Με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Γκιώνη θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιάννης Γκίκας, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος των Πισσίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Η ανακοίνωση του κ. Γ. Γκίκα:

«Οι εκλογές του Νοεμβρίου είναι ένα στοίχημα για τον τόπο μας. Με τον «Καλλικράτη» δημιουργούνται νέα δεδομένα και για τα Πίσσια και τον Σχοίνο και γενικά για την ευρύτερη περιοχή μας. Ανοίγονται καινούργιες δυνατότητες για να βελτιώσουμε την ζωή στα χωριά μας. Θα υπάρξουν όμως και δυσκολίες, που για να τις ξεπεράσουμε χρειάζεται η συνεργασία όλων.
  Στην ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα, αλλά να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο μας. Για εμάς που ζούμε εκεί, για τα παιδιά μας. Αν εμείς, που ζούμε στα χωριά του Δήμου, δεν δραστηριοποιηθούμε, ο τόπος μας θα ερημώσει, τα Γεράνεια θα μείνουν απροστάτευτα, το φυσικό περιβάλλον θα κινδυνεύσει και οι επιπτώσεις θα είναι δραματικές για όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.
Γι’ αυτό στις εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι παρών.
Πιστεύω ότι ο τόπος μας δεν χρειάζεται επαγγελματίες πολιτικούς, ούτε κομματικούς υποψηφίους. Το μοντέλο αυτό απέτυχε. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας, που τρέχουν σε κάθε περίσταση, που βρίσκονται δίπλα στον άνθρωπο.
  Είναι γνωστό ότι εγώ και η οικογένειά μου στήριζαν τον κύριο Παύλου και ότι εγώ εκλέχθηκα με το ψηφοδέλτιό του. Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι τα τελευταία 4 χρόνια στα Πίσσια και το Σχοίνο έγινε έργο. Αποκτήσαμε υποδομές που ποτέ δεν είχαμε. Φτιάχτηκαν δρόμοι για να μην ζούμε απομονωμένοι. Ομόρφυναν τα χωριά μας.
Κατασκευάζεται ο δρόμος Περαχώρα – Πίσσια και προγραμματίζεται ο δρόμος Πίσσια – Σχοίνο. Δημοπρατήθηκε και ανατέθηκε το έργο του αποχετευτικού δικτύου στο Σχοίνο και σύντομα ξεκινά. Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την διάνοιξη γεωτρήσεων στα Πίσσια. Το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών εντόπισε τα σημεία που θα διανοιχτούν και εξασφαλίσαμε την έγγραφη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών των οικοπέδων. Η ομάδα της προστασίας των Γερανείων απέκτησε οχήματα, μηχανές, εξοπλισμό και στελεχώθηκαν από ανθρώπους που αγαπούν το βουνό και το δάσος. Με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο επεκτείνεται το Σχέδιο Πόλης των Πισσίων, ενώ πολεοδομούνται αρκετοί οικισμοί της περιοχής.
Όλα αυτά έγιναν με αγώνα. Έγιναν χάρις στην προσπάθεια και την εργατικότητα του Δημάρχου, του Γιώργου Γκιώνη. Ο Γιώργος Γκιώνης δεν κοίταξε ποτέ τις κομματικές ταυτότητες. Δεν υπολόγισε τις πολιτικές σκοπιμότητες. Συνεργάσθηκε άψογα μαζί μας, με ειλικρίνεια, με αμεσότητα. Όποτε τον χρειαστήκαμε στο χωριό έτρεξε προσωπικά. Βλέπει τα προβλήματα από κοντά. Στέκεται δίπλα στον πολίτη και προσπαθεί να τον βοηθήσει.
Με το έργο και την συμπεριφορά του αυτά τα 4 χρόνια τίμησε την προτίμηση των δημοτών. Εδραίωσε την θέση του και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Σήμερα τα Πίσσια και ο Σχοίνος έχουν μπει στο δρόμο της ανάπτυξης. Είναι ένας δρόμος που δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε, αλλά να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό εγώ, αλλά και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε και πάλι υποψήφιοι στο Τοπικό Διαμέρισμα των Πισσίων με τον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη».