Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βόμβα Γκιώνη: Αλλάζουν οι ισορροπίες στις δημοτικές εκλογές!

- Advertisement -

Σαφές προβάδισμα της παρέμβασης. Διαβάστε σε λίγο γιατί…

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΑΒΑΝΤΕΡΕΤΕ. Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

  2. Μην ανησυχείτε. Ανακοινώνουν μία υποψηφιότητα που ήδη είναι καμμένη. Το χειρότερο ο υποψήφιος αυτός στις εκλογές δεν θα έχει μαζί του για λόγους υ΄γείας τον άνθρωπο που του οργάνωνε την προεκλογική εκστρατεία και δεν είχε αφήσει σπίτι για σπίτι που να μην μπει. Δυστυχώς για το συγκεκριμένο άνθρωπο για λόγους υγείας, αλλά και για το συγκεκριμένο υποψήφιο, προβλέπεται ότι θα πατώσει όπως εκτιμούν στο χωριό του.

  3. Έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Γιώργο Γκιώνη για να σας βοηθήσω να καταλάβετε την έκπληξη που σας πουλάνε οι υπηρέτες των καζινιέρηδων.

  4. οι συμβουλοι της μακετας του παυλου εγιναν μεταγραφαρες του καμενου γιατι οι δικοι του 8 τον παρατησαν επειδη αλλα ταζει πριν τις εκλογες και αλλα κανει μετα

  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ. ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ

  6. Κάποιος να του πεί ότι ο Λαγοπρωτονοτάριος το μόνο που μπορεί να του προσφέρει είναι καμιά καλή διάγνωση για την αρρώστια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog