Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Λογοθέτης στην λαική της Καραισκάκη

- Advertisement -

Χθες  το  πρωί  ο  υποψήφιος  Δήμαρχος  Λουτρακίου  Περαχώρας  Αγ  Θεοδώρων
Του συνδυασμού  με  τους  Πολίτες  Μπροστά  Κώστας  Λογοθέτης , πλαισιωμένος  από έξι  συνεργάτες    του  συνδυασμού του  επισκέφθηκαν  την Λαϊκή  αγορά  Στο  Λουτράκι .
Η επίσκεψη του  αυτή  ήταν  πολλή  επιτυχημένη  ,  η  αποδοχή  από τους  συμπολίτες μας  ήταν  μεγάλη  .
Άκουσε  τα  παράπονα  των  συνδημοτών  μας  για τους  διαχειριστές  του  Δημου μας  τόσο  του  παρελθόντος  όσο  και  του  παρόντος  .
Δέχτηκε  προτάσεις  για  το μέλλων  από  τους  ίδιους  συμπολίτες  μας  για  την  καλυτέρευση  του  διευρυμένου  Δήμου  τις  οποίες συζήτησε  μαζί  τους .
Σήμερα πήραμε  την  πρώτη  απόδειξη  για  την  επιτυχημένη  κάθοδο του  στην 
Διεκδίκηση  του  Δήμου .
                                       Ευχαριστούμε  όλους  όσους  μας  αγκάλιασαν

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Δέχτηκε προτάσεις για το μέλλων"

    Το μελλον γραφεται με ΟΜΙΚΡΟΝ ρε ορνια
    Αυτοι που γραφουν τα δελτια τυπου δεν πρεπει να εχουν βγαλει τουλαχιστον το δημοτικο;

  2. Ενώ ο Παύλου πάει στη λαϊκή μόνος του για να τον λυπάται ο κόσμος μήπως του ρίξει κανένα ψήφο. Καλά δεν ντρέπεται λιγάκι στην ηλικία του να πηγαίνει βόλτα ανάμεσα στα ραπανάκια και τις μπανάνες!!!!!!!

  3. Μετά από αυτό το εκπληκτικό δελτίο τύπου για τη λαϊκή, σε συνδυασμό με την φωτογραφία του, του βρήκα δουλειά για μετά από τις εκλογές. Μανάβης στη λαιϊκή, άντε και θα πάρεις γρήγορα και την άδεια.

  4. Πολύ καλά έκανε ο Κώστας και πήγε στη λαϊκή. Κάπου πρέπει να μάθουν ότι είναι λαϊκό παιδί και όχι υψηλής τάξης όπως τόσα χρόνια. Ο Κώστας αποφάσισε να γίνει πιό προσιτός ίσως λόγω εκλογών γιατί τόσα χρόνια ήτανε ακριβοθώρητος και σνόμπ.Για να θυμηθούμε πότε εμφανήστικε σε δημοτικό συμβούλιο;;Πότε πήρε θέση για θέματα της πόλης;; Πότε μας είπε τι πρέπει να κάνουμε για ένα θέμα;; ΠΟΤΕ!! Άρχισε να ενδιαφέρεται από τότε που έγινε υποψήφιος.Έρχεται τώρα να διεκδηκίσει τους ψήφους της Παρέμβασης με το πρόσωπο του προοδευτικού.Τουλάχιστον ο Γκιώνης το πάλεψε συνέχεια ,ο Κώστας το έπεζε Θεός. Εμείς τα θυμόμαστε.

  5. Οι μασκες του καλου παιδιου θα καταρρευσουν οταν ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να μιλησει

    Το θαψιμο που εχει ριξει στον Γερου θα του βγει σε κακο

  6. Γιατί δεν μας λέει τους συνεργάτες του για να καταλάβουμε ποιοί είναι το νέο αίμα;; Φήμες λένε για ανθρώπους Γκιώνη (Δοσαράς) του Παύλου (συνταξιούχος Κακαβάς) Παύλου άπό συνδ. Γκιώνη και άλλους που δεν είναι καθόλου νέοι. Εγώ προτιμώ Γκιώνη που τουλάχιστο είναι αυτό που φαίνεται και όχι ιμιτασιόν σαν κορεάτικο ανταλλαχτικό σε γιαπωνέζικο αμάξι.

  7. Σαν υποψήφιοι όλοι κατεβένουν και κάνουν βόλτες για να "ακούσουν τα προβλήματα των συμπολιτών" θέλω να δώ όταν κάποιος απο όλους εκλεγεί Δήμαρχος θα ξανακατέβει στη λαική η στα καφενεία να ακούσει τα προβλήμτα της πόλης απο τους ίδιους τουσ δημότες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    penny

  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΓΚΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΛΟΗ- ΤΣΟΥΓΚΟ- ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

  9. αντε να παρετε τον προππαπου του λοη στον γκιωνη μπας κ ξεγελασατε κανα ανθρωπακι για να του παρετε την ψηφο για να πατε να το παιξετε δ.αρχη του τοπου πιονια μαριονετες καλα σας κανουν κ σας εχει ξεβρακωσει δημοσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog