Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανώνυμος είπε…για Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -
Ανώνυμος είπε…
Καλό είναι εκτός από την ανακοίνωση των ονομάτων, που ως σκοπό έχει να δώσει ώθηση σε κάτι μικρό, να λέτε και τι αντιπροσωπεύει ο καθένας από αυτούς. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής 3 άτομα..
..φέρουν κάποιες ψήφους, αλλά οι υπόλοιποι δεν έχουν ούτε την δική τους. Για παράδειγμα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τους έχασε όλους στο δρόμο και όσο αφορά ο ίδιος δεν έχει ψήφους προσωπικούς, αυτό αφορά και την πλειοψηφία των ονομάτων που έχουν αναρτηθεί. Επίσης η παράγραφος για την πολιτική ανεξαρτησία είναι η μέγιστη αντίφαση, εσείς (αφορά όλον αυτόν τον συνδυασμό των “καλών” παιδιών, σε όλες τις περιοχές του δήμου) δεν ισχυρίζεστε ότι πάμε με τον Κ.Λ. γιατί είναι ΠΑΣΟΚ και πρέπει να στηρίξουμε τον χώρο μας; Γιατί τώρα δεν το αναφέρετε; Άλλωστε αυτήν δεν ήταν η πρόφαση για τη διάσπαση που προκαλέσετε ή μήπως τελικά είναι οικονομικές συμφωνίες κάποιων (όπως διέρευσε) ότι θα στηρίξουν την δεύτερη Κυριακή τον Γκιώνη; Μερικές φορές να λέτε αλήθειες, δεν κάνει κακό, και ο κόσμος, που μόνο ηλίθιος δεν είναι, πρέπει να μαθαίνει τι πραγματικά συμβαίνει γιατί η επόμενη μέρα τον ενδιαφέρει.
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φυσικά και καποιοι από αυτους θα στηρίξουν τον γκιώνη έχουν συμφωνήσει και δουλειες αλλά θα τους μείνουν οι δουλειές στη μέση…. θα κερδίσουν και ένα σκαμπό αντί για πολυθρόνες και καρέκλες

  2. Οι υπογειες διαδρομες με τους εκλεκτους του Γκιωνη ειναι κατι παραπανω απο φανερες. Ποιος απο αυτους που στηριζουν τον Λογό, εχουν διαμαρτυριθει για το χαλι της πολης με τα σκουπιδια ? Αν καποιος ξεκινησει απο την μια εισοδο της πολης και καταληξει στην αλλη και μονο κοιτωντας αριστερα δεξια της Εθνικης Οδου, θα βλεπει μοναχα ομορφα σιχαμερα σκουπιδια, ομορφα ξεροχορτα. Αν βεβαια κανει τον κοπο και μπει μεσα στις γειτονιες της πολης εεε… εκει σιγουρα θα χαθει ή θα θα σκασει απο την μποχα. Και ας υποθεσουμε πως καποιος την γλυτωνει απο ολα αυτα, ελα που αργα τη νυχτα του ερχετε το επομενο κυμα επιθεσης σκουπιδιων. Η Χωματερη σιγοκαιει και ειδικα χθες τη νυχτα, ο καπνος και η μποχα, ειχαν κανει καταληψη στα σπιτια μας. Για ολα αυτα λοιπον, εσεις κυριοι που στηριζετε τον Λογό, κανετε αβαβα ???
    Ποιος περιμενετε να φωναξει ? Εσεις δεν θελετε να εκλεγειτε?
    Αλλα ο κοσμος ξερει και ξερει ποιους θα ψηφισει και ευτυχως δεν θα ειναι η αφεντια σας.

  3. εχουν αναφερθει ολα αυτα τα προβληματα απο τους υποψηφιους των Αγιων Θεοδωρων, μαζι με πολλά αλλα οπως το θεμα παρκινγκ κυκλοφοριακο.
    λυσεις κ προτασεις θα ανακοινωθουν οταν βγει προς τα εξω το προγραμμα του συνδιασμου.

  4. εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα περι συμφωνιας με γκιωνη.
    δλδ γιατι δεν πανε με την μια στον απερχομενο, κ πανε πρωτα απο λογοθετη?
    το αγροτικο τους θα κανουν?
    ρε τι μλκιες θα διαβασω ακομα απο τους εχθρους αντιπαλους του λογοθετη?

  5. o kwstakis einai polu kalo pedi ayto den mporei na to amfisvitisi kaneis allaaa!san politikos einai para polu ligos alitheia pos na xaraktirisoume thn apousia tou apo to toso flegon dhmotiko sumvoulio????pou egine exthes gt h 5lepth episkepshtou htan san na htan apon tosh adiaforia????gt???? apo twra ksekinise na adiafori ama katsei sthn karekla ti tha kanei re pedia???

  6. αδιαφορια το να μην κατσει να δει το δημ συμβουλειο?
    κ τι να βλεπε ο ανθρωπος? τα καραγκιοζιλικια των χατζηαβατηδων εκει μεσα?
    η μηπως δεν μαθαινει?
    εχει δικους του ανθρωπους ο κωστας που παρακολουθουν τα δημ συμβουλεια οπως επισης κ ολα τα πρακτικα που αφορουν τα οικονομικα κ μη του δημου.
    στοιχεια που επεξεργαζονται ειδικοι συμβουλοι με γνωσεις.
    το να κατσει εκει κ να κανει τη γλαστρα δεν εξυπηρετει τπτ.
    εδω δεν καθονται οι εκλεγμενοι, οι υποψηφιοι θα κατσουν?
    για ποιο λογο? για το θεαθηναι?

    ααα, κ που σαι φιλαρακι? δεν ειναι για καθησιο ο κωστας σε καρεκλες… ειναι για τρεξιμο κ δουλεια.. δεν ειναι αναπαγγελτος, καρεκλατος,καζινοκατευθυνωμενος οπως κατι αλλοι, ουτε δημοσιος υπαλληλος με διορισμενο σε οοοολο το δημοσιο το σοϊ του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog