Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο…

- Advertisement -

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο.
Τα φαινόμενα, το Σάββατο, θα…

είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, εντάσεως έως 6 μποφόρ στα πελάγη και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ στο Ιόνιο.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Ωστόσο, θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα βορειοανατολικά θα είναι τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog