Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Μαρινάκη

- Advertisement -

 Σε ευθεία επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη προχωρά η ΑΕΚ και τον καλεί με ανακοίνωσή της να διαχωρίσει το ρόλο που έχει ως μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με αυτόν που κατέχει ως πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκα. Βασικό θέμα… επίθεσης (κυρίως) η διαιτησία και όσα λαμβάνουν χώρα στην ΚΕΔ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων των ΜΜΕ αναφορικά με την παρέμβαση του κ.Μαρινάκη στο ΔΣ της ΕΠΟ, για την αποπομπή και την αντικατάσταση του κ. Τεροβίτσα από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔ, θα θέλαμε να επισημάνουμε και να υπενθυμίσουμε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι με τη παρουσία του εκεί, εκπροσωπεί όλες τις ομάδες της Super League, ως Πρόεδρος αυτής και μόνο.
Κατόπιν τούτου οποιαδήποτε πρόταση – κατεύθυνση ανακοινώνεται εκ μέρους του στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, θα πρέπει να έχει προηγουμένως την έγκριση και τη συγκατάθεση των υπολοίπων μελών – ΠΑΕ της Super League.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα ανεχτεί να επιβάλλεται και να υποδεικνύεται  από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, αλλά και από καμία άλλη ΠΑΕ μεμονωμένα, η αντικατάσταση οποιουδήποτε θεσμικού παράγοντα.
Δυστυχώς φαίνεται ότι παρόλο που συμφωνήσαμε από κοινού μόλις λίγες μέρες πριν, να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ όλων, κάποιοι παρουσιάζουν βραχεία μνήμη και έλλειψη διάθεσης για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και των αρχών του.

ΠΑΕ ΑΕΚ»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog