Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τιμωρήθηκε μέχρι το 2099!

- Advertisement -

Ποινή-ρεκόρ στο γαλλικό ποδόσφαιρο, με παίκτη του φούτσαλ να τιμωρείται για… 91 χρόνια επειδή είχε δελτία με δύο ομάδες οι οποίες όμως άνηκαν σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις!
Ο 31άχρονος ερασιτέχνης Αλί Μπεντρεντίν τιμωρήθηκε από την εθνική ομοσπονδία για το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο με ομάδα φούτσαλ της FFF και σε μία άλλη που ανήκει στη διοργάνωση της UNCF, με το μέγεθος της ποινής να χαρακτηρίζεται “απίστευτο αλλά αληθινό” από τη γαλλική εφημερίδα “France Soir”.
 “Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Ειδικά όταν βλέπω παίκτες που τσακώνονται με έναν διαιτητή και τιμωρούνται με έξι μήνες ενώ μετά την έφεση,  χάνουν μόνο έξι παιχνίδια…

Εγώ δεν έκανα κάτι κακό, εκπροσωπώ τη Γαλλία (σ.σ είναι διεθνής) και βρίσκομαι τιμωρημένος για 91 χρόνια”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεντρεντίν, και πρόσθεσε:

“Τιμωρημένος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2099. Είναι αδιανόητο. Οι διοργανώσεις αυτές είναι εντελώς διαφορετικές. Είναι σαν να μου απαγορεύουν να παίζω τένις και να κάνω κολύμπι ταυτόχρονα”.

Να σημειωθεί ότι το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Γαλλία και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ίσως τελικά λυθεί σε περίπτωση που ο παίκτης δεχτεί να ακυρώσει το ένα δελτίο του.
πηγή:sport 24

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog