνια περιμένουν η αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και έχουν περάσει πολλές πίκρες και στεναχώριες…

Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ περίπου 15 φίλοι της ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες. Ζήτησαν να μιλήσουν (μόνο) στους τρεις αρχηγούς της ομάδας (έγινε αμέσως δεκτό το αίτημα τους). Τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Παντελή Καφέ και τον Τραϊανό Δέλλα. Στην συζήτηση έξω από τα αποδυτήρια (για περίπου πέντε λεπτά) οι οπαδοί της Ενωσης τους τόνισαν να μεταφέρουν σε όλους τους παίκτες ότι θέλουν από αυτούς να τα δώσουν όλα την Κυριακή και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα και να μην δουν πάλι τα περσινά «σημάδια» με την ομάδα να χάνει αμαχητί παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Παράλληλα, τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα στην ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι, κάτι που όπως τους είπαν το έδειξαν και στην Πάτρα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλουν να δουν και πάλι την ομάδα τους ανταγωνιστική για τον τίτλο, κάτι που και μέσω των τριών αρχηγών φάνηκε ότι θέλουν και οι παίκτες της Ενωσης. Οι Λύμπε, Καφές και Δέλλας του εξήγησαν ότι φέτος πολλά πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα. Τους τόνισαν επίσης ότι προσπαθούν να είναι μία «οικογένεια» μια και μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταγωνιστούν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην «μάχη» του τίτλου.

Ζήτησαν επίσης από τον κόσμο να σταθεί στο πλάι τους και να μην υπάρχουν ακρότητες στο γήπεδο, κάτι που δεν βοηθά την ΑΕΚ παρά της κάνει κακό. Οι οπαδοί έφυγαν από τους Θρακομακεδόνες με την πεποίθηση ότι από την Κυριακή θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα από την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ οι παίκτες κατάλαβαν για ακόμη μία φορά ότι ο κόσμος ήταν και παραμένει δίπλα τους.

Πηγή: aek365

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog