Πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του συνδυασμού «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων Παύλο Παύλου και αντιπροσωπείας της διοίκησης του αντιπροσωπευτικού σωματείου εργαζομένων στο Καζίνο.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και έδωσε την ευκαιρία στους εργαζομένους να θέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, που όπως είναι επόμενο μάλιστα εντείνονται μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της οικονομικής αβεβαιότητας.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν τη διαφορά αντιμετώπισης τους μεταξύ της παρούσας και της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, εκφράζοντας μάλιστα την έντονη απογοήτευση τους από την τακτική του κ. Γκιώνη να αποφεύγει να λάβει ουσιαστική θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ακόμη και όταν αυτά πήραν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Ο Παύλος Παύλου διατύπωσε την προσωπική του πεποίθηση αλλά και την δέσμευση του συνδυασμού ότι θα δηλώνουν πάντα, δυνατά και ευθαρσώς παρόντες όποτε τους ζητηθεί, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου ως μετόχου στην Κοινοπραξία και δίνοντας μάχη για τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας, όπως άλλωστε έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι έκαναν και στο παρελθόν, είτε ως Δημοτική Αρχή είτε και τελευταία από τη θέση της αντιπολίτευσης.