«ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ»

 
Την ένταξή της στον συνδυασμό του κ. Γιώργου Γκιώνη ανακοίνωσε η Δημοτική Σύμβουλος Λουτρακίου – Περαχώρας κυρία Μαρία Πρωτοπαππά. Στη δήλωσή της επισημαίνει ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γ. Γκιώνης «αξιοποίησε παραγωγικά και αποτελεσματικά» την θητεία του υλοποιώντας έργα και υποδομές, που «σήμερα παραδίδονται στην πόλη αλλάζοντας την εικόνα της προς το καλύτερο». Υπογραμμίζει ακόμη πως πρέπει «να διασφαλίσουμε ότι η πόρτα του παρελθόντος έκλεισε οριστικά» και δεν πρέπει «να επιτρέψουμε στα προσωπικά απωθημένα να εγκλωβίσουν την πόλη μας στο παρελθόν». «Να αξιοποιήσουμε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας», επισημαίνει η κυρία Μαρία Πρωτοπαππά.
 
Η ανακοίνωση της κυρίας Μαρίας Πρωτοπαππά έχει ως εξής:
«Ο τόπος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Το Νοέμβριο, μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, και με το στοίχημα του «Καλλικράτη» να βάζει ασφυκτικά πλαίσια για το νέο Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, θα επιλέξουμε πρόσωπα και πολιτικές που θα πρέπει να μας οδηγήσουν με ασφάλεια και σιγουριά στο μέλλον.
Είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον. Να διασφαλίσουμε ότι η πόρτα του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Είναι βέβαιο ότι με τα υλικά, τις νοοτροπίες και τις συμπεριφορές του χθες δεν φτιάχνεται το αύριο. Να μην επιτρέψουμε στα προσωπικά απωθημένα να εγκλωβίσουν την πόλη μας στο παρελθόν. Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας.
Η αγάπη μου για τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, η αφοσίωση στο λειτούργημά μου στους Αγίους Θεοδώρους, η επιθυμία μου για ανιδιοτελή προσφορά στους συμπολίτες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και η παρότρυνση φίλων και συνεργατών να παραμείνω ενεργή στα κοινά, είναι τα κίνητρά μου για την ουσιαστική συμμετοχή μου στα δρώμενα του τόπου μας στις προσεχείς εκλογές.
Με συναίσθηση πάντοτε της ευθύνης που με διακρίνει οφείλω να γνωστοποιήσω στις συνδημότισσες και τους συνδημότες ότι τον Νοέμβρη του 2010 θα συμπορευτώ με τον Γιώργο Γκιώνη. Είναι μια απόφαση που προήλθε μετά από ώριμη σκέψη, προβληματισμό και διάλογο με τους ανθρώπους που με στηρίζουν. 
Αποφασιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της στάσης μας έπαιξε το έργο που έκανε ο Γιώργος Γκιώνης. Αξιοποίησε παραγωγικά και αποτελεσματικά το δημοτικό χρόνο των τεσσάρων ετών υλοποιώντας έργα και υποδομές, τα οποία χρόνια υπόσχονταν στους πολίτες, και σήμερα παραδίδονται στην πόλη αλλάζοντας την εικόνα της προς το καλύτερο. Στην επιλογή που κάνουμε βάρυνε αποφασιστικά ο χαρακτήρας του Γιώργου Γκιώνη. Ξέρω ότι, αφήνει ελεύθερα τα στελέχη του, σέβεται την γνώμη τους, είναι ειλικρινής και καθαρός όταν μιλά μαζί τους. Παράλληλα έχει ένα δυναμικό πρόγραμμα για το μέλλον του Δήμου μας, γεγονός που αποτελεί και την εγγύηση για την δική μου παρουσία. 
Σ’ αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας σας θέλω δίπλα μου. Μαζί με τον Δήμαρχο και την παράταξή μας. Να μας εμπιστευτείτε γνωρίζοντας την Μαρία, τον αγώνα της, τις προσπάθειές της, αλλά και τον χαρακτήρα της. Ξέρετε ότι λειτουργώ με ανιδιοτέλεια και χωρίς να υπολογίζω προσωπικό κόστος και συμφέρον. Ξέρετε ότι στα δύσκολα είμαι πάντοτε παρούσα και θα είμαι, γιατί στην ζωή μου έχω μάθει να δίνω μάχες, να αντιμετωπίζω την πολεμική, αλλά ποτέ δεν καταθέτω τα όπλα. Θα είμαι δίπλα σας η Μαρία που ξέρετε, η Μαρία που εμπιστεύεστε. 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στις συμπολίτισσες και συμπολίτες μου».