Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στηρίζει Γ. Πετρίτση.

- Advertisement -

Με παρουσία πάνω από 20 άτομα ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε τη στήριξή του στο Γιώργο Πετρίτση.
Ο νέος πρόερος της Τ.Ο ΝΔ Αγίων Θεοδώρων έχει ισχυρούς φίλους και φαίνεται ότι πλέον αναστρέφεται η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί υπέρ του Γιώργου Γκιώνη όταν είχε προσχωρήσει στο συνδιασμό του ο δήμαρχος κος Σοφίας.Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φίλοι του κυρίου Παπαγεωργίου δε δίστασαν να μιλήσουν και στην κάμερα για τη δυναμική του αλλά και για τους λόγους που η συγκεκριμένη υποψηφιότητα χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Εξάλλου ο Γιώργος Πετρίτσης έχει παρακολουθήσει τα προβλήματα των Αγίων Θεοδώρων και έχει στο πρόγραμμά του ξεκάθαρες θέσεις.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στον κύριο Καναβό έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της περιοχής και στον καθηγητή κο Μουζακίτη.

Πηγή: e-istos

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Πετρίτση,

    παρακολοουθώ και ενημερώνομαι κύρια από το τοπικό τύπο αλλά και από τη συμετοχή σου στα κοινά και παρατηρώ ότι πράγματι γνωρίζεις και θέλεις να βελτιώσεις-συμμετάσχεις σε πολλά πράγματα .

    Ποτέ όμως δεν άκουσα , διάβασα για την περιβαλλοντική ευαισθησία σου .

    Να υποθέσω ότι μιά από τα ίδια…θα έχουμε.

    Πιστεύω ότι και εσύ αν ζεις στους Αγ Θεοδώρους το παραθυρο σου δεν θα μπορείς να το ανοίγεις όποτε θα ήθελες. Παρα πολλές μέρες κύρια νύχτες μυρίζεις και εσύ τα αέρια της Μotor Oil.

    Έχεις σκεφτεί ή σχεδιάσει προγραμματίσει κάποιες ενέργειες…με το νέο δημοτικό συνδυασμό …

    Θα αναπνέυσουμε κάποια στιγμή ελέυθερα και άφοβα ;;;

    Θα συμμετάσχουν ενεργά κάποτε και οι "δικοί μας" εκπρόσωποι στο φιλτράρισμα του αέρα που αναπνέουμ;;;

  2. Πολύ καλά κάνεις φίλε και ρωτάς το Πετρίτση από το internet. Αν ρώταγες ζωντανά δεν θα μπορούσε να σου απαντήσει.Όταν δεν έχει ερωτήσεις αντιπαραθέσεις κλπ είναι λαλίστατος.Ας δούμε όμως τι θα πεί για την motor oil.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog