Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΟ για το θαύμα…

- Advertisement -

 Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, Mega ). Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της καταλανικής ομάδας, όμως δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα στον Μέσι και την παρέα του.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και να μπει με το «δεξί» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Άλλωστε, η Χέρκουλες έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το «τριφύλλι» για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Καμπ Νου». Επίσης, ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν είχε δύσκολες αποστολές, όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων τις έφερνε εις πέρας.

Εν τω μεταξύ, ο Νιόπλιας αναμένεται να γεμίσει το κέντρο με σκοπό να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κυκλοφορία στο αποψινό παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα». «Να προσέχετε πάρα πολύ την κυκλοφορία. Μην κάνετε λάθος πάσες. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Το παραμικρό λάθος θα το πληρώσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Κοζανίτης τεχνικός στους παίκτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Βύντρα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα υπάρχουν ο Κατσουράνης (αριστερά), ο Ζιλμπέρτο και ο Καραγκούνης (δεξιά). Αριστερό χαφ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Λουίς Γκαρσία, Σιμάο, Νίνης, Ιωαννίδης και Δημούτσος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αντώνης Πετρόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 2.000 οπαδών του, ενώ κάποιες αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για 4.000 Έλληνες στις κερκίδες.

Πως θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα

Ό,τι και να πει κάποιος για την Μπαρτσελόνα είναι λίγο. Eίναι από τις λίγες ομάδες στον κόσμο που έχει πληθώρα σπουδαίων παικτών σε όλες τις θέσεις. Ωστόσο, όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Τσάβι και του Μέσι. Αν ο δεύτερος έχει κέφια, τότε είναι δύσκολο για τον κάθε αμυντικό να τον αντιμετωπίσει. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τους «μπλαουγκράνα» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Βαλντές (τερματοφύλακας), Ντάνιελ Άλβες (δεξί μπακ), Πικέ, Πουγιόλ (κεντρικοί αμυντικοί), Αμπιντάλ (αριστερό μπακ), Μπούσκετς, Κεϊτά, Τσάβι (στα χαφ), Ινιέστα (αριστερό εξτρέμ), Μέσι (δεξί εξτρέμ) και Βίγια (επιθετικός). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πίντο, Μασεράνο, Μάξγουελ, Αντριάνο, Πέδρο, Γκάμπριελ Μιλίτο και Μπόγιαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει πετύχει 25 γκολ σε 44 συμμετοχές στο Champions League.

Πηγή: sportfm

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog